- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.421
hsg ni de cektir tabi oda çok önemliHiç bilmiyorum ki şuan rahim filmi çektiricem önce sonrasında doktor aşılama önerirse deneyecek birsey kalmadı onu mu yaparım bilmiyorum
Sence yapmam lazım deniz ya kafam çok karışık bilgili birinin beni şöyle Bi aydınlatması lazım özelde ki doktorum sağolsun ağzı var dili yok devlette sıra bulamıyorum zaten çok nadir o da günleri uymuyo çoğu zaman adetin 3.günü falan gitmem gerekinceen azindan acabami dedigin bir surecte ne oldugunu ogrendin.
bundan sonra ne yapacaksiniz ?
yerinde olsaydim ki oldum da özele gitmem.Sence yapmam lazım deniz ya kafam çok karışık bilgili birinin beni şöyle Bi aydınlatması lazım özelde ki doktorum sağolsun ağzı var dili yok devlette sıra bulamıyorum zaten çok nadir o da günleri uymuyo çoğu zaman adetin 3.günü falan gitmem gerekince
bilemedim ic kanama olurmu ama omurilikle ilgili bir sorun olmuş olabilir, tam vurdugun yer şiştiyse.Kızlar ya, sanki ensemin üstü kafamım altında bir şişlik var. Eşime elletiyorum bir şey yok diyor ama yatınca yada o tarafa dönünce ağrıyor. Bundan bir ay önce kafamı mermere vurmuştum bir ay sonra ordan çıkar mı bir şey? Travma sonrası iç kanama fln olsa başka belirti olurdu değil mi? Endişe etmeli miyim sizce?
Umarım ciddi değildir ya sabah sabah panikledimbilemedim ic kanama olurmu ama omurilikle ilgili bir sorun olmuş olabilir, tam vurdugun yer şiştiyse.
birde dedigin gibi bir sey olsa kusma, bulanik gorme falanda olurdu sanirim.
bi dr git istersen, icin rahat eder en azindanUmarım ciddi değildir ya sabah sabah panikledim
Muhtemelen darbenin etkisi.Kızlar ya, sanki ensemin üstü kafamım altında bir şişlik var. Eşime elletiyorum bir şey yok diyor ama yatınca yada o tarafa dönünce ağrıyor. Bundan bir ay önce kafamı mermere vurmuştum bir ay sonra ordan çıkar mı bir şey? Travma sonrası iç kanama fln olsa başka belirti olurdu değil mi? Endişe etmeli miyim sizce?
Ama bir ay olmuştur o kafamı vurduğum ya hay AllahMuhtemelen darbenin etkisi.
Müsait olduğunuzda bir doktora görünün içiniz rahat etsin.
Çok geçmiş olsun.
Haklısın canım çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. Galiba kadın hastalıkları üzerine Bi araştırma üni hastanesine gitmem lazım buradaki devlet hastanesi de aslında araştırma hastanesi ama sözde yani hiç bi faydasını görmedim yada iyi doktora denk gelmek lazım doktor hasta ilişkisi takip muayene çok önemli gerçekten. Senin ilk sefer demi tutmuştu aşılama sanırım yüzde 20 mi şans varmışyerinde olsaydim ki oldum da özele gitmem.
yani seni üzmek istemiyorum ama şoyle aciklayayim sana banada isleme özelde tipki senin gibi klomen catlatma ignesi vs ile basladilar, dunyanin parasini gömdüm üstune birde dolandirildim
ben tamamen sahsi fikrime dayanarak soyleyeyim özellerde hayat memat meselesi olmayan konular genelde para kopartilacak konular.
üni hastanesine giderdim öylede yaptim.
devlete gitmedim çunku o kadar ilac kullanirken hormonlar alt üstken devlet hastanesinde ki agresif tavir beni daha cok geriyordu.
uni hastanesi hem her islem faturali, hemde muamele güzel ve hic uzatmadan yapilmasi gereken asıl işleme dogru yontemle odaklaniyorlar.
mesela bana ozelde hsg yapilmadan aşılama yapildi bu yanlışmış, benim hormonal durumuma göre klomen bende ise yaramayacak bir tedavi yontemiymis onu ögrendim vs.
hsg ni çektir sonucunu al iyi bir dr bul kendine uni hastanelerinde tup bebek bolumu olan bir yerde, neden tup bebek bolumu olan bir yer diyorum adamlarin işi bu öyle diyeyim sana.
kime nasil bir tedavi uygulayacaklarini cok iyi deneyimlemis oluyorlar.
benim 3 işlemdi biri senin ki gibi oldu, biri klomen + aşılama 3.de puregon ile aşılamaHaklısın canım çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim. Galiba kadın hastalıkları üzerine Bi araştırma üni hastanesine gitmem lazım buradaki devlet hastanesi de aslında araştırma hastanesi ama sözde yani hiç bi faydasını görmedim yada iyi doktora denk gelmek lazım doktor hasta ilişkisi takip muayene çok önemli gerçekten. Senin ilk sefer demi tutmuştu aşılama sanırım yüzde 20 mi şans varmış
Anladım hayırlısı bakalım artık. Dişini naptın yaptırdın bitti mibenim 3 işlemdi biri senin ki gibi oldu, biri klomen + aşılama 3.de puregon ile aşılama
gok canim 2 kere gittim sinirleri oldurdu ama dis etlerimde iltihap var kurumasini bekliyo, onumuzde ki pazartesi dolguyu yapacak artik.Anladım hayırlısı bakalım artık. Dişini naptın yaptırdın bitti mi
Geçmiş olsun.Ama bir ay olmuştur o kafamı vurduğum ya hay Allah
Teşekkür ederim filmcim,bu iki gün geçmezse gideceğimGeçmiş olsun.
Anlatımına göre, saç kökünde kist, yağ bezesi veyahut çıbanımsı bir şey olduğunu düşündüm.
Başka türlü olumsuz bir şey olsaydı normal zamanda da ağrırdı ama kafanı hareket ettirdiğinde ya da yattığında hissetiğine göre, deri altında bir şey olmalı.
Muhtemelen önemli durum değil ama ihmal etme.
iyiyim khomyuk sen nasilsinTeşekkür ederim filmcim,bu iki gün geçmezse gideceğim
Ee nasılsınız ahali
YorgunTeşekkür ederim filmcim,bu iki gün geçmezse gideceğim
Ee nasılsınız ahali
Deniizz toton donuyor mu?iyiyim khomyuk sen nasilsin
ay donmaz mı filmDeniizz toton donuyor mu?
Bu ne soğuktur ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?