- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.021
ruhumuz öldü bunların yanında yeminle yaGünaydın denizcim
Sonuna kadar hakkımız varda,adamın içinde yoksa yapacak birşey yok maalesef.
Ruh mu kaldı artık yaşlandırlar yeminle.ruhumuz öldü bunların yanında yeminle ya
e peki bir çicek kadar bile aklina gelmedigimiz, ilgiden alakadan kadin ruhunu oksamaktan yoksun bu adamlarin kahrı ömür boyu nasıl cekilir ki
ruhum bir kez bile okşanmadan ölüp gitmek istemiyorum benRuh mu kaldı artık yaşlandırlar yeminle.
Ya çekiyorsun yada bu işe bir son veriyorsun ayrılıyorsun.
O kadarda değildir bence,düşünme öyle sakın.ruhum bir kez bile okşanmadan ölüp gitmek istemiyorum ben
sabah sabah içim darlandı senide darladım dimiO kadarda değildir bence,düşünme öyle sakın.
Olurmu öyle şey ne güzel dertleşiyoruz burada hepimizin ara ara bunaldığı anlar iştesabah sabah içim darlandı senide darladım dimi
gunaydinGünaydın barıştık hala kırgınım ama uzatmayacağım hatasını kabul etti
Barda sabahlamam gereken yaşta kocama kızdığım icin sabahlıyorum. Adalet sadece bir kadın ismidir.......gunaydintuz biber olsun buda o zaman
yok canim adaletten degil o evlilikBarda sabahlamam gereken yaşta kocama kızdığım icin sabahlıyorum. Adalet sadece bir kadın ismidir.......
Ay çiçek deme.ruhumuz öldü bunların yanında yeminle ya
e peki bir çicek kadar bile aklina gelmedigimiz, ilgiden alakadan kadin ruhunu oksamaktan yoksun bu adamlarin kahrı ömür boyu nasıl cekilir ki
Ben diyorum, evlenmeyin 35 den önce diye.Barda sabahlamam gereken yaşta kocama kızdığım icin sabahlıyorum. Adalet sadece bir kadın ismidir.......
Şekerim ben zaten sittin sene evlenecek insan değildim. Gelsin a gitsin b, aşırı şıpsevdi hergün kolumda başkası vardı. Hala nasıl kandırıldım bilmiyorumBen diyorum, evlenmeyin 35 den önce diye.
Deli muamelesi görüyorum.
Yedim bir halt, siz yemeyin diye uğraşıyorum.
Bana da sık sık cicek alır ama cicegi almasındansa yolda yürürken yerden koparıp vermesi daha cok hosuma gider. Memnuniyetsiz bir sürtük gibi hissediyorum kendimi tam su anAy çiçek deme.
Bizim evde her özel güne bir çiçek gelir, bıktım çiçekten.
Adamın kutlama merasimi çiçek oldu, yok nişan yıldönümü yok beraberlik tarihi, anneler günü vs.
İstemiyorum çiçek, çocuklara ben bakarım sen tüm gün çık dese ya da ayarladım, bir baş başa yemek yiyelim dese yeter yahu.
Ev vazo doldu, ne yapacağımı şaşırdım artık.
Bana çiçek değil emek lazım
çokda hödük değil sanki ya tanisma gununu bile hatirladigina göreAy çiçek deme.
Bizim evde her özel güne bir çiçek gelir, bıktım çiçekten.
Adamın kutlama merasimi çiçek oldu, yok nişan yıldönümü yok beraberlik tarihi, anneler günü vs.
İstemiyorum çiçek, çocuklara ben bakarım sen tüm gün çık dese ya da ayarladım, bir baş başa yemek yiyelim dese yeter yahu.
Ev vazo doldu, ne yapacağımı şaşırdım artık.
Bana çiçek değil emek lazım
Aynı tongaya ben düştüm, nasıl oldu inan anlamadım.Şekerim ben zaten sittin sene evlenecek insan değildim. Gelsin a gitsin b, aşırı şıpsevdi hergün kolumda başkası vardı. Hala nasıl kandırıldım bilmiyorumevleneceğim dediğimde babam eeee tamam abartma takıl falan demişti kader diyorum çünkü ben birşey yapmadım da sanki yapılması gereken şeylerin üstünden geçtim gibi.
Akshahshshçokda hödük değil sanki ya tanisma gununu bile hatirladigina göre
bizimki 1 2 çicek yolladi ben cicek bakamiyorum, yazık oluyo çicek alma dedim, çicek tamamen bir örnekti aslinda.
dün markete ugramis kiza biseyler almaya kiyamamis banada sarjli damacana pompası almış
suyu cok ictigimden damacana pompasina basarken kollarim yorulmasin diye düşünmüstür inşallah
parmaklarim yorulmasin diye almiştir degil miAkshahshsh
Benimki tamam çok öküz değildir daha doğrusu çiğ çiğ yerim etlerini de, şarjlı pompa çok iyimiş.
Böyle hareketlere bayılıyorum ben, hayatı kolaylaştıracak ince düşüncelere.
10 numara olay, ben diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?