Geçinemeyenler kulübü

bizimki de emekliyodu, ben evi supururken sen gel arkamdan dikil tv yi cek allahtan kafasina dusmedi, ilk o gun yurumustu tv dusunce korkudan nasi kacacagini saairinca ayaklandi garibim
Bizim evde şansımıza sabitti ve 5 aylıkken emekledi benim sıpa.
6 aylık olduğunda fır dönüyordu evde, doktorun ilk uyarısı tv ve mobilya sabitlemeydi.
Üzerilerine düşebilecek hiçbir eşya almadık ama masaya tezgaha oraya buraya çıkıyorlar işte.
Ne kadar önlem alsak dahi olan oluyor yine.

Yok o hep olacak
Gün içinde ulan nerden yaptımla iyi ki doğurdum arasında koşuyorum. Yatırınca da özlüyorum. Öyle manyak bir şey
Senin de inşallah gelecek minik bebeğin kucağına
Çok güzel insanlarsınız iyi dilekleriniz için çok sağolun daha başınızı ağrıtıcam inşallah tecrübeleriniz den yararlancam

bu bildigin tv lere kafayi takmisti ya tv prizler.
arkami dondugum an tv yi cekti aşşagi ama bir daha yapmadi
korkunun gozunu seveyim

bu bildigin tv lere kafayi takmisti ya tv prizler.
arkami dondugum an tv yi cekti aşşagi ama bir daha yapmadi
korkunun gozunu seveyim
Ne korkusu yahu...
Yazın kornişi kartonpiyerle kafalarına düşürdüler, bugün gene çekiyorlardı perdeyi.
Benim perde de aksi gibi ip, naabıyoon dedim, atını(şişme zıpzıp) bağlıyormuş kaçmasın diyeymiş.
Akıl ne gezer...

Ooooo bence akıl işi .atının kacmasin diye bağlandmasi gerektigini biliyor isteee

bence gayet akilli atın baglanmasi gerektigini biliyo iste
bebeklinick bak ayni anda ayni seyi yazmisiz pos biyiklim

Yok o hep olacak
Gün içinde ulan nerden yaptımla iyi ki doğurdum arasında koşuyorum. Yatırınca da özlüyorum. Öyle manyak bir şey
Senin de inşallah gelecek minik bebeğin kucağına
Bunları kocamiza karşı da hissediyoruz çocukla alakası yok bence

Bende ulan nerden çattım ile iyiki hayatimdasin arasında gidip geliyorum.

Tuvalete gittiğinde de özlüyorum daha bitmedi mi diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…