- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.721
Oh be birileri benim gibi nikahı önceden kiymis.Biz nikahlıyız yavruş düğün olmadı daha
Acaba Esin mi mesaj attı .Kaynanam aradı yanlış yaptığını fark etmiş olmalı ki açıklama falan yaptı hı hı diyip geçtim
Yaa niye öyle dedin geçiştirmek yerine keşke söyleseydin birsey mi olmuş birden kapattın bende şaşırdım gibisinden ima etseydin yadaKaynanam aradı yanlış yaptığını fark etmiş olmalı ki açıklama falan yaptı hı hı diyip geçtim
Biz düğünü nikahtan bir sene sonra falan yapabilicez I kadar erken kıydıkOh be birileri benim gibi nikahı önceden kiymis.
Senin ne kadar arası var ki benim 3 ayOh be birileri benim gibi nikahı önceden kiymis.
Hayır hata ettiğini fark etti. İşte eltime söylemişmiş benimle konuştuğunu o da ay kapatalım devam edin demiş, o da ben sonra ararım demiş falan bişey demedim ne dicemYaa niye öyle dedin geçiştirmek yerine keşke söyleseydin birsey mi olmuş birden kapattın bende şaşırdım gibisinden ima etseydin yada
Yok gözüm üstünde o dakikadan beri hiç teli eline almadıAcaba Esin mi mesaj attı .
Anne bizim hanım alındı filan ?
6 buçuk ay .Senin ne kadar arası var ki benim 3 ay
O zamana kadar hamile kalmak yok .Biz düğünü nikahtan bir sene sonra falan yapabilicez I kadar erken kıydık
Sen daha iyi bilirsin ama ben kendim için deyim yaptığını beğenmediğimi bilmesini isterdim yada hiç açmazdım belkiHayır hata ettiğini fark etti. İşte eltime söylemişmiş benimle konuştuğunu o da ay kapatalım devam edin demiş, o da ben sonra ararım demiş falan bişey demedim ne dicem
Ay seçemiyorum ki götü başı dağıtcazzzO zamana kadar hamile kalmak yok .
Gelinligin supppper olmalı .
Eşim yanımdaydı tepki göstermek istemedim ama kırgınım yaniSen daha iyi bilirsin ama ben kendim için deyim yaptığını beğenmediğimi bilmesini isterdim yada hiç açmazdım belkiiyi açmışsın bari sen
Login • InstagramAy seçemiyorum ki götü başı dağıtcazzz
benim bildigim en iyi sac uzatan şey dogum kontrol hapi ve sütSupergro diye bişey varmış saça boca ediyormuşsun .saçını çok uzatiyormusmus blablabla .
Doğru mu acaba ?
Yok ya götümü bile açarımmmm ama boyum kısa o yüzden belirli modeller yakışıyor bunları denedim minicik cıkıyorumLogin • Instagram
Bugün bunu gördüm çok beğendim ben .
Gerçi açık saçık diye takılan biriysen yanlış bı görsel atmış olabilirim
benim de nikahla dügun arasinda 5 ay varOh be birileri benim gibi nikahı önceden kiymis.
Saç bide tırnak da diyolarbenim bildigim en iyi sac uzatan şey dogum kontrol hapi ve süt
cumartesinden beri siteyede girmemis.@tiona nerdesin
Ama en çok sevdigimse hep dai'nin kendinden omuz aksesuarlı gelinlikleriAy seçemiyorum ki götü başı dağıtcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?