- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.361
okudum onun yorumlarini da umursamadım.kısa boylulara takmış bir üyeye taktım ben de.170 boyu yaşanmamış ve çalkantılı hayatına bakmayıp bizi beğenmiyor ha ha ha eski tırsi miymiş neymişşşş.
kısa boyluları zehirleyecek elinden gelsee.kısa boylu kadının hakkı kısa erkekmiş ha ha haaa.kendine erkek kalmadı diye üzülüyor galibaaaokudum onun yorumlarini da umursamadım.
hayatta ki tek artısı 1.70 olmasi heralde.
Uyudu herhalde kvİç güveysinden hallicebol kaynanali günler işte nasıl olsun. Sizlerden naber?
1.55 56 boyumla 1.80 lik koca buldugumu topuklu ayakkabi dahi giyme geregi duymadigimi yazsam beni bogazlar sanirimkısa boyluları zehirleyecek elinden gelsee.kısa boylu kadının hakkı kısa erkekmiş ha ha haaa.kendine erkek kalmadı diye üzülüyor galibaaa
170 uzun muymuş, 2 cm uzun benden, krape yapmama bakar saça ve uzun değil.okudum onun yorumlarini da umursamadım.
hayatta ki tek artısı 1.70 olmasi heralde.
ne diyorsun kesin boğazlar.sassy e bile acıyarak bakıyor kısa diye.adımızı hobbit koydu kadın ha ha ha1.55 56 boyumla 1.80 lik koca buldugumu topuklu ayakkabi dahi giyme geregi duymadigimi yazsam beni bogazlar sanirim
1.70 miş uzunmuş bizi gömüyor abla topikte170 uzun muymuş, 2 cm uzun benden, krape yapmama bakar saça ve uzun değil.
175 lazım uzun demek için, hele ki düz 170 diyorsa onu aşağı indirmek lazım bir iki rakam
Sanırsın 180, maharet boyda olsaydı kavaklarda hıyar olurdu lafını iletiyorum.1.70 miş uzunmuş bizi gömüyor abla topikte
o kendine baksin valla hem hobbitim hemde gobbit ekmek gibiyim ama uzun erkekler kısa kadin seviyor maalesef yatakta daha sıcagiz diyene diyorsun kesin boğazlar.sassy e bile acıyarak bakıyor kısa diye.adımızı hobbit koydu kadın ha ha ha
Niye daha sıcaksın, onu anlamadımo kendine baksin valla hem hobbitim hemde gobbit ekmek gibiyim ama uzun erkekler kısa kadin seviyor maalesef yatakta daha sıcagiz diye
sitenin eskileri de çok fena ve akıllı.hemen eski nikini ve geçmişini ifşa ettiler.evli adam olaylarına dek döktüler ama banamısın demediii.o hala kısayız diye bize acımakla meşgulSanırsın 180, maharet boyda olsaydı kavaklarda hıyar olurdu lafını iletiyorum.
Hangi konu ya?sitenin eskileri de çok fena ve akıllı.hemen eski nikini ve geçmişini ifşa ettiler.evli adam olaylarına dek döktüler ama banamısın demediii.o hala kısayız diye bize acımakla meşgul
yastık niyetine dolanip yatabiliyolar yaNiye daha sıcaksın, onu anlamadım
kısa boylu mu ne?Hangi konu ya?
En nefret ettiğim şeydir temas.yastık niyetine dolanip yatabiliyolar ya
bende hic sevmem zaten dikine yatar enine kalkarim simdi kızla birlikte yatakta tur atiyoruzEn nefret ettiğim şeydir temas.
Yatakta X şeklinde hareket edip hiçbir şeye değmemeliyim derken 3 adamla yatıyordum birkaç ay önceye kadar.
Şuan vücut kütleme hiçbir şey değmese yeter
Ahahahahshbende hic sevmem zaten dikine yatar enine kalkarim simdi kızla birlikte yatakta tur atiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?