Geçinemeyenler kulübü

Ayyy bu çok iyiydi
tabi canim çok iyi bazen sinirim hopluyo bir kiziyorum aha kizdi diyip kaciyo 2 dk sonra gelip annecim annecim seni opebilirmiyim diyip kaldigi yerden devam ediyo işkencesine taki bir dahaki cinnetime kadar.
baban gelecek birazdan yemek yapicam diyince gidip uslu uslu oturuyo kuşlar babasina uslu durdu deniz supriz yumurta al babasi desin diye

İnşallah canım çok tatlı geliyo bana örgü neler yapıyorsun cidden dikkat et tehlikeli şiş falan

kendi evimi temizlerim ama baskasinin evi temizmi pismi diye bakmam.
lavabo temizse sıkıntı yok benim için

İnşallah canım çok tatlı geliyo bana örgü neler yapıyorsun cidden dikkat et tehlikeli şiş falan
en rısklı pencere balkon kapalı durucak..ve kucuk cocukların tv ye dusmanlıgı oluyo..kasıkla tv yı cızmıstı..ulasamıycaga sekılde koymak gerekıy

kendi evimi temizlerim ama baskasinin evi temizmi pismi diye bakmam.
lavabo temizse sıkıntı yok benim için
Beyaz çorap giyip gezecen evde haala beyazsa iyi benim de Bi takıntım su çay bardakları gittiğim yerde illa kendim bi gıcır gıcır edecem sonra kullanıcam önüme kendiliğinden çay gelsin içemiyorum ya

Şehir farkı mı ki laylon ya? Benim kayınvalidem iki katlı evde oturuyor Ankarada o da 400e yakın bir miktar ödemiş. Küçük şehirde oturmak mı etkili acaba?
Ank içinde bile bölgelere göre değişiyor deniyor ama nasıl olur, tek şirket var burada.
Valla acayip pahalı elektrik, öyle böyle değil.
Gerçi ne ucuz kaldı ki...

En imrendiğim olamadığım insan tipi. Ben de zoraki yaparım. Hiç aram yok temizlikle uaaa
ben deterjan kokusunu severim, kiz dogmamisken sabahtan aksama temizlik yapiyodum mis
ama iste bende bir sıkınti var son zamanlar da ne kadar yaparsam yapayim temiz olduguna inanmiyorum

en rısklı pencere balkon kapalı durucak..ve kucuk cocukların tv ye dusmanlıgı oluyo..kasıkla tv yı cızmıstı..ulasamıycaga sekılde koymak gerekıy
Kaşıkla mı ahahah ne gibi görüyolarsa televizyonu artık bu düşmanlık niye

Beyaz çorap giyip gezecen evde haala beyazsa iyi benim de Bi takıntım su çay bardakları gittiğim yerde illa kendim bi gıcır gıcır edecem sonra kullanıcam önüme kendiliğinden çay gelsin içemiyorum ya
bizim bir akraba ayni böyle ve kadini gorunce tuylerim diken diken oluyo sinir oluyorum

Bidaha mı düşünsem acaba bu çocuk meselesini
(Ya olsun da onlar tuzu biberi gibi geliyo sanki şuanlık bana )
Şuanlık o
Gerçi benimkiler de pek çocuk değil, azmandan halliceler.
Ben daha bizimki gibi kırıp dökülen ev duymadım, ondan tuzu biberi mantığı güzel.

bizim bir akraba ayni böyle ve kadini gorunce tuylerim diken diken oluyo sinir oluyorum
Birisi benim evimde yapsa bende gıcık olurum şuna bak beğenmiyo beni de kendi yıkıyo derim ama öyle olmuyo başına gelince anlıyo insan bende memnun değilim ama napıyım

Bidaha mı düşünsem acaba bu çocuk meselesini
(Ya olsun da onlar tuzu biberi gibi geliyo sanki şuanlık bana )
Yok o hep olacak
Gün içinde ulan nerden yaptımla iyi ki doğurdum arasında koşuyorum. Yatırınca da özlüyorum. Öyle manyak bir şey
Senin de inşallah gelecek minik bebeğin kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…