- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.901
arçeligin komple celik olan caycisi var ben cok memnundum.Ya ne diyecektim, unuttum.
Son zamanlarda küçük ev aletleri falan var mı?
Fiyatlardan haberdar mısınız???
Çay makinemden memnun değilim, dış gövdesi falan parçalandı, neyse.
Evlenirken çok da beğenmediğim aletler 1500 2000 tl bandına çıkmış, yanlış duymadınız gerçekten böyle.
Bende de arçeliğin yan yana olan çay makinesi vardı, o bile 2000 tl üzeri olmuş.
Anlaşılan yeni bir şey yerine sadece su ısıtıcı bölümünü alacağım yedek parçadan.
Gözümde bir kıymetlendi makine, anlatamam
Ben cam hazneli kullanıyorum, çelikte suyun tadı farklı geliyor ağzıma.arçeligin komple celik olan caycisi var ben cok memnundum.
evlenirken korkmaz aldim memnun degilim öyle cok yuksekte degil sanirim arceligin fiyati
Yahu yine de normal değil ki fiyatlar.CM 9922 I | Çay Makinesi | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
CM 9922 I Çay Makinesi fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Arcelik'ten eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!www.arcelik.com.tr filmdelisi bu modelden bahsediyorum.
düsünursen 100 tl de hediye ceki çikti vereyim kodu hemen
yani bir cay nakinasi icin bu fiyat bile fazla tabide komple cam olan modelide var bunun öyle gordum sanki bakayimBen cam hazneli kullanıyorum, çelikte suyun tadı farklı geliyor ağzıma.
Dişlerim kamaşıyor resmen ama fiyatlar normal değil.
ben evlenirken 2015 de korkmazinkini 260 tl ye almistim sankiYahu yine de normal değil ki fiyatlar.
Şuna bak 700 800 lira.
Evlenirken 100 200 tl değil miydi bunlar?
Ay yok, yeni almayacağım yedek parça olarak alacağım.yani bir cay nakinasi icin bu fiyat bile fazla tabide komple cam olan modelide var bunun öyle gordum sanki bakayim
yedek parca fiyatina baktin mi ?Ay yok, yeni almayacağım yedek parça olarak alacağım.
Bende bunların yan yana olan gurme modeli var işte.
Smeg, delonghi falan almadım evlenirken, aman arçelik olsun daha kapsamlı iyisi olsun diye.
Şimdi özellikle smeg fiyatları görünce kafamı dağlara taşlara vuruyorum.
Ben onu kullanıyorum. İş görüyo al bence. Kettle vb küçük ev aletlerim smeg bence o kadar para vermeye gerek yoktuYahu yine de normal değil ki fiyatlar.
Şuna bak 700 800 lira.
Evlenirken 100 200 tl değil miydi bunlar?
yedek parca fiyatina baktin mi ?
Yahu ben evlenirken daha ucuzdu.Ben onu kullanıyorum. İş görüyo al bence. Kettle vb küçük ev aletlerim smeg bence o kadar para vermeye gerek yoktu
iyi bari bir çayci parasina degilmişArçelik 3284 Gurme Uyumlu Çay Makinesi Kettle Su Isıtıcı Sürahi (YEDEK PARÇADIR) - Fiyatı, Yorumları
Arçelik 3284 Gurme Uyumlu Çay Makinesi Kettle Su Isıtıcı Sürahi (YEDEK PARÇADIR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şunu görünce Allahım aşk yaşadık makinemizle
Smeg küçük ev aletleri şu an totalde 10binden fazla tutuyor neden o kadar pahalı asla anlam veremicemYahu ben evlenirken daha ucuzdu.
Bu arçeliğin aldığım çay makinesi 400 dü, smeg falan 290 300 dü.
Dedim ki çaycılı olsun, yok alarmlı bilmem neli olsun.
Kafama tüküreyim.
Bu ne yahu, ben şuan ev kursam kuramam arkadaş.
Çay demliyor musun orada diye sor, yokiyi bari bir çayci parasina degilmiş
ben evlenirken 3000 liraya aldigimiz buz dolabinin benzeri bile suan 6 7 bin civari, gercekten cok fazla uçmuş her şey.Yahu ben evlenirken daha ucuzdu.
Bu arçeliğin aldığım çay makinesi 400 dü, smeg falan 290 300 dü.
Dedim ki çaycılı olsun, yok alarmlı bilmem neli olsun.
Kafama tüküreyim.
Bu ne yahu, ben şuan ev kursam kuramam arkadaş.
eşimin deyimiyle o parayi verdikten sonra çayı ayağima getirmesi lazımSmeg küçük ev aletleri şu an totalde 10binden fazla tutuyor neden o kadar pahalı asla anlam veremicem
Sonrasında da yıkasa keşkeeşimin deyimiyle o parayi verdikten sonra çayı ayağima getirmesi lazım
Şıklar çünkü.Smeg küçük ev aletleri şu an totalde 10binden fazla tutuyor neden o kadar pahalı asla anlam veremicem
amann bende de var öyle vir ökuz doyuran caydanlik, sadece kayinbabamlar geldiginde cikiyor ortaya.Çay demliyor musun orada diye sor, yok
Misafir gelecek de benim öküz doyuran çaydanlığım bitmeye yakın makinede hemen 10 dklık ayarında demleyeceğim de vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?