- 17 Aralık 2015
- 27.160
- 49.686
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.881
iste bir potansiyel seker hastasi dahaAynı benim ablam . Oda pilavı makarnayı ekmeğe sarar yer . Ekmek olmazsa karnım doymuyor diyor
Ekmek yesin sadece?Aynı benim ablam . Oda pilavı makarnayı ekmeğe sarar yer . Ekmek olmazsa karnım doymuyor diyor
Aynı kilolarda değilim ama en az 6 kilo fark var. Ama kolum nasıl yağlandı ona şaşırıyorum. Gömlekler koldan olmuyorKilodan ziyade sıkılaşmak mesele zaten.
Aynı kilolalarda olup eskileri giyemiyorsan dediğin gibi yağlanmadır.
Bu yeme düzeniyle devam edip spor yapsan bile inan çok fark eder.
Haftada 4 gün yapabilsen 5 kg kaybetmiş gibi beden daralman mevcut olur.
catala sararak ye ben oyle yapiyorum daha rahat oluyoBak onu da yapıyorum çok seviyorum ama ellerime bulaşıyor .insan içinde yenmiyor diyebilirim akıyor yoğurt sağdan soldan
Nasıl beceriyorsun bacım onu, gözünü ovuşturuyor musun?Benim rimelim sürekli gozaltlarkma bulaşıyor.
Çıldırmamak elde değil
Her markayı denedim diyebilirimtavsiyeniz var mı
ama lezzeti veren aradaki pilavEkmek yesin sadece?
O da bir kar sonuçta, pilav yok en azından
kirpiklerin düz mü?Benim rimelim sürekli gozaltlarkma bulaşıyor.
Çıldırmamak elde değil
Her markayı denedim diyebilirimtavsiyeniz var mı
Bende bir gecede zengin olup estetik yatırıp her yerimi yeniledim demek isterdim . Ah nerde o günlerEvet biz bıraktığın gibi hala fakir hala şişman ve iştahlıyızsen de ne var ne yol
nerden bildin ? Valla aynen şeker hastası suaniste bir potansiyel seker hastasi daha
Pilavı ekmekle yiyor ayol nasıl olmazEkmek yesin sadece?
O da bir kar sonuçta, pilav yok en azından
Yok gozumu kirisacak bilmem nolcak retinam yirtilacak gibi paronayalarimdan ötürü hiç ovusturmam.Nasıl beceriyorsun bacım onu, gözünü ovuşturuyor musun?
Hiç başıma gelmedi daha önce.
ekmek ve pilava bu kadar duskun olan bir insanin seker hastasi olmama ihtimali çok dusukte onadan.Bende bir gecede zengin olup estetik yatırıp her yerimi yeniledim demek isterdim . Ah nerde o günler
nerden bildin ? Valla aynen şeker hastası suan
Aynen ondandır bir arkadasım da böyle çok kötü duruyorYok gozumu kirisacak bilmem nolcak retinam yirtilacak gibi paronayalarimdan ötürü hiç ovusturmam.
Maybelline mac lorealin telescope
Max faktör
Hatta uyduruklari da kullandım .
Bulasa bulasa bı hal oldu .
Göz altlarim mi yağlı tabaka acaba olabilir mi böyle bişey ?
Onlar bende alerji yapıyorYok gozumu kirisacak bilmem nolcak retinam yirtilacak gibi paronayalarimdan ötürü hiç ovusturmam.
Maybelline mac lorealin telescope
Max faktör
Hatta uyduruklari da kullandım .
Bulasa bulasa bı hal oldu .
Göz altlarim mi yağlı tabaka acaba olabilir mi böyle bişey ?
Kirpiklerin senin uzun değil mi zaten .yanlış mi hatirliyorum.Onlar bende alerji yapıyor
Bizim ailede bi o şeker hastası . Annemde öyle yer mesela ama o çok zayıf . Onda şeker yok amaekmek ve pilava bu kadar duskun olan bir insanin seker hastasi olmama ihtimali çok dusukte onadan.
burda seker hastasiysan once beyaz pirinci ve ekmegi kesiyorlar
Bı üç ay waterprof kullandımAynen ondandır bir arkadasım da böyle çok kötü duruyor
babanda şeker varmi peki?Bizim ailede bi o şeker hastası . Annemde öyle yer mesela ama o çok zayıf . Onda şeker yok ama
Çaysa yine iyi.Eki Görüntüle 2777377 nolur biri bana bunun şaka oldugunu soylesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?