Geçinemeyenler kulübü

arçeligin komple celik olan caycisi var ben cok memnundum.
evlenirken korkmaz aldim memnun degilim öyle cok yuksekte degil sanirim arceligin fiyati

arçeligin komple celik olan caycisi var ben cok memnundum.
evlenirken korkmaz aldim memnun degilim öyle cok yuksekte degil sanirim arceligin fiyati
Ben cam hazneli kullanıyorum, çelikte suyun tadı farklı geliyor ağzıma.
Dişlerim kamaşıyor resmen ama fiyatlar normal değil.

Yahu yine de normal değil ki fiyatlar.
Şuna bak 700 800 lira.
Evlenirken 100 200 tl değil miydi bunlar?

yani bir cay nakinasi icin bu fiyat bile fazla tabide komple cam olan modelide var bunun öyle gordum sanki bakayim
Ay yok, yeni almayacağım yedek parça olarak alacağım.
Bende bunların yan yana olan gurme modeli var işte.
Smeg, delonghi falan almadım evlenirken, aman arçelik olsun daha kapsamlı iyisi olsun diye.
Şimdi özellikle smeg fiyatları görünce kafamı dağlara taşlara vuruyorum.

yedek parca fiyatina baktin mi ?

Ben onu kullanıyorum. İş görüyo al bence. Kettle vb küçük ev aletlerim smeg bence o kadar para vermeye gerek yoktu
Yahu ben evlenirken daha ucuzdu.
Bu arçeliğin aldığım çay makinesi 400 dü, smeg falan 290 300 dü.
Dedim ki çaycılı olsun, yok alarmlı bilmem neli olsun.
Kafama tüküreyim.
Bu ne yahu, ben şuan ev kursam kuramam arkadaş.

Smeg küçük ev aletleri şu an totalde 10binden fazla tutuyor neden o kadar pahalı asla anlam veremicem

ben evlenirken 3000 liraya aldigimiz buz dolabinin benzeri bile suan 6 7 bin civari, gercekten cok fazla uçmuş her şey.
öyle fonksiyonlu digital falanda degil yani.

Smeg küçük ev aletleri şu an totalde 10binden fazla tutuyor neden o kadar pahalı asla anlam veremicem
Şıklar çünkü.
Delonghi de öyle.
Kitchenaid in mikserinden isterdim, 1800 tl falandı, oha burma bilezik fiyatına da alma ne gerek var dediler, almadım.
Şuan artık yokluktan alamam zaten.
Bayağı bayağı fakirim ya, eskiden düşünmeden baktığım hiçbir şeyin yanına yaklaşamıyorum.

Çay demliyor musun orada diye sor, yok
Misafir gelecek de benim öküz doyuran çaydanlığım bitmeye yakın makinede hemen 10 dklık ayarında demleyeceğim de vs vs.
amann bende de var öyle vir ökuz doyuran caydanlik, sadece kayinbabamlar geldiginde cikiyor ortaya.
evime en kalabalik gelen onlar çunku.
ben hep cayciyi kullaniyorum alışmisim ama demlik cayida özluyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…