Geçinemeyenler kulübü

Tabi yedin kuruyemişi içtin kolayı bu saatte üstüne bide çay mı demleyecektin
ya yok, şeker kutusu boşalmış aksam yikayip kenara almistim seker paketini bosaltayimda sabah kiz kucaklamaya kalkmasin dedim, kutuyu alirken dolabin rafi kaydi hop hepsi yere, birini tutmaya calisirken oteki dokuldu falan

ya yok, şeker kutusu boşalmış aksam yikayip kenara almistim seker paketini bosaltayimda sabah kiz kucaklamaya kalkmasin dedim, kutuyu alirken dolabin rafi kaydi hop hepsi yere, birini tutmaya calisirken oteki dokuldu falan
Al basına belayı . Bir ton temizlik çıktı sana

şimdilik hallettim gece gece alttakini küfür ettirmeden :)
Bazen gece bişey dökülüyor , un şeker falan . Süpürmeden olmuyor . Ne yani sabahı mı bekleyelim sırf komşular rahatsız olmasın diye .
Ben üniye giderken oğlum bir yaşlarındaydı . Okula giderken onuda Kore’de bırakıyordum . Tam üzerini değiştiriyorum acele acele sen tut halıya kakanı yap. Bende tabi hemen temizledim ama derse geç kaldım. Hocadan bir ton azar işittim. Durumu anlattım bana demezmi , ders daha önemli bok bekleyebilir diye

hakli ama
bizim alt komsumuz cok sakin birde ögrermenler bazen seslerini duyuyorum canli ders falan veriyorlar zaten yoruluyorlar diye çok gurultu yapmamaya calisiyorum

hakli ama
bizim alt komsumuz cok sakin birde ögrermenler bazen seslerini duyuyorum canli ders falan veriyorlar zaten yoruluyorlar diye çok gurultu yapmamaya calisiyorum
Alttaki ses nasıl bukadar kolay gelebilirki ? Eskiden iki katlı evlerde otururken üstteki komşumun ayak seslerini falan duyardım ama başka bişey duyulmazdı . Belliki sizin apartmanların duvarları çok ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…