- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.101
26 yaşımda öldümvalla yaşın geçmiş diyecektim de şimdi daha dugunun bile olmamis hatirlatmayim dedim
annaaaa kiz sen çok gençmissin26 yaşımda öldüm
Aaaaa yok o yüzden diyorum ya kandırıldım diyeannaaaa kiz sen çok gençmissinben seni 30 35 vardir diye dusundum hep
daha az önce plajda götü başı yayıyodunOlabilir zaten en son covid öncesi içmiştim hatta buraya da yazmıştım yılbaşında içecektik olmadı falan diye. Hazır içkiyi de bırakmışken bu kız namaza kaçar
Ahshshdjsjdjdj cok özledim ya pufdaha az önce plajda götü başı yayıyodun
nurlanı verdin birden
her zaman soyluyorum sanada soylicim isin var gucun var olmasa da farketmez de, bu yaşta koca kahriyla falan ne işin var kuşum senin yaAaaaa yok o yüzden diyorum ya kandırıldım diye
Ben de aynı yaşta aynı haltı yemiştim.Aaaaa yok o yüzden diyorum ya kandırıldım diye
Ahahahahaha ben de aynısını soruyorum valla daha dün de yazdım aşırı rahat bir gençlik geçirdim, o yüzden ben bile şaşırıyorumher zaman soyluyorum sanada soylicim isin var gucun var olmasa da farketmez de, bu yaşta koca kahriyla falan ne işin var kuşum senin ya
Sevmiş işte, benim gibi bir tuzağa çekildiğini farketmeden ‘seviyom abi ben’ tadında girmiş müesseseye.her zaman soyluyorum sanada soylicim isin var gucun var olmasa da farketmez de, bu yaşta koca kahriyla falan ne işin var kuşum senin ya
gençliği daha geçirememişsinAhahahahaha ben de aynısını soruyorum valla daha dün de yazdım aşırı rahat bir gençlik geçirdim, o yüzden ben bile şaşırıyorum
Tehlikeli yaşlar denilebilir bir de benim bütün arkadaşlarım evlilik için 4 dönüyor. Böyle tanıştıkları adamlara kendilerini hanımefendi tanıtmalar evlilik kızı oyunları falan. Ben eee takılak diyip evlendiğim için çatlıyorlarBen de aynı yaşta aynı haltı yemiştim.
Bak senin 6 sene sonraki halinim ben, feyz alma ders al
Yok kız iyi geçirdim. Ne ballar yuttum uadlöfdldlgçgençliği daha geçirememişsin
Ya valla nasıl oldu anlamadım. Zaten birlikte yaşıyor gibi bişeydik sonra işler yüzünden ayrı düştük. Bu tutturdu evlenelim evlenelim diye, neden bilmiyorum hayır diyemedim demedimSevmiş işte, benim gibi bir tuzağa çekildiğini farketmeden ‘seviyom abi ben’ tadında girmiş müesseseye.
Sevmiş işte, benim gibi bir tuzağa çekildiğini farketmeden ‘seviyom abi ben’ tadında girmiş müesseseye.
Bizde ayrı sehirlerdeydik yapılır niye yapılmasınAyrı şehirlerde yaşayanlar gelin çıkarmasını nasıl yapıyo biz yapamıycaz heralde
bak iste senden ortam olarak ayrilinca donunu makinaya atacak adam kalmamisda ondanYa valla nasıl oldu anlamadım. Zaten birlikte yaşıyor gibi bişeydik sonra işler yüzünden ayrı düştük. Bu tutturdu evlenelim evlenelim diye, neden bilmiyorum hayır diyemedim demedim
Benim babam da istemiyordu. Takılın işte ne evlenmesi falan filan. Bakma benim yaşadığım yer falan da sıkıntılı
annemin çocugu olsaydiniz, yada abimin kardeşi hayatiniz kurtulmustu
25 yasimda aramistim abimi ben evleniyorum diye, ozaman afyondaydi telefonu kapatti, 4 saat sonra zil caldi anaaa abim gelmid ama pek hoş gelmemişhiç yumusatmadan dümdük mevzuya daldi senin a...s.... ne evlenmesi lan bu yaşta sen daha banyodan cikinca kendi donunu ortadan kaldiramiyosun demisti ahh canim abim
ya bak aglamak dedikce aklima geliyoBizde ayrı sehirlerdeydik yapılır niye yapılmasın
Bizimkiler ankarada
Oğlanın ailesi Muğla'da
Cuma geceden geldiler otelde kaldılar
Cumartesi saç baş yapıldı
Benim ayrı kuaförde
onların ayrı kuaförde.
Benimki bitti eve gittim gelinlik giydirdi ablamlar bana .
Ardından 5 de oğlan evi geldi davul zurna kameraman eşliğinde .
Eve çıktılar ağıt filan yaktılar bizimkiler .ben aglamadim hiç tarzım değil aadafsdafafs.
Apartmandan disari çıkınca az evvel ağlayan onlar değilmiş gibi oynamaya halaya filan başladık .
Kayınvalide testi kırdıktan sonra arabaya kadar oynayarak gittik bindik.
Sonra salona gidiyoruz angut kuzenim navigasyonu beceremedigi için konvoyun en önünde tüm konvoya balo salonunu aratti hatta iki üç tur.
Ama siz kendi şehirlerinizde iki düğün yapmışsınız heralde biz de öyle olmaz kına olur kınada da çıkarmak tuhaf olur bir sonraki gün düz beyaz elbise giyip öyle yapabilirim bilemedim bak kaç gün vardı kına düğün arasında sizinBizde ayrı sehirlerdeydik yapılır niye yapılmasın
Bizimkiler ankarada
Oğlanın ailesi Muğla'da
Cuma geceden geldiler otelde kaldılar
Cumartesi saç baş yapıldı
Benim ayrı kuaförde
onların ayrı kuaförde.
Benimki bitti eve gittim gelinlik giydirdi ablamlar bana .
Ardından 5 de oğlan evi geldi davul zurna kameraman eşliğinde .
Eve çıktılar ağıt filan yaktılar bizimkiler .ben aglamadim hiç tarzım değil aadafsdafafs.
Apartmandan disari çıkınca az evvel ağlayan onlar değilmiş gibi oynamaya halaya filan başladık .
Kayınvalide testi kırdıktan sonra arabaya kadar oynayarak gittik bindik.
Sonra salona gidiyoruz angut kuzenim navigasyonu beceremedigi için konvoyun en önünde tüm konvoya balo salonunu aratti hatta iki üç tur.
Nasıl aglayabikiyorsunuz abiya bak aglamak dedikce aklima geliyoben kapiya ciktim enisteler aglamaktan helak olmuslar bana aglama deniz aglama diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?