- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.881
Film sende türkiyedesin demi yurt dışı değilZihni sinir bir aklımız var, her yerde belli ediyoruz onu ama hayatta kalma becerilerimiz daima takdire şayan
Başka ülkede yaşayamam demenin hakkını veriyoruz.
Buradayım, angara goçuyuzFilm sende türkiyedesin demi yurt dışı değil
Angara bebesi demi ah ah iki seneye kadar bende Angara bebesiydim şimdi gırşehirin gülü oldumBuradayım, angara goçuyuz
ZuahshshshAngara bebesi demi ah ah iki seneye kadar bende Angara bebesiydim şimdi gırşehirin gülü oldum
Tabi canım sorma ne gül hemde dikenlisindenZuahshshsh
Terfi almışsın güller müller
Evet cam silmek için genelde erkekler geliyor şirketlerden ve ciddi anlamda muhteşem başarılılar işlerinde.Kızlar bizim yan apartmandaki kadın temizlik şirketi çağırmış temizlik yapıyorlar Bi görseniz Allahım adam Bi cam siliyo kendimden utandım
Valla utandım öyle gayretli siliyo kiEvet cam silmek için genelde erkekler geliyor şirketlerden ve ciddi anlamda muhteşem başarılılar işlerinde.
Yüksek katlı binalar, dış cephe temizliği vb şeyleri de yaptıklarından, daireleri hoppala 2 saatte temizleyip bitiriyorlar.
burda oyle millet sira sira cikarken biri araya kaynak yapmaya calişsa bacaklarini ayirirlar o adaminZihni sinir bir aklımız var, her yerde belli ediyoruz onu ama hayatta kalma becerilerimiz daima takdire şayan
Başka ülkede yaşayamam demenin hakkını veriyoruz.
zorlandin mi ankara dan kırsehire gidince ?Angara bebesi demi ah ah iki seneye kadar bende Angara bebesiydim şimdi gırşehirin gülü oldum
kargoya vermiyolar yakin yerlerde olanlar gelip aliyo genelde,Ya geçen karşıma çıktı dondurucu alıcaktım letgo ya da bakıyım dedim abuu 10 liraya ayakkabı koymuşlar gidecem kargoya verecen de edecen de 10 lira ne ki ver ihtiyacı olan birisine giysin
akşam market dönüsü cevap verecegim bu soruya tam olarak, sabah kiza aldigim ayakkabilar ve evin dask ı bilmem neside ödendi. bugunun vergi rekortmeni ben olacagim sanirim.Ne yaptık hatunlar, geçinebildik mi bugün?
Ay daha benim de daskım var bakakşam market dönüsü cevap verecegim bu soruya tam olarak, sabah kiza aldigim ayakkabilar ve evin dask ı bilmem neside ödendi. bugunun vergi rekortmeni ben olacagim sanirim.
verdigimiz paraya da doysak bari oda yok.Epeydir hamburger almıyormuşum ben hayretlerim şaştı da geldim. Bankada işim vardı çıkarken oğlan hamburger al dedi. Menüler 25 lira olmuş. Biz üç kişiyiz 75 lira sadece hamburger. Lisede harçlıklarımızla haftada bir yerdik yav. Liseye gittiğinde biz bu bebelere ne kadar harçlık vereceğiz kimbilir. Sinirim bozuldu
Ay yok ben o kadarına güvenemem ya anasına benzerse kartı ilk gün patlatır overdigimiz paraya da doysak bari oda yok.
o zamana harclik kalmaz heralde, kredi kartlarimiz ceplerinde gezerler
Ben zaten kırsehirliyim bütün akraba burda babamın işi için oradaydık geri buraya geldim ailem kaldı Bi o sıkıntızorlandin mi ankara dan kırsehire gidince ?
Aa yeni gördüm haberlerde şimdi de sel vurmuş İzmiri hiç iyi günlerde değiliz bu ne yahubebeklinick izmirde sel mi oldu?
en dusuk limitlisinden ögrenci kart gibi bisey olur heralde.Ay yok ben o kadarına güvenemem ya anasına benzerse kartı ilk gün patlatır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?