- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.661
tabi canim çok iyiAyyy bu çok iyiydi
ınsallah sende goruceksın benım oglum dort yasındaydı bende salonu boyamaya gırıstım boyacı kadar dokmem dıyerek..allahım neler etmıstı heyecanlanıyo yapmak ıcın ona ragmen boyamıstım..orgude yaptırmıyolar hareketlenınce sıslerı elımden akıyodu..baktım bı yerıne batmasın dıye kaldırmıstım
kendi evimi temizlerim ama baskasinin evi temizmi pismi diye bakmam.Bizim eve ayak basmazsın sen herhalde
Haftasonu koca süpürdü, su hazırla da sileyim dedi, onu bile yapmadım.
Çünkü ev silinmeye başlayınca bebeler ıslak zeminde kayma oyunu oynuyorlar, onları zapt etmeye çalışmak hepten işkence diyerek süpürüp bıraktırdım
Şehir farkı mı ki laylon ya? Benim kayınvalidem iki katlı evde oturuyor Ankarada o da 400e yakın bir miktar ödemiş. Küçük şehirde oturmak mı etkili acaba?
en rısklı pencere balkon kapalı durucak..ve kucuk cocukların tv ye dusmanlıgı oluyo..kasıkla tv yı cızmıstı..ulasamıycaga sekılde koymak gerekıyİnşallah canım çok tatlı geliyo banaörgü neler yapıyorsun cidden dikkat et tehlikeli şiş falan
Beyaz çorap giyip gezecen evde haala beyazsa iyikendi evimi temizlerim ama baskasinin evi temizmi pismi diye bakmam.
lavabo temizse sıkıntı yok benim için
Lavabo yok, o sıkıntı mı?kendi evimi temizlerim ama baskasinin evi temizmi pismi diye bakmam.
lavabo temizse sıkıntı yok benim için
Ank içinde bile bölgelere göre değişiyor deniyor ama nasıl olur, tek şirket var burada.Şehir farkı mı ki laylon ya? Benim kayınvalidem iki katlı evde oturuyor Ankarada o da 400e yakın bir miktar ödemiş. Küçük şehirde oturmak mı etkili acaba?
ben deterjan kokusunu severim, kiz dogmamisken sabahtan aksama temizlik yapiyodum misEn imrendiğim olamadığım insan tipi. Ben de zoraki yaparım. Hiç aram yok temizlikle uaaa
Kaşıkla mı ahahahen rısklı pencere balkon kapalı durucak..ve kucuk cocukların tv ye dusmanlıgı oluyo..kasıkla tv yı cızmıstı..ulasamıycaga sekılde koymak gerekıy
lavabo derken hacet giderilen yerden bahsediyordum kiz odami yokLavabo yok, o sıkıntı mı?
Benimki kalemle kırdı tv yi, ekranı patlattı oldu bayağıKaşıkla mı ahahahne gibi görüyolarsa televizyonu artık bu düşmanlık niye
bizim bir akraba ayni böyle ve kadini gorunce tuylerim diken diken oluyo sinir oluyorumBeyaz çorap giyip gezecen evde haala beyazsa iyibenim de Bi takıntım su çay bardakları gittiğim yerde illa kendim bi gıcır gıcır edecem sonra kullanıcam önüme kendiliğinden çay gelsin içemiyorum ya
Zuahahahsh hela de, klozet de, lavabo denir mi onalavabo derken hacet giderilen yerden bahsediyordum kiz odami yok
Bidaha mı düşünsem acaba bu çocuk meselesiniBenimki kalemle kırdı tv yi, ekranı patlattı oldu bayağı
Benimki kalemle kırdı tv yi, ekranı patlattı oldu bayağı
Şuanlık oBidaha mı düşünsem acaba bu çocuk meselesini
(Ya olsun da onlar tuzu biberi gibi geliyo sanki şuanlık bana )
Birisi benim evimde yapsa bende gıcık olurum şuna bak beğenmiyo beni de kendi yıkıyo derim ama öyle olmuyo başına gelince anlıyo insan bende memnun değilim ama napıyımbizim bir akraba ayni böyle ve kadini gorunce tuylerim diken diken oluyo sinir oluyorum
taharetle yikariz sıkinti yokZuahahahsh hela de, klozet de, lavabo denir mi ona
Var ama işte lavabosu yok, el yıkayamıyorsun
Tek tuvalette ip gibi kuyruktayız, biri duş alıyorsa mahvolduk.
Yok o hep olacakBidaha mı düşünsem acaba bu çocuk meselesini
(Ya olsun da onlar tuzu biberi gibi geliyo sanki şuanlık bana )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?