- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #12.941
Arkadaş bende 5 set tencere takımı var, ne diyorsun sen...Ben mesela 3 sahan 1i porselen, tefal wok tefal düz falan aldım. Annem alıyo dedim ki alsan da götürmem sen de kalır çünkü 3 işe bir ürün olacak şekilde alıyorum mutfakla aram kötü uğraşamam kalabalıkla
turk kahvesi makinasimiBen de buharlı pişirici ile ekmek kızartmayı kullanmadım.
Ama 2 tost makinem de çöp oldu, üçüncüyü aldım.
2 rondo cortladı, daha almadım.
Rende makinemi arkadaşa verdim, çok pratik bir şey ama pahalanmış, o kullanıyor her gün salata vs diye.
Rondo niyetine çocuğa aventin mama hazırlama aletini almıştım, onunla hallediyorum rondo işini.
2 ayrı çırpıcı daha aldım aynen, en sevdiğim ise sinbo kahve makinem.
2 makine bozdum, o sapasağlam duruyor
Ben öyle kocaman kocaman görünceBende de tefalin kazanlısı var.
Kocama sormak lazım o yapıyor ütüleri ama ben birkaç kere yaptım, nefret ettim.
Philips’inde cok övüldü ama annem de yıllardır tefal kullanıyor ona güvenerek aldım cok kullanıslı yer de kaplamıyor konsola bile girer heyhoyyyyEvet tefalin şu 'su da kötü diye şikayet edilen hiç biseyini gormedim
Nereye sigdiriyorsun onu aklımı kacircamArkadaş bende 5 set tencere takımı var, ne diyorsun sen...
Ve hala yetmiyor, eskiyeni veriyorum yeni alıyorum
philipsin utuleri tefalden daha iyi sankiBen tefalin kazansız düz ütüsünü aldım harika ya eşşşek kadar ürünleri nereme sokucam
Sinbo al geç, en iyisi o.Kahve makinesi almadım Türk kahvesi makinesi, filtrem var. Türk için önerileriniz nedir??? Arçelik telve cok büyük sevmedim tefal köpüklüm iyi gibi ama bilmiyorum ne dersiniz
Ahahahdhdjdj bir tencere seti bir granit set bir de düdüklü var fissler ikili. Bunlar bile cok geliyor granitleri atasım var.Arkadaş bende 5 set tencere takımı var, ne diyorsun sen...
Ve hala yetmiyor, eskiyeni veriyorum yeni alıyorum
Memeden anlamayan da ne biliyimAaa yoğuruyor mu peki kulak memesi kıvamına geldiğini nasıl anlıyor
Öyle söyleme üzülür minik kalbimphilipsin utuleri tefalden daha iyi sanki
Varsa link atsana bakiyim ben de genelde bakır cezve de ağır pişen kahve içerim severim. Annem makinesiz olmaz diye kızıyor bana alayım da rahatlayayımSinbo al geç, en iyisi o.
Neden?
Hazneli yani içine sokup kendi pişiren makineler çiğ bırakıyor kahveyi.
Sinbo gibi düğmeli olanlar ise kapa aç sistemi ile adeta kumda kahve şeklinde pişiriyor.
Ben sinboda 4 kere aç kapa sistemiyle pişiriyorum, inanılmaz yoğun, köpüklü ve lezzetli oluyor.
Arçelikte olanı içemiyorum mesela.
Küçük mutfağımda jenga oynuyorum.Nereye sigdiriyorsun onu aklımı kacircam
Ne linki yahu, her markette olan sinbo işte en ucuz şeyVarsa link atsana bakiyim ben de genelde bakır cezve de ağır pişen kahve içerim severim. Annem makinesiz olmaz diye kızıyor bana alayım da rahatlayayım
benim bir önceki tefaldi, şimdiki philips ya valla tefalle ütu yaparken güresiyormuşum ben heraldeÖyle söyleme üzülür minik kalbim
Düşününce sana gelip hepsini çöpe atasim geldiKüçük mutfağımda jenga oynuyorum.
Tabakları söylemeyeyim bile.
Yahu yılbaşı masam için 12 servis tabağı, 6 ara sıcak ikramlık ve 6 adet tatlı tabağı aldım ben.
Düşün bu seneki yılbaşı.
Konsepte göre alırım ben öyle
Neden fakirsin belli oldu. 6 kişilik tabak takımım var o kadar. Evet bitti aldöfçföfkfKüçük mutfağımda jenga oynuyorum.
Tabakları söylemeyeyim bile.
Yahu yılbaşı masam için 12 servis tabağı, 6 ara sıcak ikramlık ve 6 adet tatlı tabağı aldım ben.
Düşün bu seneki yılbaşı.
Konsepte göre alırım ben öyle
Kol kası yaptın mibenim bir önceki tefaldi, şimdiki philips ya valla tefalle ütu yaparken güresiyormuşum ben heralde
Şu cezveli sinbo mu 70 liralık olanNe linki yahu, her markette olan sinbo işte en ucuz şey
bende film gibi ac kapa yaparak pisiriyorum o cezvede efsane kahvesi cikiyo dur ben sana modeli yollayayimVarsa link atsana bakiyim ben de genelde bakır cezve de ağır pişen kahve içerim severim. Annem makinesiz olmaz diye kızıyor bana alayım da rahatlayayım
Bide mıknatıslı kirpikleri var sosyetikNeden fakirsin belli oldu. 6 kişilik tabak takımım var o kadar. Evet bitti aldöfçföfkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?