Geçinemeyenler kulübü

Öncesinde de gecelere kadar youtube videosu izlemişliği küsmüşlüğüm mevcut

onlarda yetmeyecek
evlenirken ann dokum tavalar almisti bana, onlsrin ustune gittim yumurta kirmak icin dandirik 3 tane tava aldim, sonra o tavalar eskidi diye (cizik bile yoktu) gittim karacadan 2 tane bio granit tava aldim, gecen gun o tavalarinda agir oldugunu ve yumurta icin uygun olmadigini anladigimiz icin esim sevgililer gunune yine o kiytirik 3 lu tavadan aldi çok mutluyuz
bunun sonu yok film dur de kendine

Romantik film sevmez mi peki?

Romantik film sevmez mi peki?
Ya romantik şart değil. Ben öylesine söyledim beni sarsa kafi sürekli onun keyfine göre izliyoruz izleyebildigimi izliyorum ama sarmayınca söylüyorum. Fikrimi sormuyor ki açarken cok güzel diyip açıyor. Sonra tartış mod

Ya mevzu film değil yani. Ben yokken de açar izler. Ama ben sarmıyor diyince de değiştirme fikri sunabilmeli

Mesela çocuklar okula başlayınca mecburen pandemiyi salacağım.
Eşlerimizin ortak olduğu hanımlarla görüşmekte mazur görmüyoruz çünkü kocalar zaten haftanın 4 günü beraberler.
Kahvaltıya başlayacağız, şuan yana yakıla kahvaltı servisi, sunum tabakları ve kadehleri arıyorum

Öyle bir cinsim ya.

Ya mevzu film değil yani. Ben yokken de açar izler. Ama ben sarmıyor diyince de değiştirme fikri sunabilmeli
Ama onu sarmış.
Bir filmi daha doğrusu merak edilen bir şeyi yarıda bırakmak zordur.
O açıdan bakmayı dene bakalım, yemeğini yerken karnın doymadan yarıda bırakır mısın tabağı?

e her geldiklerinde bir setmi alacaksın
ne gerek var o kadara ya

Ama onu sarmış.
Bir filmi daha doğrusu merak edilen bir şeyi yarıda bırakmak zordur.
O açıdan bakmayı dene bakalım, yemeğini yerken karnın doymadan yarıda bırakır mısın tabağı?
Ben bırakırım. Bırakıyorum da. O an kapatıyorum çünkü evliyiz ama sürekli birlikte değiliz ayrı şehirlerdeyiz yanyana olan zamanlarımız lüks bizim için

Al telefonu kadınlar kulübüne sor bakalım ayrılmalı mıyım diye gibi bir laf etti. Burnu sürtene kadar konuşmayacağım. Daha dün bir bugün iki yani ayrılık kelimesi ne demek

Ben bırakırım. Bırakıyorum da. O an kapatıyorum çünkü evliyiz ama sürekli birlikte değiliz ayrı şehirlerdeyiz yanyana olan zamanlarımız lüks bizim için
Evliliğe sevmesen bile onun isteklerini ya da beğenilerini çekmek de dahildir şekerim.
Sen şuan bunu görmezden gelip hayatına devam etmelisin çünkü eşin mutlu.
Aynısını o da yapabilmeli, sıfır zevk aldığı bir aktiviteyi sen mutlusun diye gözardı edebilmeli.

Ben bunları biliyorum , ama yineliyorum. Biz sürekli birlikte değiliz. Minik bir otel odasında o tv seyrederken benim yapıp kaçabileceğim bir alan yok. Sabah işe gidiyor tek akşam birlikteyiz ve zaman kısıtlı ben tekrar çalıştığım yere döneceğim. Bana haksızlık değil mi? Yatağın üstünde kıvrılıyorum. Ben gittikten sonra yatak oda tv ona ait. İstedigini yapabilir sadece pazartesiye kadar sabretmeli gidiyorum cünkü.

Al telefonu kadınlar kulübüne sor bakalım ayrılmalı mıyım diye gibi bir laf etti. Burnu sürtene kadar konuşmayacağım. Daha dün bir bugün iki yani ayrılık kelimesi ne demek
Oho ilk 1 sene boşanma havada uçuşur.
Gerçekten ilk sene evliliklerde bir eşik, çok zor iki ayrı insanın aynı ritmi tutturması.
Evlilik, beraber yaşamaya benzemiyor bence.
İster istemez bizim toplumda beynimize ‘evli’ kodu işleniyor ve sevgililikte hiç göze batmayacak şeylerden kavga edilebiliyor.
Çünkü artık evlisin, edebilirsin.
Niye çekesin, et kavganı gibi saçma bir düğme açılıyor.
Olmamalı, şuanki durumunuz senin ilgi eksikliğin kaynaklı.
Bunu başka şekilde gösterebilseydi bence filme takılmazdın.
Sustuğun şeyler birikmiş.

Beraber de yaşadık evet ama hiç böyle zorlanmamıştım. Ben çiftler birbirine alan bırakmalı diyorum. Ama ayrı şehir işi beni zaten yoruyor. Yani birlikte zıkkımın kökü aktivitesi yapacaktık ona bir film ismi verdim bakmadı bile

bir film mevzusu nerelere gelmiş ya
Bak ev yok sadece otel odası. Minicik. Tv ve yatak var. Sürekli zaten maç kanalları açık. İşten gelince kafasını dağıtıyormuş onlarla, onu izleyip uyuyakalıyor ellemiyorum 8 de yemek yiyoruz sonrasında birazcık birlikte bir halt yapalım dedim. O tv izlerken ben köşede kıvrılıyorum kendime bakıp telefonla bile konuşabileceğim bir alan bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…