- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.161
Kız Abuuu neler konuşmuşsunuz kaçırdımbende iyiyim seni merak ettim yazayim dedim :))
Adam cok tekin değildi zaten de neden boşanmıyordu hiiiç yazmadıhayir bilgim yok ama kayniyla birlikte bir yerde ölü bulunmuslar sanirim oyle bisey diyolardi.
bende merak ediyorum
konu acmis az once sanirim camdan disari bakmasina bile izin vermeyen hastalikli bir tip adamAdam cok tekin değildi zaten de neden boşanmıyordu hiiiç yazmadı
Ömrünü tüketti hiç yerekonu acmis az once sanirim camdan disari bakmasina bile izin vermeyen hastalikli bir tip adam
arada bir yüregimiz kabariyo napalim
değmez ama bazen insanin elinden gelmeyen şeyler oluyor demek kiÖmrünü tüketti hiç yere
Aman Allahım ne diyosun çok korkunçhayir bilgim yok ama kayniyla birlikte bir yerde ölü bulunmuslar sanirim oyle bisey diyolardi.
bende merak ediyorum
Sabah yatağa kahvaltı beklemen eşinin maç yapması koptum yaarada bir yüregimiz kabariyo napalim
ya nesi çok allah aşkina yataga getirmeseydi de hic degilse mutfakta bir kahvalti hazirlasaydi, balayi gununun sabahi kalkip mac yapmak ne yaSabah yatağa kahvaltı beklemen eşinin maç yapması koptum yaen çok bu yüzden kaybediyoruz bacım beklentimiz çokk çünkü
ya nesi çok allah aşkina yataga getirmeseydi de hic degilse mutfakta bir kahvalti hazirlasaydi, balayi gununun sabahi kalkip mac yapmak ne ya
neden fazla olsun millet neler yaşıyo.
biz boyle aman benim neyime aman dedikce iste boyle höduklerle ugrasiyoruz
ay beni konusturma şimdiAdamda o potansiyel yoksa tabiki fazla beklenti içine girmek bu şimdi nasıl özel günlerde falan jest falan yapar mı
Çeke çeke elimizde patladı zaten, daha nereye kadar çekiştirelim
Tamam sustumay beni konusturma şimdivalla her konustugumda adama daha cok bilenerek devam ediyorum hayatima
Sende haklısın filmÇeke çeke elimizde patladı zaten, daha nereye kadar çekiştirelim
He kavga ettim az önce, sinirden çatlıyorum şuan.Sende haklısın filmamaan böyle gelmiş böyle giderler
surekli hszirlamasina gerek yok ama yani bir evde biri erken kalktiysa cayi koyar en azindan degilmiTamam sustumbenim eşimde kahvaltı falan hazırlamaz ama özel günleri de es geçmez. Kendisine bırakırsam abuk subuk çiçekle falan geçiştirir çözdüm ben bunu özel bi gün yaklaşırken laf arasında ay şu çok hoşuma gitti Bi ara gidip alıyım gibisinden yapıyorum hopp özel günde elinde onunla geliyo benimde işime geliyo
Ahahah tam bizim buraların lafı pekmezini akıtırımHe kavga ettim az önce, sinirden çatlıyorum şuan.
Zaten sabahtan beri gerginim, ümüğünü sıkıcam beyninin pekmezini akıtıcam, o olacak.
Bir şey olmasına gerek yok, ben genel olarak sinirliyim zaten.Ahahah tam bizim buraların lafı pekmezini akıtırımözel değilse noldu akşam akşam sinirlendin böyle
Seni kirsehirli seniiTamam sustumbenim eşimde kahvaltı falan hazırlamaz ama özel günleri de es geçmez. Kendisine bırakırsam abuk subuk çiçekle falan geçiştirir çözdüm ben bunu özel bi gün yaklaşırken laf arasında ay şu çok hoşuma gitti Bi ara gidip alıyım gibisinden yapıyorum hopp özel günde elinde onunla geliyo benimde işime geliyo
Canımı pekmez cektirdin.He kavga ettim az önce, sinirden çatlıyorum şuan.
Zaten sabahtan beri gerginim, ümüğünü sıkıcam beyninin pekmezini akıtıcam, o olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?