- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.415
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.001
Öküzlük mü, evet öküzlük.Beraber de yaşadık evet ama hiç böyle zorlanmamıştım. Ben çiftler birbirine alan bırakmalı diyorum. Ama ayrı şehir işi beni zaten yoruyor. Yani birlikte zıkkımın kökü aktivitesi yapacaktık ona bir film ismi verdim bakmadı bile
Ben uyuyayım en iyisi. Yoksa sinirden şu an bile kendi evime dönebilirim. İyi uykularÖküzlük mü, evet öküzlük.
Söylediğin gibi evde değilsin, kendine ait bir alanın, yapabileceklerin yok.
Senin açından bakınca beraber bir şeyler paylaşmak çok daha kıymetli olmalı kısa zaman çünkü.
Onun açısından bakında e tamam beraberiz, hasret bitti kendime de bakayım demiş
Büyütme derim, öküzlük ama büyütme.
Geri dönünce alırsın ifadesini, şuanınızı mahvetmeyin.
yani şu anlattigina bakinca eşin klasik evlendikten sonra salan türk erkegi modu gibi geldiBak ev yok sadece otel odası. Minicik. Tv ve yatak var. Sürekli zaten maç kanalları açık. İşten gelince kafasını dağıtıyormuş onlarla, onu izleyip uyuyakalıyor ellemiyorum 8 de yemek yiyoruz sonrasında birazcık birlikte bir halt yapalım dedim. O tv izlerken ben köşede kıvrılıyorum kendime bakıp telefonla bile konuşabileceğim bir alan bile yok.
Sen eve dönünce biz seni denizle kursa alalımBen uyuyayım en iyisi. Yoksa sinirden şu an bile kendi evime dönebilirim. İyi uykular
Şş tamam yav, gazlama kızıyani şu anlattigina bakinca eşin klasik evlendikten sonra salan türk erkegi modu gibi geldiadamın gerçek yüzüyle tanişmişsin sanki
ay sorma ya şimdi anlatiyo ya burda o kadar tanidik geliyor ki bana esinin davranislari.Sen eve dönünce biz seni denizle kursa alalım
Bir evlilik nasıl boka sarılırın örneğiyiz.
Bizim yaptıklarımızı anlatırız, sen tersini yap ki işler yolunda gitsin
sakin ol evine de dönme sakın.Ben uyuyayım en iyisi. Yoksa sinirden şu an bile kendi evime dönebilirim. İyi uykular
Zoasodjrjdjdjdjsjsjsjay sorma ya şimdi anlatiyo ya burda o kadar tanidik geliyor ki bana esinin davranislari.
ayni bizimkinin balayindan dondugumuz gunun sabahi kalkip pc de oyun oynamasi gibi, benimde salak salak yataktan cikmayip ay bana kahvalti hazirliyo heralde diye 1 saat bekleyisim
hayaller hayatlar
evet dur sana bastan anlatayimZoasodjrjdjdjdjsjsjsj
Öyle bekledin mi, gerçekten mi?
Mal geldiler, mal gidecekler...
Alaksjsjsjsfilmdelisi
biz sevgiliykem ben kizilayda calisiyordum, esim cumartesi pazar gelirbis yerimin karsisindaki cafede sabahtan aksama kadar otururdu.
yemek molalarinda falan birlikte olalim vs diye bak boyle bir sevgililikten sonra evliligin ilk haftasi yasadigim hezimete baksimdi balayindan geldik aksam yattik, benim dana biliyosun uykuyu sever sabah bi kalktim yatakta yok.
bi yerden de boyle heee hooo gibi sesler geliyo ben sandim ki mutfakta aspirator calisiyo ay bana kahvalti hazirliyo heralde gidipte suprizi bozmayim dedim.
yatakta oyle saf saf bekliyorum.
baktim ne gelen var ne giden ama ses aynen devam ediyo.
kalktim yatak odasindan ciktim bir baktim adam pc de maç yapiyor.
o seslerde oyundaki tezahürat sesleriymiş.
napiyon dedim oyun oynuyorum dedi, suratina baktim öyle, cayi koydunmu dedim yooo koysamiydim dedi, yok canim ne gerek oyna dedim.
bu ciddi ciddi oynamaya devam etti
kahvaltiyi hazirladim aciktim yav midem kazindi dedi, zıkkım varmiş gibi nokta kosturacagina kahvalti hazirlasaydin ozaman dedim.
o gun nasil bir okuzle evli oldugumuda anlamis oldum tabi.
hala ayni fikirdeyim
sende benim gibi evlenmeden önce bu adamdan ne guzel koca ne guzel baba olur dedin mi içindenAlaksjsjsjs
Denizcim seni üzmek istemem ama yatağa kahvaltı biraz fazla değil mi ya?
