- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.841
gunaydinGünaydınlar hanımlar
gunaydin khomyuk tesekkur ederimBen kağıda ayağını bastırıp başına sonına çizgi çiziyorum. Arasını ölçmek kolay oluyor.
Günaydınlargunaydin
Günaydın hanım ablaGünaydınlar hanımlar
Nereye gıttı ayakkabıya mısabah sabah gitti 180 lirapardon 200 lira kusurleri saymamisim
evet ayakkabıya gittiNereye gıttı ayakkabıya mıgüne iyi başlamadın o vakit
Ben de bu sıra tabak çanaga taktım hepsini alasım geliyorevet ayakkabıya gittiaksamdan kafaya koydum
sorma hic iyi baslamad
bende instada bir sayfa takip ediyordum, icim gidiyodu gorunce biraktimBen de bu sıra tabak çanaga taktım hepsini alasım geliyor
kaç olmuş kayseride degil sivas gemerek de olmuş, umarim bir yerden siddetli bir deprem olarak gelmez bu sarsintilarbebeklinick inanamazsın dün seninle konustuk deprem falan orda olmaz diyodun 3 de kayseride olmuş Allahım bizde hissettik ne zor birsey deprem en kötüsü insanın uyurken hissetmesi
Ohhh sefan olsun. Ben de trendyola 500₺ yatırdım.evet ayakkabıya gittiaksamdan kafaya koydum
sorma hic iyi baslamadim
Sorma canım kayseri ayrı Sivas ayrı sallanıyor gemerek deki hariç bu kayseri sarıoğlan ilçesi 4.6kaç olmuş kayseride degil sivas gemerek de olmuş, umarim bir yerden siddetli bir deprem olarak gelmez bu sarsintilar
Kandilli rasathanesi geçen hafta büyük depremin beklendiği silivri kumburgaz açıklarında hareketlilik var dedi. Dikkat edin dediSorma canım kayseri ayrı Sivas ayrı sallanıyor gemerek deki hariç bu kayseri sarıoğlan ilçesi 4.6
Yatıyordum yatak sallandı öyle korkunç ki depremle uyanmak biz bu şiddette hissetmedik tabi de oradakiler daha korkmuştur inşallah büyük Bi depremin habercisi değildir bunlar
İnşallah kötü Bi senaryoyla karşılaşmayız artık daha bilinçliyiz depreme karşı bence son yaşanan büyük depremlerden sonra ama biz ne kadar bilinçli olursak olalım 4.6da evlerin duvarları yarılıyo çatlıyorsa büyük Bi depremde neler olurKandilli rasathanesi geçen hafta büyük depremin beklendiği silivri kumburgaz açıklarında hareketlilik var dedi. Dikkat edin dedi
kandillide goremedim o depremi yada gozumden kacti.Sorma canım kayseri ayrı Sivas ayrı sallanıyor gemerek deki hariç bu kayseri sarıoğlan ilçesi 4.6
Yatıyordum yatak sallandı öyle korkunç ki depremle uyanmak biz bu şiddette hissetmedik tabi de oradakiler daha korkmuştur inşallah büyük Bi depremin habercisi değildir bunlar
japonyada adamlar 9 10 siddetinde deprem goruyo dolaplardaki kitaplardan bardaklardan baska yikilan bir sey olmuyor, bizde 4.5 da duvarlar yariliyo allah korusun 7 falan olsa sanirim merkez ussu olan sehirlerde ayakta bina kalmazİnşallah kötü Bi senaryoyla karşılaşmayız artık daha bilinçliyiz depreme karşı bence son yaşanan büyük depremlerden sonra ama biz ne kadar bilinçli olursak olalım 4.6da evlerin duvarları yarılıyo çatlıyorsa büyük Bi depremde neler olur
Bilmiyorum ki internetteki haberle alakalı sıkıntı da olabilir kayseride deprem diye girince bu bilgiler çıkıyorkandillide goremedim o depremi yada gozumden kacti.
faylar con hareketli bu sene
benim ne sefam olacak kıza aldim ben anca parasini öduyorumOhhh sefan olsun. Ben de trendyola 500₺ yatırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?