Geçinemeyenler kulübü

kısa boylulara takmış bir üyeye taktım ben de.170 boyu yaşanmamış ve çalkantılı hayatına bakmayıp bizi beğenmiyor ha ha ha eski tırsi miymiş neymişşşş.

kısa boyluları zehirleyecek elinden gelsee.kısa boylu kadının hakkı kısa erkekmiş ha ha haaa.kendine erkek kalmadı diye üzülüyor galibaaa
1.55 56 boyumla 1.80 lik koca buldugumu topuklu ayakkabi dahi giyme geregi duymadigimi yazsam beni bogazlar sanirim

Sanırsın 180, maharet boyda olsaydı kavaklarda hıyar olurdu lafını iletiyorum.
sitenin eskileri de çok fena ve akıllı.hemen eski nikini ve geçmişini ifşa ettiler.evli adam olaylarına dek döktüler ama banamısın demediii.o hala kısayız diye bize acımakla meşgul

En nefret ettiğim şeydir temas.
Yatakta X şeklinde hareket edip hiçbir şeye değmemeliyim derken 3 adamla yatıyordum birkaç ay önceye kadar.
Şuan vücut kütleme hiçbir şey değmese yeter
bende hic sevmem zaten dikine yatar enine kalkarim simdi kızla birlikte yatakta tur atiyoruz

bende hic sevmem zaten dikine yatar enine kalkarim simdi kızla birlikte yatakta tur atiyoruz
Ahahahahsh
Hayatımda tek prensesliğim yataktadır.
Cenin pozisyonunda, bacak arası yastığıma sarılır, diğer elim de çenemin ya da yastığın altında şeklinde yatar, öyle de kalkarım.
Üstümün örtüsü bile bozulmaz, adeta poz verir gibi uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…