- 19 Mayıs 2020
- 48.185
- 216.991
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.401
Ya kendimi beğenmiyorsam?Aynada kendine bakarak mast yap diyo amaöyle şey mi olur
Böylesi daha hayırlıYa kendimi beğenmiyorsam?
Arastirayim bakalım puanlamasi kaçmışokuyomus gibi yapip biraktim ama kirlangic cigligi ve elvada guzel vatanim kitaplari guzel
Selam, ben buralardayımhu huuu kimse yok mu :)
selamSelam, ben buralardayım
Bu gece aşırı soğuk buralar -14 derece. Ev bile ısınmıyor
Khomyuk sorma ya her yer öyle galiba bizde evi ısıtamadık bu nasıl soğuk ya ama iyi kar yağdı burda da haala da devam ediyoSelam, ben buralardayım
Bu gece aşırı soğuk buralar -14 derece. Ev bile ısınmıyor
bugun buraya hic yagmadi.Khomyuk sorma ya her yer öyle galiba bizde evi ısıtamadık bu nasıl soğuk ya ama iyi kar yağdı burda da haala da devam ediyo
film delisi nerelerde?en son dışarı çıkmıştı geceeeee .buzları çözülmedimiki halaaaa?bugun buraya hic yagmadi.
ayazımizla bas başa kaldık yine
Biz normalde kısa kollu otururduk, çift çorap kazak giyiyorum inan.Khomyuk sorma ya her yer öyle galiba bizde evi ısıtamadık bu nasıl soğuk ya ama iyi kar yağdı burda da haala da devam ediyo
benim ev sıcakkk ama yarın dışarı çıkmam lazım annemi aşıya götüreceğimmm.ya kayarsa araba diye endişeliyimmmm.Biz normalde kısa kollu otururduk, çift çorap kazak giyiyorum inan.
bilmem.film izliyordur muhtemelen yada kitap okuyordur belki de canı burada takılmak istemiyordur bugün :)film delisi nerelerde?en son dışarı çıkmıştı geceeeee .buzları çözülmedimiki halaaaa?
üzülmeeee stres yok.
Üzülmedim desem yalan olur ama olduğuma da sevindim Bi yandan kist falan olmamış sıkıntı çıkaracaküzülmeeee stres yok.
biliyorum zor ama stres yaparsan her şeyi daha da zora sokarsın.
en azindan acabami dedigin bir surecte ne oldugunu ogrendin.Üzülmedim desem yalan olur ama olduğuma da sevindim Bi yandan kist falan olmamış sıkıntı çıkaracak
Evet İzmir bile öyle.Khomyuk sorma ya her yer öyle galiba bizde evi ısıtamadık bu nasıl soğuk ya ama iyi kar yağdı burda da haala da devam ediyo
Hiç bilmiyorum ki şuan rahim filmi çektiricem önce sonrasında doktor aşılama önerirse deneyecek birsey kalmadı onu mu yaparım bilmiyorumen azindan acabami dedigin bir surecte ne oldugunu ogrendin.
bundan sonra ne yapacaksiniz ?
Kaçak sen nerelerdesin o kadar mesaj attım özelden hiç mi bakmıyonEvet İzmir bile öyle.
Bütün gün arkadastaydim evi buz gibiydi.
Şimdi evimdeyim benim evde buz gibi .
Dünden beri kalorifer yanıyor ki biz yakmazdik hiç İzmir'de.
Şuan yatagimdayim ayaklarim donuyor
Hiç mesajın yok.Kaçak sen nerelerdesin o kadar mesaj attım özelden hiç mi bakmıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?