Geçinemeyenler kulübü

Bunları kocamiza karşı da hissediyoruz çocukla alakası yok bence

Bende ulan nerden çattım ile iyiki hayatimdasin arasında gidip geliyorum.

Tuvalete gittiğinde de özlüyorum daha bitmedi mi diye .
Sen o tuvalet süresini bebeden sor gör sevgili zor özlemek değil de sinir basıyor insana
Evlendiğimde 10 dk olan süresi oğlanla beraber büyüyor maksat kafa dinlemek.

Sen o tuvalet süresini bebeden sor gör sevgili zor özlemek değil de sinir basıyor insana
Evlendiğimde 10 dk olan süresi oğlanla beraber büyüyor maksat kafa dinlemek.
Bebek anneye babaya yapışıp tuvalete de onlarla birlikte giriyor yada kapıda oturup ağlıyor kapıya vura vura .

Seninki öyle mi ?

Bir ara her çocuklu konuya beni etiketliyordun, premses zannettiğin zamanlarmış.
Baktın ahım gitmiş vahım kalmış, hiç etketlemiyorsun
Prenses sandığım zamanlardi cidden hayal kırıklığına uğradıktan sonra kendime gelemedim

Bebek anneye babaya yapışıp tuvalete de onlarla birlikte giriyor yada kapıda oturup ağlıyor kapıya vura vura .

Seninki öyle mi ?
Tuvalete giren bensem kapıyı tekmeler, ağlar, çık diye tutturur. Çünkü ben kıyamam hızlıca çıkarım biliyor.
Babasıysa umudu kesip benle oynuyor.
Baştan yanlış strateji kurbanıyım ben

anca hayal olur gibi geliyo zaten boyle bisey a arkadaslari korkutmayalim simdi.
dogurun tabi cocuk cok minnos bisey bence herkesin hayatindan bir 5 sene boyle kaymali
En çok da belli bir yerden sonra o çaresiz kabullenmemiz komik geliyor
İlk iki sene her anneye ne zaman eski hayatıma döneceğim, ne zaman kolaylaşacak derdim. Şimdi biliyorum ki hiç bir zaman
Ama rahatlama geldi. Baktım düzelmeyecek amaan dedim. Hepimiz böyleyiz sanırım

ben yeni dogum yapmistim 6 gunluk falandi, kizi emziriyorum annem geldi bana sey dedi aha bitti iste artik kendi hayatin diye bisey kalmadi, bundan sonra hep bunun etrafinda doneceksin
6 7 gundur uyumamis lohusa kadina kufur eder gibi ettigi lafa bakarmisin, dogurmadan once kimse soylemiyo ama boyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…