Geçinemeyenler kulübü

Kızlar bizim yan apartmandaki kadın temizlik şirketi çağırmış temizlik yapıyorlar Bi görseniz Allahım adam Bi cam siliyo kendimden utandım

Kızlar bizim yan apartmandaki kadın temizlik şirketi çağırmış temizlik yapıyorlar Bi görseniz Allahım adam Bi cam siliyo kendimden utandım
Evet cam silmek için genelde erkekler geliyor şirketlerden ve ciddi anlamda muhteşem başarılılar işlerinde.
Yüksek katlı binalar, dış cephe temizliği vb şeyleri de yaptıklarından, daireleri hoppala 2 saatte temizleyip bitiriyorlar.

Valla utandım öyle gayretli siliyo ki baya izledim iş makinası izler gibi

Zihni sinir bir aklımız var, her yerde belli ediyoruz onu ama hayatta kalma becerilerimiz daima takdire şayan
Başka ülkede yaşayamam demenin hakkını veriyoruz.
burda oyle millet sira sira cikarken biri araya kaynak yapmaya calişsa bacaklarini ayirirlar o adamin, gerci hayatta en son gorecegimiz seylerden biri heralde o kadar turku bi araya getiripde sira beklediklerine şahit olmak

Ya geçen karşıma çıktı dondurucu alıcaktım letgo ya da bakıyım dedim abuu 10 liraya ayakkabı koymuşlar gidecem kargoya verecen de edecen de 10 lira ne ki ver ihtiyacı olan birisine giysin
kargoya vermiyolar yakin yerlerde olanlar gelip aliyo genelde,
facede ozgur donusum diye bir grup var ben kizin cok esyasini dagittim ordan, gelip aliyo ihtiyaci olan, gelinligimi falanda verdim ordan en azindan ihtiyaci olana ulasiyo

Epeydir hamburger almıyormuşum ben hayretlerim şaştı da geldim. Bankada işim vardı çıkarken oğlan hamburger al dedi. Menüler 25 lira olmuş. Biz üç kişiyiz 75 lira sadece hamburger. Lisede harçlıklarımızla haftada bir yerdik yav. Liseye gittiğinde biz bu bebelere ne kadar harçlık vereceğiz kimbilir. Sinirim bozuldu

verdigimiz paraya da doysak bari oda yok.
o zamana harclik kalmaz heralde, kredi kartlarimiz ceplerinde gezerler

Ay yok ben o kadarına güvenemem ya anasına benzerse kartı ilk gün patlatır o
en dusuk limitlisinden ögrenci kart gibi bisey olur heralde.
annem gibi yaparsin 10 lira verirsin bu haftaki harcligin bu ister bir gunde harca ister 1 ayda keyfin bilir diyip cekilirsin, harcarsada geri kalan gunlerde ac gezer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…