- 14 Eylül 2014
- 21.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.455
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.461
Etme, eyleme.Kızlar beni polemiğe çekmek isteyenler var gidersem kafadan 20 gün yokum, kendinize iyi bakın
Ömründe çocuk ne bilmeyen, çocuktan nefret edenlerden pedagoji dersi alıyorum.
Tost, yumurta ve sandviçle yaşayan insan olarak elendim benBu arada ben diyete başladım:) Eliminasyon diyeti diye geçiyor. Online diyet aldım. Un, şeker, meyve, baklagil ve süt ürünlerini kesti
Ya hiç mi sekmez ama. Nerede çocuk yetiştirmek ne bilmeyen çocuksuz var orada anlayışsızlık var. Bir de hemen yapıştırırlar sizin de öyle diye. Benim cidden oğlum sakindir. Gürültüsü yoktur pek ama çocuk bu ya makine mi. Terbiyesini ver diyorlar. Köpek gibi terbiye vereceğiz sanki.Etme, eyleme.
Her komşu konusunda var o tipler eğitilen ve baştan atılan çocuklar olarak
Gelme bu oyuna lütfen, ben en güzel temennilerimi yolluyorum aynı benimkiler gibi evlatlar dileyerek.
Beddua mı güzelleme mi ona kalmış, lafımı ortaya koyuyorum
Geriye ne kalıyor ki
Ben böyle katı diyetler yapamıyorum. Gerçi ben genel anlamda diyet yapamıyorum
Ben geçen yaz normal diyetisyenle ara öğünlü gram gram tartarak 10 kilo vermiştim. Sonra 6 ayda o kiloyu geri aldım. O kadar sık beslenmek bana uygun değil zaten.Tost, yumurta ve sandviçle yaşayan insan olarak elendim ben
abuu 20 ne ya sakin olun gezinmeyin öyle kötü konulardaKızlar beni polemiğe çekmek isteyenler var gidersem kafadan 20 gün yokum, kendinize iyi bakın
Ömründe çocuk ne bilmeyen, çocuktan nefret edenlerden pedagoji dersi alıyorum.
Geçti valla artık çok geç. Biri kiblerse yanlarımabuu 20 ne ya sakin olun gezinmeyin öyle kötü konularda
o kadinla bosa tartışma, o biraz degisik.Geçti valla artık çok geç. Biri kiblerse yanlarımben aslında öğretmen değilmişim asla inanmıyorlarmış
Bana cahil dedi yao kadinla bosa tartışma, o biraz degisik.
cocuga tamamen karsi bisey gibi.
eski yorumlarina baktim da pek umursanmadigi bir ailede büyümüş. baskalarinin cocuklarina şidder ve celalle yaklasiyor.
birazdan bakamayacaklari cocugu dogurmasalardi bile yazar emin ol.
hic ugrasma.
banada korunmadiklari icin hamile kalan ama kurtaj olmak isteyen bayana biseyler yazdim diye beni tip otoritesi ilan etmistigercekten hic cevap yazma
boşver gercekten hiç uğraşma, devrelerin yanar.Bana cahil dedi ya
Ay girmeyeyim hiç en iyisi haklısınboşver gercekten hiç uğraşma, devrelerin yanar.
bel alti egitimci yazmis ya senin yorumuna biriAy girmeyeyim hiç en iyisi haklısın
Hem inanmıyorlar hem laf gömüyorlar. Ya çocuk hoplamasın zıplamasın, yastık gibi dursun. Gerekirse de dayasın ilacı. Hanımefendi dinlenecekmiş. Asla inanmıyorum ben o kadar abartılı olduğuna da çocuklar kreşe de gidiyormuş. Kreşte zaten yorulup geliyordur. Muhtemelen yemekten sonrali bir saatlik hoplamaya dayanamıyor. Bu kadar hassas insan müstakil evde otursun yahubel alti egitimci yazmis ya senin yorumuna biri
yaa bizim ust katta 2 tane uni ögrencisi var bak kocamanlar onlarin bile sesi kesilmiyor ki, kucucuk cocugun nasil kesilsin.Hem inanmıyorlar hem laf gömüyorlar. Ya çocuk hoplamasın zıplamasın, yastık gibi dursun. Gerekirse de dayasın ilacı. Hanımefendi dinlenecekmiş. Asla inanmıyorum ben o kadar abartılı olduğuna da çocuklar kreşe de gidiyormuş. Kreşte zaten yorulup geliyordur. Muhtemelen yemekten sonrali bir saatlik hoplamaya dayanamıyor. Bu kadar hassas insan müstakil evde otursun yahu
Aynen öyle. Benim üstteki kızların biri 15 biri 12. Gece onda flüt çalıyor. Her gece zaten kardeş kavgası. Geçen babası hatta dalga geçti kızı gibi ağlama sesi yaptı, taklit etti. Kocamla gülmekten öldükyaa bizim ust katta 2 tane uni ögrencisi var bak kocamanlar onlarin bile sesi kesilmiyor ki, kucucuk cocugun nasil kesilsin.
alt katimizda ögretmen kari koca var baskasi olsa eminim denizin sesine 100 kez çıkardı, evde mikrofonla sarki soyluyor, org caliyor, atliyor agliyor, bagiriyor yere dusenin haddi hesabi yok citlari cikmiyo cunku biliyolar ki cocuk yani.
sur demedigimizi falan saniyo boyle insanlar sanirim, gun icinde kac kez uyariyorum assağida insan yaşıyor yapma diye.
10 dk yapmiyo sonra yine ayni napayim döveyim mi cocugu napabilirim yani.
ay bizimki de gsf oluyor sanirim halil sezainin kücük versiyonuAynen öyle. Benim üstteki kızların biri 15 biri 12. Gece onda flüt çalıyor. Her gece zaten kardeş kavgası. Geçen babası hatta dalga geçti kızı gibi ağlama sesi yaptı, taklit etti. Kocamla gülmekten öldükaile de artık ne yapacağını bilemiyor. İnsan yani. Ufak da olsa bir insan karakter var. Bizim bile canımız sıkkın şu dönemde, o kadar da tolerans gösterelim ya
belki nöbete kaldigi gecelerin sabahi sıkıntı olur ama onuda sanmam, uykusuz oldugundan derin uyur muhtemelen.Benim de canım alt komşum taşındı. Evini bekar bir hemşireye kiraladı. İnşallah anlayışlıdır ya böyle bir manyağa denk gelirsek yanarım şaka maka.
abuuu hala yağıyomu orayaEki Görüntüle 2785261 geceniz şen olsun sevgili geçinemeyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?