Geçinemeyenler kulübü

parmaklarim yorulmasin diye almiştir degil mi
Sonuçta damacanayla ilişkisi olan sensin, adamın kuması gibi bir şey damacana alajshdjdj.
Elbette sana alınmış, incelik edilmiş, hayatın kolaylaşsın yorulma diye.
Bizim eve alınsa hiç üzerime alınmam, kravat muamelesi yaparım o kadar alakam yok çünkü.

sen direk üzerine alın bu mevzuyumu diyorsun

Aynı tongaya ben düştüm, nasıl oldu inan anlamadım.
En kötü memur sorunca hayır deyip koşarak uzaklaşırım falan diye bekliyordum.
İşler 2 çocuklu ev kadınına ne ara geldi, aklım almıyor...
Bak yemin ederim nikah günü herkes cok heyecanlı ben oda da Bengü-ayrılığın hazırlığı dinliyordum. Annem falan korktu hatta bi ara o kadar söyleyeyim. Adamın yüzüne bakınca yumuşuyorum sadece, seviyorum ama asla evlilik insanı değildim. Nikah memuru sorunca bi duraksadım fotoğraflarda da öyle anlamsızca bakıyorum. Annem sen coşkulu bir insansın coşkulu evet beklerken sesin içine kaçmıştı falan dedi sonrasında. Gerçekten sevgiden bağımsız kişilik mevzusu bu. Bide eşim benden büyük yani 9 yaş o da hiç evlenmeyi düşünmüyormuş kaynanam falan sonuçtan memnun oh evlendi artık diyor. Seviyorum köfteyi yoksa ASLA evlilik kapısından geçmezdim

E öyle oluyor işte.
Hayır diyememekten, sevmekten, aman ya ne olacak sanki en kötü kaçarım, boşanırım kafasından
Ben öyle bir evet demişim ki, niye o kadar coşkuluyuz anlam veremiyorum.
Hayatımda evcilik falan sevmedim ama o süreçler bana oyun gibi gelmişti, adeta simsde karakterime bir şey yapıp gülüyorum gibi.

Hatta sürekli ‘gelin olucam ben alsjsjej’ yapardım.
Ah salak kafam ahh...

Bride sabahlık aldım daha da bişey demiyorum. Ajsjdkfkfkflfld. Zirvede bırakmısız
Aslında kafaya taksak, evlenmiyorum modunda olsak kesin evlenmezdik sallamadıgımız icin oldu bunlar

Niye bu kadar arabeske bağladınız?
Evlilik de hayat gibi iyi günlerimiz olduğu gibi sıkıntılı günlerimiz de oluyor.
İki farklı insan hayatı paylaşıyoruz.
Beklentilerle yaşananlar örtüşmeyebiliyor.
Erkekle kadının mantalitesi, öncelikleri, davranış örüntüsü farklı işin içine bir de mizaç ve yetiştirilme tarzındaki farklılıklar girince seyreyle gümbürtüyü.
Azıcık da olumlu yanlarını görüp yazın kocalarınızın.
Çünkü duygular, düşüncelerimizi ikisi birlikte davranışlarımızı etkileyip şekilllendiriyor.

Bride sabahlık aldım daha da bişey demiyorum. Ajsjdkfkfkflfld. Zirvede bırakmısız
Aslında kafaya taksak, evlenmiyorum modunda olsak kesin evlenmezdik sallamadıgımız icin oldu bunlar
Alakask bride sabahlık iyiymiş
Ben düğün sabahı normal giyindim, ablam diyor ki ‘lan gerizekalı her yerde çekim ekibi var, fotoğrafçılar kapıda, sen böyle bir beyaz elbise bile mi almadın, evden kotla mı gideceksin!’
Olaylara karşı cool duruşum
Zaten gelinlik altına benekli boxer giyen insanım, giydirirlen gördüklerinde kalp krizi geçiriyordu arkadaşlarım ve ablam

Ahahaha derin, evlilik üzerine güzel bir inceleme olmuş ama denizle benim koca numunelik kişiler.
Hatta trajikomik bir durumdalar başlı başına
Tabii ki işin geyiğindeyiz, genel olarak gömme gecesiydi dün.
Bence denizin damacana pompası gayet ince düşünceli bir hareket, komik ama öyle değil mi?
Günde 6 lt su içen insana başka ne alınır?
Eşler birbirinin hayatını kolaylaştırmayı, yükünü hafifletmeyi ilke edinmedikten sonra, manası kalmıyor zaten beraberliğin.

