Geçinemeyenler kulübü

Benim annem istedi diye alındı valla yoksa sinbo bile kullanırım ben eşyaya cok takılmam.
o mikserler şart mı bilmiyorum şu an 4 5 bin sanırım ne yapıyo kek karıştırıyor e ben de karıştırırım diyip almıyorum

ben evlenirken 3000 liraya aldigimiz buz dolabinin benzeri bile suan 6 7 bin civari, gercekten cok fazla uçmuş her şey.
öyle fonksiyonlu digital falanda degil yani.
Ben hep bahsediyorum, mutfağı çok severim ve inanılmaz eşyam vardır.
Tabak çanağı, tenceresi, küçük ev aletleri de öyle.
Yok yok şekilde doldurdum çeyizde.
Yoğurt makinem, ekmek kızartma, 2 kahve makinesi, buharlı pişiricim, 2 tost makinem, rende şeysi, actifry, rondo, el çırpıcıları seti ve ayrıca robot falan.

Ben alamam şuan vallahi billahi alamam.

hamurda yoğuruyo o ekmek falan yaparken iyi oluyo diyecegim de sen yapta banada yolla dersin diye korkuyorum

Ekmek kızartma mesela benim de var ama bence cok gereksiz almış olmak için alındı sadece tavada da iki döndür ısıtıyo kıtır kıtır oluyor ahdjdjdkfl ruhum fakir galiba

Ne 4 5 i ayol.
Pandemi öncesi tefalin masterchefi alayım dedim, o 2700 falandı.
Şimdi o 6 bin olmuş, kitchenaidi vermezler o paralara.

Ekmek kızartma mesela benim de var ama bence cok gereksiz almış olmak için alındı sadece tavada da iki döndür ısıtıyo kıtır kıtır oluyor ahdjdjdkfl ruhum fakir galiba
Arkadaş benim 13 tavam vardı.
Hala durmuyor ve alıyorum.
20 tane rahat vardır.
Mutfak beni batırıyor, anladım...

ben kizartma makinasiyla tost makinasini falan hep anneme geri yolladim kullanmadim, zaten ceyiz hediyesiydi bana kalsa almazdim ama evlendigimden beri 6 senede 2.mikserim 2.rondom 3.blendirim onlari cok kullaniyorum çünkü.
bekodan almistim en son bıktım bosch aldim bakalim bunun omru ne kadar
bende zuccaciye cok severim ama mutfak dolabim bana yetmiyo, daha yerim az oldugundan ceyizimden kullanamadiklarim var.

Delonghinin terzi ütüsü var bende .
Çok büyük yer kaplayan bişey bence
Kazanlı mazanli .
Hiç kullanmadim
Evdeki düz tefali kullanıyorum.
Delonghi deyince aklıma ütüm geldi sinir oldum yazayım dedim

Arkadaş benim 13 tavam vardı.
Hala durmuyor ve alıyorum.
20 tane rahat vardır.
Mutfak beni batırıyor, anladım...
Ben mesela 3 sahan 1i porselen, tefal wok tefal düz falan aldım. Annem alıyo dedim ki alsan da götürmem sen de kalır çünkü 3 işe bir ürün olacak şekilde alıyorum mutfakla aram kötü uğraşamam kalabalıkla

Kazanlı mazanli .
Hiç kullanmadim
Ben tefalin kazansız düz ütüsünü aldım harika ya eşşşek kadar ürünleri nereme sokucam

Ablamda garibim bana vaffle makinesi almış
İçine iki defa vaffle hamuru attım ayarını tutturamiyorum hamur kalıyor .

Keşke hiç kullanmasaydim birine ev hediyesi olarak götürür kurtulurdum. Gerçi fiyatı da az değil işte
Onu Ev hediyesi olarak götürmeye değecek biri var mı .
Bence kimse değmez anca aileme alıp verebilecegim değerde görüyorum

Ben de buharlı pişirici ile ekmek kızartmayı kullanmadım.
Ama 2 tost makinem de çöp oldu, üçüncüyü aldım.
2 rondo cortladı, daha almadım.
Rende makinemi arkadaşa verdim, çok pratik bir şey ama pahalanmış, o kullanıyor her gün salata vs diye.
Rondo niyetine çocuğa aventin mama hazırlama aletini almıştım, onunla hallediyorum rondo işini.
2 ayrı çırpıcı daha aldım aynen, en sevdiğim ise sinbo kahve makinem.
2 makine bozdum, o sapasağlam duruyor

Aaa yoğuruyor mu peki kulak memesi kıvamına geldiğini nasıl anlıyor
canimcim kulak memesi kivamina gelecek hamurun malzemesini sen ekliyorsun baktin cıvik biraz daha un ekliyorsun o yoguruyor.
surekli hamur yapan insan icin buyuk rahatlik.
bir tanidigimiz instada kendi yaptigi ekmekleri satiyor ve gunde 20 30 civari ekmek cikariyor eliyle yogurdugunu dusunsene onlari.

Kazanlı mazanli .
Hiç kullanmadim
Bende de tefalin kazanlısı var.
Kocama sormak lazım o yapıyor ütüleri ama ben birkaç kere yaptım, nefret ettim.

Kahve makinesi almadım Türk kahvesi makinesi, filtrem var. Türk için önerileriniz nedir??? Arçelik telve cok büyük sevmedim tefal köpüklüm iyi gibi ama bilmiyorum ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…