Geçinemeyenler kulübü

japonyada adamlar 9 10 siddetinde deprem goruyo dolaplardaki kitaplardan bardaklardan baska yikilan bir sey olmuyor, bizde 4.5 da duvarlar yariliyo allah korusun 7 falan olsa sanirim merkez ussu olan sehirlerde ayakta bina kalmaz
Japonya deyince aklıma camdan atlayan Türk geldi deprem anında herkes güvenli bulduğu bölgeye saklanmış etmiş Türk çıkmış camdan atlamış haberlere çıkmıştı camdan atlayan tek kişi Türk diye

tek yarali oydu balkondan atladigina cok sasirmislardi en sonunda türk cikmisti.
ben bir ara bi video izlemistim deprem olurken yerlerde surunerek yuruyolar ayakta duramadiklarindan, bizim millet olsa fay hattina kursun sikar bu nasil sarsinti lan diye, sicak diye gunese kursun sikanlari var bu ulkenin

Aynen aklıma kazınmış nerdeyse orda da meşhur etti bizi saoğlsun abim

erzincan fay hattida cok tehlikeli babaannemin babasi annesi 3 kardesi erzincan depreminde gocuk altinda kalip vefat etmisler
Allah rahmet eylesin o çaresizlik çok zor küçüçük yere sıkışıp kalmak. 2020 fragman asıl film 2021 diyenler var ama herşey geride kalır umarım ben eski hayatımızı çok özledim

Allah rahmet eylesin o çaresizlik çok zor küçüçük yere sıkışıp kalmak. 2020 fragman asıl film 2021 diyenler var ama herşey geride kalır umarım ben eski hayatımızı çok özledim
bende ozledim valla rahat rahat nefes almayi tedirgin olmadan yasamayi

Yırtmazsa dolapta sat bari ayağı hemen büyüyecek zaten
normalde yirtmaz ama yazin yine hastalik azalmamis olursa köye götürecegim orda perisan eder tozda toprakta, birde zaten ben satamam kullanilmis esyayi, ihtiyaci olan biri var kuculenlerini onlara yolluyorum

normalde yirtmaz ama yazin yine hastalik azalmamis olursa köye götürecegim orda perisan eder tozda toprakta, birde zaten ben satamam kullanilmis esyayi, ihtiyaci olan biri var kuculenlerini onlara yolluyorum
Satmak bana çok saçma geliyo hersey de satılmaz ki biz böyle görmedik valla

Aynen aklıma kazınmış nerdeyse orda da meşhur etti bizi saoğlsun abim
Aynı şey 11 Eylül ikiz kule saldırısında oldu.
Tüm çalışanlar emniyetli şekilde tek sıra halinde merdivenlerden inmeye çalışırken, türkler sol tarafta boş bırakılan alandan uçarak inmişler ve kurtulanlar türkler oldu, maalesef kuleler yıkıldı.

türkün akli ya s... ya kaçarken boşa dememisler

Ya her yerde göstermesek bu aklımızı iyi olacak sanki

aynen kullanilmamis bir sey olsa tamam ama kullnilmis ayakkabidan gelecek para ne isimi gorecek ki
Ya geçen karşıma çıktı dondurucu alıcaktım letgo ya da bakıyım dedim abuu 10 liraya ayakkabı koymuşlar gidecem kargoya verecen de edecen de 10 lira ne ki ver ihtiyacı olan birisine giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…