Nedense görümce moduna geçtim.
Siz sağlı sollu kroşelerle beyfendi kardeşlerimi dövünce...
Bu arada herkesin numunesi evinde ama çaktırmıyoruz.

Canım beyim ya minik köfte böyle yazınca bir şefkatle sarasım geldi

Nedense görümce moduna geçtim.
Siz sağlı sollu kroşelerle beyfendi kardeşlerimi dövünce...
Bu arada herkesin numunesi evinde ama çaktırmıyoruz.
Ayrımcılık yapmıyorum ama daha dün akşam dedim kocaya, erkekler gerçekten salak bence.
İq olarak çok ileri olanı vardır, çok başarılı vs ama bahsettiğim şey bu değil.
Kompleks düşünce yok, pratik zeka ya da leb demeden anlayabilme durumları yok.
Biz daha bir cümlenin başından, sonunun nasıl geleceğini bilip direkt eyleme geçebiliyoruz.
2 saniye içinde onlarca olasılık ve çözüm üretebilirken bizler, onlarda daha kavrama söz konusu.
Elbet istisna vardır ama yaradılış olarak kadın bünyesi ciddi anlamda üst model yapılmış.
Üzülüyorum o hallerine

Çünkü doğumdan itibaren erkek ve kız bebeklerin beyninde farklı merkezler farklı hızda gelişiyor.
Kızlarda konuşma merkezi,
erkeklerde yön-hareket merkezi.
Bu da biz kadınların niye daha fazla kelimeyle, daha çok (dırdır) konuştuğumuzu açıklıyor zaten.

Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözüne çok karşı çıksam da artık başka bir boyutta düşünebiliyorum.
Eskiden ‘kadınların geri planda olması’yla alakalı bir mesaj okurken, şuan o kadın olmak zorunda çünkü erkek cinsi kadın cinsinin beynine, perspektifine ve hayati becerilerine mecburdur olarak düşünüyorum.

kınadan sonra kayseriye gittik biz, erkek tarafi akrabalari falan geliyo iste.
aksam oldu yataga yattik yanimda da kuzenim var gozumu tavana diktim, yarin dugunun var ya şaka gibi dedi kuzenim, benden tek cevap napiyoz la biz burda ne işimiz var bizim oldu
nikahı yapmamış olsam o düğün olmazdı heralde.
dügün gunu herkese bi aha şimdi s.çtık aklı geliyo heralde

derin sularda dun akşam Neyapsamkisimdi yaralarımizı deşince derdimiz depreşti heralde ya
ama filmin dedigi gibi bizim ikimizin hikayesi birbirimize cok benziyor ve cidden trajikomik durumdayiz.
artik aglanacak halimize gülüyoruz modundayız biz sanirim
tabiki iyi yanlarida var tamamen kötu insanlar degiller, zaten bizi bu evliligin icinde tutanda zorla kendi gozumuze soktugumuz bu iyi yanlari sanirim.

yaratılirken bile yaratan bu kadin cinsiyetliye daha kuvvetli ve uyusturucu etki yapan bir şey vermezsem bu çark dönmez azicik çenelerine kuvvet vereyim demiş ozaman

adresini versene sana dügünun icin bride to be neyapsamkişimdi kuşağı yollayacagim istersen taçta yollarim tüylu terlik falan

Ben düğünde neler yapıcam acaba kınamda kınayı dötüme sokma ihtimalim yüksek ama bakalım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…