- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.921
Abuuu gece gece. Kolay gelsinnnnEki Görüntüle 2777377 nolur biri bana bunun şaka oldugunu soylesin ya
Benim çöp hafızama ne demeli?Unutkanız dediysek demazsız demedik
Gençsin daha ne
Titiz hatunum hali başka, nasıl temizledin 5 dk da yahu?38 yaşinda yaslimi olur sen daha körpeciksin :)
sabah kiz yatagin basina dikilir, anne çau dokmussun neden supurmedin diye[
Abuuu gece gece. Kolay gelsinnnn
Geçen şef yeni birinin geleceğini ve onun genç biri olduğunu söyleyince artık kendimi orta yaş grubuna yaşıyorum yavaş yavaş38 yaşinda yaslimi olur sen daha körpeciksin :)
fazlalari elimle aldim attim, geri kalani farasla topladim süngeri prilleyip sildim dolabida soyle bi toparlayip aldimTitiz hatunum hali başka, nasıl temizledin 5 dk da yahu?
Ben 1 saat uğraşırdım şimdi...
Tabi yedin kuruyemişi içtin kolayı bu saattesabah kiz yatagin basina dikilir, anne çau dokmussun neden supurmedin diye
o tamamen şefinin hırtlığı benceGeçen şef yeni birinin geleceğini ve onun genç biri olduğunu söyleyince artık kendimi orta yaş grubuna yaşıyorum yavaş yavaş
Demekki burda yalan söylememek gerekiyormuş . Tatlı tatlı yedigin naneler gün gelir seni pareler sözüde burdan geliyor sanırımBenim çöp hafızama ne demeli?
O anı yaşattım sana geri
Saçlarım öyle demiyor amaGençsin daha ne
En küçük ablamla yasitsin ona bakıyorum gayet genç gorunuyorrrrrsunuz o yaş grubu
ya yok, şeker kutusu boşalmış aksam yikayip kenara almistim seker paketini bosaltayimda sabah kiz kucaklamaya kalkmasin dedim, kutuyu alirken dolabin rafi kaydi hop hepsi yere, birini tutmaya calisirken oteki dokuldu falanTabi yedin kuruyemişi içtin kolayı bu saatteüstüne bide çay mı demleyecektin
Valla 50 küsür yaşındaki kadınlar genç kız gibi giyinip takma kirpikler yaptırıyorlar . Yüzündeki kırışıklıklar da var o ayrı ama bakıyorlar kendilerine .o tamamen şefinin hırtlığı bence
sende bak :)Valla 50 küsür yaşındaki kadınlar genç kız gibi giyinip takma kirpikler yaptırıyorlar . Yüzündeki kırışıklıklar da var o ayrı ama bakıyorlar kendilerine .
Al basına belayı . Bir ton temizlik çıktı sanaya yok, şeker kutusu boşalmış aksam yikayip kenara almistim seker paketini bosaltayimda sabah kiz kucaklamaya kalkmasin dedim, kutuyu alirken dolabin rafi kaydi hop hepsi yere, birini tutmaya calisirken oteki dokuldu falan
şimdilik hallettim gece gece alttakini küfür ettirmeden :)Al basına belayı . Bir ton temizlik çıktı sana
Bazen gece bişey dökülüyor , un şeker falan . Süpürmeden olmuyor . Ne yani sabahı mı bekleyelim sırf komşular rahatsız olmasın diye .şimdilik hallettim gece gece alttakini küfür ettirmeden :)
hakli amaBazen gece bişey dökülüyor , un şeker falan . Süpürmeden olmuyor . Ne yani sabahı mı bekleyelim sırf komşular rahatsız olmasın diye .
Ben üniye giderken oğlum bir yaşlarındaydı . Okula giderken onuda Kore’de bırakıyordum . Tam üzerini değiştiriyorum acele acele sen tut halıya kakanı yap. Bende tabi hemen temizledim ama derse geç kaldım. Hocadan bir ton azar işittim. Durumu anlattım bana demezmi , ders daha önemli bok bekleyebilir diye
Alttaki ses nasıl bukadar kolay gelebilirki ? Eskiden iki katlı evlerde otururken üstteki komşumun ayak seslerini falan duyardım ama başka bişey duyulmazdı . Belliki sizin apartmanların duvarları çok incehakli ama
bizim alt komsumuz cok sakin birde ögrermenler bazen seslerini duyuyorum canli ders falan veriyorlar zaten yoruluyorlar diye çok gurultu yapmamaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?