Geçinemeyenler kulübü

bebeklinick inanamazsın dün seninle konustuk deprem falan orda olmaz diyodun 3 de kayseride olmuş Allahım bizde hissettik ne zor birsey deprem en kötüsü insanın uyurken hissetmesi
kaç olmuş kayseride degil sivas gemerek de olmuş, umarim bir yerden siddetli bir deprem olarak gelmez bu sarsintilar

kaç olmuş kayseride degil sivas gemerek de olmuş, umarim bir yerden siddetli bir deprem olarak gelmez bu sarsintilar
Sorma canım kayseri ayrı Sivas ayrı sallanıyor gemerek deki hariç bu kayseri sarıoğlan ilçesi 4.6
Yatıyordum yatak sallandı öyle korkunç ki depremle uyanmak biz bu şiddette hissetmedik tabi de oradakiler daha korkmuştur inşallah büyük Bi depremin habercisi değildir bunlar

Kandilli rasathanesi geçen hafta büyük depremin beklendiği silivri kumburgaz açıklarında hareketlilik var dedi. Dikkat edin dedi

Kandilli rasathanesi geçen hafta büyük depremin beklendiği silivri kumburgaz açıklarında hareketlilik var dedi. Dikkat edin dedi
İnşallah kötü Bi senaryoyla karşılaşmayız artık daha bilinçliyiz depreme karşı bence son yaşanan büyük depremlerden sonra ama biz ne kadar bilinçli olursak olalım 4.6da evlerin duvarları yarılıyo çatlıyorsa büyük Bi depremde neler olur

kandillide goremedim o depremi yada gozumden kacti.
faylar con hareketli bu sene

japonyada adamlar 9 10 siddetinde deprem goruyo dolaplardaki kitaplardan bardaklardan baska yikilan bir sey olmuyor, bizde 4.5 da duvarlar yariliyo allah korusun 7 falan olsa sanirim merkez ussu olan sehirlerde ayakta bina kalmaz

kandillide goremedim o depremi yada gozumden kacti.
faylar con hareketli bu sene
Bilmiyorum ki internetteki haberle alakalı sıkıntı da olabilir kayseride deprem diye girince bu bilgiler çıkıyor
Faylar fıkır fıkır valla hiç duracakları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…