Geçinemeyenler kulübü

Si
inşallah çocuk sağdır
155 i falan aramak lazimmi acaba, sosyal medyada surekli takip yapiyolarmidir
Yapıyorlar, siber ekipleri kurulu.
Hatta şöyle diyeyim, sosyal medya olaylarına anında müdahale ediyorlar, arasan o kadar etkili olmaz.
Pisliğin adı soyadı da ifşa olmuş zaten, kimdir necidir belli, yeri yurdu da bellidir.

ankara da, suan kalbimin sesi kulaklarimda cinliyo resmen, bu kadini bana versinler hic acimam ya gercekten aynisini ona misliyle yaparim allah belasini versin, o elleri ayaklari kirilsin bir nefese hasret kalip bogularak gebersin ya baska hic bir sey istemiyorum suan.

chamallows şuan izledim...
Bu cinayete teşebbüs, çocuk istismarı şiddeti falan değil!
1 dakikaya yakın süre boğulmaya çalışıyor, bit kadar kızın ciğerinden ne olacak ve o yavru hala ‘anne’ diye ağlıyor...

bu sadece bizim izledigimiz kadar dakika allahim çocuga bisey olmasin çıldıricam ya

bu sadece bizim izledigimiz kadar dakika allahim çocuga bisey olmasin çıldıricam ya
Eski tarihlidir muhtemelen.
Bir şey olsaydı şuan bambaşka bir durum olurdu, kadın denen yaratığın adı sanı belli, bu video döndüğüne göre çevreden ya da diğer çocuklardan ifşa yaşanıyor.

Eski tarihlidir muhtemelen.
Bir şey olsaydı şuan bambaşka bir durum olurdu, kadın denen yaratığın adı sanı belli, bu video döndüğüne göre çevreden ya da diğer çocuklardan ifşa yaşanıyor.
şuan butun ic organlarimin dengesi bozuldu yemin ederim çocuktan bir haber gelse

Kızlar elimde şöyle bir ürün var ve neye yaradığını bilmiyorum nasıl kullanacağım filan merak ediyorum
Kullanan biri anlatabilir mi ben bunu napcam
Bulaşık makinesi için vermişlerdi satın alırken makineyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…