- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #10.961
Direkt emniyet genel müdürlüğünün sayfası var, o videonun yorumuna tagle, kısa sürede müdahale ederler.evet sosyal medya cocugun agzina yastik basiyor ya
gonderiyorumHemen müdahale edermisin
Link atarsan izleyemesemde müdahale ederim mutlaka
Anksondakika ve anktrafik sayfaları paylaşmış, gerekli birimler etiketlenmiş.gonderiyorum
inşallah çocuk sağdırAnksondakika ve anktrafik sayfaları paylaşmış, gerekli birimler etiketlenmiş.
Derhal müdahale edilir.
Kim ve neden böyle bir şeyi paylaşıyor ?inşallah çocuk sağdır
155 i falan aramak lazimmi acaba, sosyal medyada surekli takip yapiyolarmidir
anneleri ablasini doverken evdeki diger cocuklardan biri tiktoka yayin atiyoKim ve neden böyle bir şeyi paylaşıyor ?
Yapıyorlar, siber ekipleri kurulu.inşallah çocuk sağdır
155 i falan aramak lazimmi acaba, sosyal medyada surekli takip yapiyolarmidir
Anne ruh hastası olmalı , insan çocuğuna kıyarmı hiçanneleri ablasini doverken evdeki diger cocuklardan biri tiktoka yayin atiyo
ankara da, suan kalbimin sesi kulaklarimda cinliyo resmen, bu kadini bana versinler hic acimam ya gercekten aynisini ona misliyle yaparim allah belasini versin, o elleri ayaklari kirilsin bir nefese hasret kalip bogularak gebersin ya baska hic bir sey istemiyorum suan.Si
Yapıyorlar, siber ekipleri kurulu.
Hatta şöyle diyeyim, sosyal medya olaylarına anında müdahale ediyorlar, arasan o kadar etkili olmaz.
Pisliğin adı soyadı da ifşa olmuş zaten, kimdir necidir belli, yeri yurdu da bellidir.
bu sadece bizim izledigimiz kadar dakikachamallows şuan izledim...
Bu cinayete teşebbüs, çocuk istismarı şiddeti falan değil!
1 dakikaya yakın süre boğulmaya çalışıyor, bit kadar kızın ciğerinden ne olacak ve o yavru hala ‘anne’ diye ağlıyor...
Eski tarihlidir muhtemelen.bu sadece bizim izledigimiz kadar dakikaallahim çocuga bisey olmasin çıldıricam ya
şuan butun ic organlarimin dengesi bozuldu yemin ederimEski tarihlidir muhtemelen.
Bir şey olsaydı şuan bambaşka bir durum olurdu, kadın denen yaratığın adı sanı belli, bu video döndüğüne göre çevreden ya da diğer çocuklardan ifşa yaşanıyor.
Sesi kulağımdan gitmiyor kızın.şuan butun ic organlarimin dengesi bozuldu yemin ederimçocuktan bir haber gelse
Kızlar elimde şöyle bir ürün var ve neye yaradığını bilmiyorum nasıl kullanacağım filan merak ediyorum
Kullanan biri anlatabilir mi ben bunu napcam
Bulaşık makinesi için vermişlerdi satın alırken makineyi Eki Görüntüle 2777690
Hiç görmedim bilemiyorum
Makina bakımı diyor . Sanırım kireç sökücü gibi bişey. Kullanım klavuzu yada açıklaması varsa onuda Çek yolla bakalım neymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?