Tamam yapıyorlar arada ama bismillah ilk sabahtan aman kalkıp da karıcığımı yatağında ellerimle besleyeyim kıvamında değil
Benim de ilk akşam yemeğimiz olaydır.
Bizim balayı biraz uzun sürdü, 2 gün sonra gittik, 15 gün sonra geldik.
Geldiğimizde düğün dernek bayram arkadaşlar falan derken uyanıp evden çıkıp, sabaha karşı döndük hep.
1 ayı buldu bu süreç.
Neyse terane bitti, evde ilk düzene geçeceğiz, ilk pzt ve yemek yenecek.
Ben bir sofra hazırladım salona, sanırsın tüm devlet protokolü geliyor.
İnanılmaz şık ve iç gıcıklayıcı giyindim, elbette mum ışığı ama öyle güllü allı bir romantizm değil, fine dining bir ortam.
O kocam olacak öküz eve geldi çiçek miçek yok, ben 12 cm topuklu ayakkabım, mini transparan elbisemle oturdum masa.
Bu öküz gitti pijamaları giydi ‘çok karanlık ya açsana ışıkları’ dedi.
O an evet, geldi el değmemiş ham kütüğüm cayır cayır yakacak beni dedim, öyle de oldu
Yok anam, benimki bile bile lades.sende benim gibi evlenmeden önce bu adamdan ne guzel koca ne guzel baba olur dedin mi içinden
Bu anlattığın beklenti değil ki, olması gereken insanlık sadece.filmdelisi cidden çok fazla şey beklemişiz ya.
geçen hafta kendisi hastaydi çocuk gibi birde ona baktım.
2 gundur de benim tadim yok allah icin bir allahin kuluda bana sen rahatsizsin yat, ben kiza bakarim yemegide disardan söyleriz desin. yok cidden ya daha bide kıza diyoki anan hasta kızım ayvayı yedik
Yok anam, benimki bile bile lades.
Aşkın gözü körmüş
Böyle olduğunu elbet bilmiyordum, zaten değildi ama nişanlıyken değişimleri fark edemedim.
Ettirmedi daha doğrusu, öyle diyeyim.
Ben geçenlerde de böyle bir hayal kırıklığı yaşadım, ay ne acıdım kendime ya, ne güldük
Tam çocukları yıkıyoruz pazar karantinada, kocanın telefonu çaldı, güvenlik arıyor paket var vs diye.
Hayırdır dedim, bir paket varmış özel teslimat git sen al dedi.
Jest mest yapınca böyle davranır kendisi, bir garip bakışlar, kaş göz oynuyor, koştum kapıya bekliyorum adamı.
Açtım kapıyı, ünlü bir çikolatacının poşeti ama içindeki çikolata kutusu boyutu değil.
Kutuyu çıkardım, bizim kuyumcunun kurdelesi, altın harflerle kuyumcu adı yazıyor kutuda. üzerine not yazmış falan yeni yıl tebriği, güzel temmeniler cart curt.
Sponsor almış herhalde çikolata firmasını dedim.
Allah biliyor ya o kadar eminim ki içinden bir gerdanlık, bir kolye vb çıkacak, tam o boyda bir kutu.
Tabii ki çikolata çıktı, kuyumcum(!) yeni yılımı kutluyor, kocam değil.
Kocam olacak ayı da aynen şöyle dedi ‘yahu mücevheri eve kuryeyle mi getiririm, onu bırak bu marka çikolata mağazasının önünden mi geçerim ben, hiç mi anlamadım’ dedi.
Bir umut işte bendeki...
hödüklük etmesin de inceliğe gerek yok.Bu anlattığın beklenti değil ki, olması gereken insanlık sadece.
Ben iki şey söylerim insan ilişkilerinde, ağlamayana meme yok 1, ne kadar ekmek o kadar köfte, aha bu da 2.
Acı oldu ama ben öğrendim, bu iki öğreti ile devam ediyorum.
Kendimi çocuklarım haricinde yoramam, zıkkımın pekini yesin.
Ha iyi davranır, evde işe yarar, benim için bir incelik yaparsa güzel muamele görür.
günaydin hanim ablaGünaydın hanımlar konular derin herhalde.
İnsan olsunlar yeter,süpriz beklentisine girmemek lazım aslında çoğu erkeğin doğasında yok .
Günaydın denizcimgünaydin hanim abla
kuyumcunun bile aklina geldigimiz şu hayatta, donunu dahi yıkadıgimiz adamlardan bir çicek de olsa bekleme hakkimiz yokmu abla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?