- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.141
elbise uzerine kaftan giyiyorlar simdi.Öyle mi diyorsun ben de kına kaftanı ile çıkarsınlar falan diye düşünmüştüm ama. Pufs olmaz heralde. Nikahta omuzdan düşük diz aştı bilek üstü ortada bir elbise giymiştim olmaz di mi o
Yok denedim ben sevmedim. Beyaz iç astar üzerine giyicemelbise uzerine kaftan giyiyorlar simdi.
Ay yok yok gerekli değil.Yok ya parasında değilim ama ben normal şartlarda kız alma istemiyordum olması gerekli mi sence duygusallık sevmiyorum çünkü
Ahahdjdjskdkdk doooru eltişkom baya süründürmüş bu konudaAy yok yok gerekli değil.
Ben pek onaylamiyorum da zaten
Ama erkeğe ve ailesine biraz zahmet olsun diye hani yapabilirsin .
Öff beni zorla valla dünya adam aldılar.Ahahdjdjskdkdk doooru eltişkom baya süründürmüş bu konuda
Oooo sidik yarışı diyorsun .eminim sen daha uzağa isersinnnn biz seni fitneledikceAhahdjdjskdkdk doooru eltişkom baya süründürmüş bu konuda
tamam iste beyaz dumduz astar gibi elbise aliyolar, yada kaftanin icindeki renklere gore duz bir elbiseYok denedim ben sevmedim. Beyaz iç astar üzerine giyicem
Ahahsjdjdjdkdk bir ay sonra kaynanam: bu kız böyle değildi yaOooo sidik yarışı diyorsun .eminim sen daha uzağa isersinnnn biz seni fitneledikce
O elbise değil işte elbise gibi duruyo ama kombinezon bildiğintamam iste beyaz dumduz astar gibi elbise aliyolar, yada kaftanin icindeki renklere gore duz bir elbise
Tamam kendimizi en iiii şekilde aldırıcaz belli oldu ahahshshshshÖff beni zorla valla dünya adam aldılar.
Mal mı alıyorlar anlamadım, 30 araba falan konvoy vardı niyeyse, çok mühim sanki devlet onaylı sevişmek.
Hiç de ağlamadım, 2 dk da çıkıverdim.
Kapıyı öğrenci akrabalarımıza tutturdum harçlık olsun diye, çabucak çabucak hallettim o işi
kapi tutmada ustume tanimamAhahdjdjskdkdk doooru eltişkom baya süründürmüş bu konuda
Soymuşsun sjdjdjdkd bana verseler teşekkürler gerek yok derimkapi tutmada ustume tanimamen son gorumcemin kapisini tuttum 1 hafta onceden haber yolladim kelepcemi hazirlasinlar kizi alamazlar diye meletirim adami ustune birde 800 lira nakit aldim sulalesinden.
en son damadin dayisini cagirdim, kisa boylu bi karisi vardi heralde kalabaliktan gorunmuyodu ama sesi geliyodu, yok de lann yohh de verme coh aldi diyoduo kim ya ses var goruntu yok dedim kendim cok selvi boyluymusum gibi
kelepceyi geri geline taktim dugununde, bizde butun paralar geri verilir aslinda 800 lirayida vermem lazimdi ama denize verdi onuSoymuşsun sjdjdjdkd bana verseler teşekkürler gerek yok derim
İyiyim canım sen nasılsın napıyosunuz eşim izinliydi bugün koşturmayla geçti giremedim pekAy tenli anne nasilsin ?
Hannaz ablanın eşi neden ölmüş bilgin var mı DenizAy tenli anne nasilsin ?
Hay Allah en çok korktuğum şu ölüm haberleri .Hannaz ablanın eşi neden ölmüş bilgin var mı Deniz
bende iyiyim seni merak ettim yazayim dedim :))İyiyim canım sen nasılsın napıyosunuz eşim izinliydi bugün koşturmayla geçti giremedim pek
Profiline falan yazmışlar bayaaa ama nasıl öldü neden öldü yazmamışlar bide iki kardeş aynı gün ölmüşHay Allah en çok korktuğum şu ölüm haberleri .
Nerden haberiniz oldu
hayir bilgim yok ama kayniyla birlikte bir yerde ölü bulunmuslar sanirim oyle bisey diyolardi.Hannaz ablanın eşi neden ölmüş bilgin var mı Deniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?