- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.861
gemerek de olmus zaten kayseriyi baya etkilemistir. sinir ilce gibi oraBilmiyorum ki internetteki haberle alakalı sıkıntı da olabilir kayseride deprem diye girince bu bilgiler çıkıyor
Faylar fıkır fıkır valla hiç duracakları yok
Japonya deyince aklıma camdan atlayan Türk geldijaponyada adamlar 9 10 siddetinde deprem goruyo dolaplardaki kitaplardan bardaklardan baska yikilan bir sey olmuyor, bizde 4.5 da duvarlar yariliyo allah korusun 7 falan olsa sanirim merkez ussu olan sehirlerde ayakta bina kalmaz
bana silivri degilde erzincan tarafindan bir haber gelecekmis gibi geliyorKandilli rasathanesi geçen hafta büyük depremin beklendiği silivri kumburgaz açıklarında hareketlilik var dedi. Dikkat edin dedi
tek yarali oyduJaponya deyince aklıma camdan atlayan Türk geldideprem anında herkes güvenli bulduğu bölgeye saklanmış etmiş Türk çıkmış camdan atlamış haberlere çıkmıştı camdan atlayan tek kişi Türk diye
Naci görür zaten kahramanmaraş türközünde beklediğini söylüyor bu aralar ama Allah korusunbana silivri degilde erzincan tarafindan bir haber gelecekmis gibi geliyor
Aynen aklıma kazınmış nerdeyse orda da meşhur etti bizi saoğlsun abimtek yarali oydubalkondan atladigina cok sasirmislardi en sonunda türk cikmisti.
ben bir ara bi video izlemistim deprem olurken yerlerde surunerek yuruyolar ayakta duramadiklarindan, bizim millet olsa fay hattina kursun sikar bu nasil sarsinti lan diye, sicak diye gunese kursun sikanlari var bu ulkenin
Valla ben büyük İstanbul depreminden korkuyorum etkileri çok büyük olur Allah korusunNaci görür zaten kahramanmaraş türközünde beklediğini söylüyor bu aralar ama Allah korusun
erzincan fay hattida cok tehlikeli babaannemin babasi annesi 3 kardesi erzincan depreminde gocuk altinda kalip vefat etmislerValla ben büyük İstanbul depreminden korkuyorum etkileri çok büyük olur Allah korusun
Allah rahmet eylesin o çaresizlik çok zor küçüçük yere sıkışıp kalmak. 2020 fragman asıl film 2021 diyenler var ama herşey geride kalır umarım ben eski hayatımızı çok özledimerzincan fay hattida cok tehlikeli babaannemin babasi annesi 3 kardesi erzincan depreminde gocuk altinda kalip vefat etmisler
bende ozledim valla rahat rahat nefes almayi tedirgin olmadan yasamayiAllah rahmet eylesin o çaresizlik çok zor küçüçük yere sıkışıp kalmak. 2020 fragman asıl film 2021 diyenler var ama herşey geride kalır umarım ben eski hayatımızı çok özledim
Yırtmazsa dolapta sat bari ayağı hemen büyüyecek zatenbenim ne sefam olacak kıza aldim ben anca parasini öduyorum
normalde yirtmaz ama yazin yine hastalik azalmamis olursa köye götürecegim orda perisan eder tozda toprakta, birde zaten ben satamam kullanilmis esyayi, ihtiyaci olan biri var kuculenlerini onlara yolluyorumYırtmazsa dolapta sat bari ayağı hemen büyüyecek zaten
Satmak bana çok saçma geliyo hersey de satılmaz ki biz böyle görmedik vallanormalde yirtmaz ama yazin yine hastalik azalmamis olursa köye götürecegim orda perisan eder tozda toprakta, birde zaten ben satamam kullanilmis esyayi, ihtiyaci olan biri var kuculenlerini onlara yolluyorum
Aynı şey 11 Eylül ikiz kule saldırısında oldu.Aynen aklıma kazınmış nerdeyse orda da meşhur etti bizi saoğlsun abim
aynen kullanilmamis bir sey olsa tamam ama kullnilmis ayakkabidan gelecek para ne isimi gorecek kiSatmak bana çok saçma geliyo hersey de satılmaz ki biz böyle görmedik valla
türkün akli ya s... ya kaçarken boşa dememislerAynı şey 11 Eylül ikiz kule saldırısında oldu.
Tüm çalışanlar emniyetli şekilde tek sıra halinde merdivenlerden inmeye çalışırken, türkler sol tarafta boş bırakılan alandan uçarak inmişler ve kurtulanlar türkler oldu, maalesef kuleler yıkıldı.
Ya her yerde göstermesek bu aklımızı iyi olacak sankiAynı şey 11 Eylül ikiz kule saldırısında oldu.
Tüm çalışanlar emniyetli şekilde tek sıra halinde merdivenlerden inmeye çalışırken, türkler sol tarafta boş bırakılan alandan uçarak inmişler ve kurtulanlar türkler oldu, maalesef kuleler yıkıldı.
türkün akli ya s... ya kaçarken boşa dememisler
Zihni sinir bir aklımız var, her yerde belli ediyoruz onu ama hayatta kalma becerilerimiz daima takdire şayanYa her yerde göstermesek bu aklımızı iyi olacak sanki
Ya geçen karşıma çıktı dondurucu alıcaktım letgo ya da bakıyım dedim abuu 10 liraya ayakkabı koymuşlar gidecem kargoya verecen de edecen de 10 lira ne ki ver ihtiyacı olan birisine giysinaynen kullanilmamis bir sey olsa tamam ama kullnilmis ayakkabidan gelecek para ne isimi gorecek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?