Geçinemeyenler kulübü

Yok kız iyi geçirdim. Ne ballar yuttum uadlöfdldlgç
Yaş 30 u geçince ‘resmen çocukmuşum 26 da nasıl evlenirim’ diyorsun.
Hakikaten 20 yaş nasıl bir eşikse, 30 da öyle.
Kafa, görüş her şey değişiyor.
Mantıklı düşünce insana geliyor, o ani ya da duygularla alınan kararlar ortadan kalkıyor.
Yetişkinlik 30 la başlıyor.

Ben kına yapmadım hiç hoşuma gitmiyor o fasıl .

Şimdi oğlan evinin olduğu şehirde mi düğün olacak ?

Tam olarak belirtebilir misin
Kına sizin şehirde düğün onlarda mi .

Nasıl olacak ?

Benim anam başını bağlayıp vah vah ah ah yapmıştı zaten.
Ablam keza öyle, bir tek babam ‘size ne, istiyorsa evlenir allah allah ne yapalım eşek kadar kız oldu, görsün gününü’ demişti.
Gördüm, çok sağolsun öngörülü bir babam vardır

Katılıyorum şöyle ki zaten benim 6 ay önceki halim 6 ay sonrayı bile tutmuyor. 20ler sıkıntılı. Ama ne biliyim herşeyi beraber yapmak, beraber gezmek kudurmak, eğlenmek öğrenmek üzülmek Bunlar da gençlikte beraberken güzel. 30dan sonra daha huzurlu sakin bebeler büyütecek kıvamda olmak isterim. Dedi konserde çimlerde bileğinden tuz yalayan kız slfçföfmgm

30dan sonra daha huzurlu sakin bebeler büyütecek kıvamda olmak isterim...
hıhıı tabi öyle oluyor filmdelisi

Ben kına yapmadım hiç hoşuma gitmiyor o fasıl .

Şimdi oğlan evinin olduğu şehirde mi düğün olacak ?

Tam olarak belirtebilir misin
Kına sizin şehirde düğün onlarda mi .

Nasıl olacak ?
Şöyle ortada 4 şehir var benim çalıştığım yer eşimin çalıştığı yer benim ailemin yaşadığı yer ve ailesinin yaşadığı yer farklı. Akdöföfkfkf
Kına benim ailemin
Düğün onun ailesinin olduğu şehirde olacak.
Mesafe 8 saat falan.
Pazartesi kına cuma düğün

ahahaha ayy annene cok guldum ya

30dan sonra daha huzurlu sakin bebeler büyütecek kıvamda olmak isterim...
hıhıı tabi öyle oluyor filmdelisi
Benim 2 çocuk 30 dan önce doğdu, küçüğü 29 sonunda doğurdum herhalde.
30 yaşımda aydınlanma geldi, ben niye bok temizliyorum yeahh diye ama iş işten geçmişti

Yerinde olsam kız cikarmada
Bembeyaz çok güzel bı gelinlikvari elbise giyerim.

Nikah elbisesi gibi asla olmasın
Öyle güzel günlerin amaaan şu elbise oluversin ne var diye gecistirilmemesi gerekiyor.

Hatta imkanınız varsa tatlı bı çıkış yapabilirsin bando takımları çok eğlenceli oluyor kız almada.

Kinadan sonra kayinvalidenlerin o gece yatacağıni düşünüyorum ..o yüzden bu şekilde bı planlama yaptım.

Sizin evde bile kalsalar adet yerini bulsun .senin kız almanii yapipp öyle gitsinler sabah .

Yada seni alıp otoyola gelince atsınlar asdafsfadafs .geri dönersin eve kiz alma oldu mu oldu

Öyle mi diyorsun ben de kına kaftanı ile çıkarsınlar falan diye düşünmüştüm ama. Pufs olmaz heralde. Nikahta omuzdan düşük diz aştı bilek üstü ortada bir elbise giymiştim olmaz di mi o

Öyle mi diyorsun ben de kına kaftanı ile çıkarsınlar falan diye düşünmüştüm ama. Pufs olmaz heralde. Nikahta omuzdan düşük diz aştı bilek üstü ortada bir elbise giymiştim olmaz di mi o
Olmaz .
Aynı elbiseyi giydik sanırım nikahta seninle.

Zaten kız almada uzun bı elbise olmalı gelinlik olmayacaksa .

Bı bakiver çalışıyorsun da istediğini alırsın .yeterki kendini masrafa sokmayı iste

Ben kiyarimm. alirim

Yok ya parasında değilim ama ben normal şartlarda kız alma istemiyordum olması gerekli mi sence duygusallık sevmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…