Geçinemeyenler kulübü

her zaman soyluyorum sanada soylicim isin var gucun var olmasa da farketmez de, bu yaşta koca kahriyla falan ne işin var kuşum senin ya
Ahahahahaha ben de aynısını soruyorum valla daha dün de yazdım aşırı rahat bir gençlik geçirdim, o yüzden ben bile şaşırıyorum

Ben de aynı yaşta aynı haltı yemiştim.
Bak senin 6 sene sonraki halinim ben, feyz alma ders al
Tehlikeli yaşlar denilebilir bir de benim bütün arkadaşlarım evlilik için 4 dönüyor. Böyle tanıştıkları adamlara kendilerini hanımefendi tanıtmalar evlilik kızı oyunları falan. Ben eee takılak diyip evlendiğim için çatlıyorlar hem rahat hem eğlenilecek kız hem de evli

Sevmiş işte, benim gibi bir tuzağa çekildiğini farketmeden ‘seviyom abi ben’ tadında girmiş müesseseye.
Ya valla nasıl oldu anlamadım. Zaten birlikte yaşıyor gibi bişeydik sonra işler yüzünden ayrı düştük. Bu tutturdu evlenelim evlenelim diye, neden bilmiyorum hayır diyemedim demedim

Sevmiş işte, benim gibi bir tuzağa çekildiğini farketmeden ‘seviyom abi ben’ tadında girmiş müesseseye.

annemin çocugu olsaydiniz, yada abimin kardeşi hayatiniz kurtulmustu
25 yasimda aramistim abimi ben evleniyorum diye, ozaman afyondaydi telefonu kapatti, 4 saat sonra zil caldi anaaa abim gelmid ama pek hoş gelmemiş hiç yumusatmadan dümdük mevzuya daldi senin a...s.... ne evlenmesi lan bu yaşta sen daha banyodan cikinca kendi donunu ortadan kaldiramiyosun demisti ahh canim abim

Ayrı şehirlerde yaşayanlar gelin çıkarmasını nasıl yapıyo biz yapamıycaz heralde
Bizde ayrı sehirlerdeydik yapılır niye yapılmasın

Bizimkiler ankarada
Oğlanın ailesi Muğla'da

Cuma geceden geldiler otelde kaldılar
Cumartesi saç baş yapıldı
Benim ayrı kuaförde
onların ayrı kuaförde.
Benimki bitti eve gittim gelinlik giydirdi ablamlar bana .

Ardından 5 de oğlan evi geldi davul zurna kameraman eşliğinde .

Eve çıktılar ağıt filan yaktılar bizimkiler .ben aglamadim hiç tarzım değil aadafsdafafs.

Apartmandan disari çıkınca az evvel ağlayan onlar değilmiş gibi oynamaya halaya filan başladık .

Kayınvalide testi kırdıktan sonra arabaya kadar oynayarak gittik bindik.

Sonra salona gidiyoruz angut kuzenim navigasyonu beceremedigi için konvoyun en önünde tüm konvoya balo salonunu aratti hatta iki üç tur.

Ya valla nasıl oldu anlamadım. Zaten birlikte yaşıyor gibi bişeydik sonra işler yüzünden ayrı düştük. Bu tutturdu evlenelim evlenelim diye, neden bilmiyorum hayır diyemedim demedim
bak iste senden ortam olarak ayrilinca donunu makinaya atacak adam kalmamisda ondan

Benim babam da istemiyordu. Takılın işte ne evlenmesi falan filan. Bakma benim yaşadığım yer falan da sıkıntılı

ya bak aglamak dedikce aklima geliyo ben kapiya ciktim enisteler aglamaktan helak olmuslar bana aglama deniz aglama diyolar

Ama siz kendi şehirlerinizde iki düğün yapmışsınız heralde biz de öyle olmaz kına olur kınada da çıkarmak tuhaf olur bir sonraki gün düz beyaz elbise giyip öyle yapabilirim bilemedim bak kaç gün vardı kına düğün arasında sizin

ya bak aglamak dedikce aklima geliyo ben kapiya ciktim enisteler aglamaktan helak olmuslar bana aglama deniz aglama diyolar
Nasıl aglayabikiyorsunuz abi
Ben ağlasam burnum on kilo sumukle dolar
Onu silecem diye yüzümde fondöten kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…