- 14 Eylül 2014
- 21.417
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.379
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.701
Sen o tuvalet süresini bebeden sor gör sevgili zorBunları kocamiza karşı da hissediyoruz çocukla alakası yok bence
Bende ulan nerden çattım ile iyiki hayatimdasin arasında gidip geliyorum.
Tuvalete gittiğinde de özlüyorumdaha bitmedi mi diye .
Arkadaşlar nasıl katlandiniz bugünler geçecek mi yazıpGeliyim kız nolacak seni de peşimden bekliyorum inşallah
Bebek anneye babaya yapışıp tuvalete de onlarla birlikte giriyor yada kapıda oturup ağlıyor kapıya vura vura .Sen o tuvalet süresini bebeden sor gör sevgili zorözlemek değil de sinir basıyor insana
Evlendiğimde 10 dk olan süresi oğlanla beraber büyüyormaksat kafa dinlemek.
Bir ara her çocuklu konuya beni etiketliyordun, premses zannettiğin zamanlarmış.Arkadaşlar nasıl katlandiniz bugünler geçecek mi yazıpchamallows filmdelisi ve seni filan etiketlerim artık
Prenses sandığım zamanlardi ciddenBir ara her çocuklu konuya beni etiketliyordun, premses zannettiğin zamanlarmış.
Baktın ahım gitmiş vahım kalmış, hiç etketlemiyorsun
Tuvalete giren bensem kapıyı tekmeler, ağlar, çık diye tutturur. Çünkü ben kıyamam hızlıca çıkarım biliyor.Bebek anneye babaya yapışıp tuvalete de onlarla birlikte giriyor yada kapıda oturup ağlıyor kapıya vura vura .
Seninki öyle mi ?
Niye ne çıktı daPrenses sandığım zamanlardi ciddenhayal kırıklığına uğradıktan sonra kendime gelemedim
biz o ara film le butun bunlari atlatmis cocuklari okula yollamis evde keyif kahvemizle instagramda story atiyor olacagizArkadaşlar nasıl katlandiniz bugünler geçecek mi yazıpchamallows filmdelisi ve seni filan etiketlerim artık
Heveslendirme inanırım, hayal kurarımbiz o ara film le butun bunlari atlatmis cocuklari okula yollamis evde keyif kahvemizle instagramda story atiyor olacagiz
yoo yurudukten sonra gelip kucagina oturuyo sen klozetteyken niye kapiyo vura vura aglasin kiBebek anneye babaya yapışıp tuvalete de onlarla birlikte giriyor yada kapıda oturup ağlıyor kapıya vura vura .
Seninki öyle mi ?
Bu akşam 20:25 de çocukları uyutmak için yataklarına oturdum.Niye ne çıktı da
Benimki o konuda saygılı bak. Asla açmazyoo yurudukten sonra gelip kucagina oturuyo sen klozetteyken niye kapiyo vura vura aglasin ki
anca hayal olur gibi geliyo zaten boyle biseyHeveslendirme inanırım, hayal kurarım
bizim kapi hic kapanmiyo, kucagima gelmeyecekse gelip kapiyi aciyo, havalandirma deliginden falan kacarim maazallah ne gerek var garantide olayimBenimki o konuda saygılı bak. Asla açmaz
En çok da belli bir yerden sonra o çaresiz kabullenmemiz komik geliyoranca hayal olur gibi geliyo zaten boyle biseya arkadaslari korkutmayalim simdi.
dogurun tabi cocuk cok minnos biseybence herkesin hayatindan bir 5 sene boyle kaymali
ben yeni dogum yapmistim 6 gunluk falandi, kizi emziriyorum annem geldi bana sey dedi aha bitti iste artik kendi hayatin diye bisey kalmadi, bundan sonra hep bunun etrafinda doneceksinEn çok da belli bir yerden sonra o çaresiz kabullenmemiz komik geliyor
İlk iki sene her anneye ne zaman eski hayatıma döneceğim, ne zaman kolaylaşacak derdim. Şimdi biliyorum ki hiç bir zaman
Ama rahatlama geldi. Baktım düzelmeyecek amaan dedim. Hepimiz böyleyiz sanırım
Hayırdır inşallah...üst katta bi şey oldu ama noldu anlamadim
bi ara kavga sesi geliyodu, sonra yere biseyler atildi, biri sinir krizi gecirdi sanirim simdi de biri cok fena agliyo anneleri sanirim tek kadin o zaten.Hayırdır inşallah...
Oğlu büyük mü?bi ara kavga sesi geliyodu, sonra yere biseyler atildi, biri sinir krizi gecirdi sanirim simdi de biri cok fena agliyo anneleri sanirim tek kadin o zaten.
ogluyla tartisiyolardi cocuk biseymi yaptiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?