Geçinemeyenler kulübü

Sabah yatağa kahvaltı beklemen eşinin maç yapması koptum ya en çok bu yüzden kaybediyoruz bacım beklentimiz çokk çünkü
ya nesi çok allah aşkina yataga getirmeseydi de hic degilse mutfakta bir kahvalti hazirlasaydi, balayi gununun sabahi kalkip mac yapmak ne ya
neden fazla olsun millet neler yaşıyo.
biz boyle aman benim neyime aman dedikce iste boyle höduklerle ugrasiyoruz

Adamda o potansiyel yoksa tabiki fazla beklenti içine girmek bu şimdi nasıl özel günlerde falan jest falan yapar mı

ay beni konusturma şimdi valla her konustugumda adama daha cok bilenerek devam ediyorum hayatima
Tamam sustum benim eşimde kahvaltı falan hazırlamaz ama özel günleri de es geçmez. Kendisine bırakırsam abuk subuk çiçekle falan geçiştirir çözdüm ben bunu özel bi gün yaklaşırken laf arasında ay şu çok hoşuma gitti Bi ara gidip alıyım gibisinden yapıyorum hopp özel günde elinde onunla geliyo benimde işime geliyo

surekli hszirlamasina gerek yok ama yani bir evde biri erken kalktiysa cayi koyar en azindan degilmi

He kavga ettim az önce, sinirden çatlıyorum şuan.
Zaten sabahtan beri gerginim, ümüğünü sıkıcam beyninin pekmezini akıtıcam, o olacak.
Ahahah tam bizim buraların lafı pekmezini akıtırım özel değilse noldu akşam akşam sinirlendin böyle

Ahahah tam bizim buraların lafı pekmezini akıtırım özel değilse noldu akşam akşam sinirlendin böyle
Bir şey olmasına gerek yok, ben genel olarak sinirliyim zaten.
Adam cuma namazı diye sabah 10 da çıkıp, 4 te geldi eve, yeterli sebep değil mi?
Sonrası zaten yan baktın, öteye kaymadın vs vs sebeplerle istediğim sinir bozuculuğa eriştim.
Çiğ çiğ etlerini yemeden durur muyum, durmadım.
Bugün benim burnumdan geldiyse tüm ev ahalisinin gelir arkadaş.

Seni kirsehirli senii

He kavga ettim az önce, sinirden çatlıyorum şuan.
Zaten sabahtan beri gerginim, ümüğünü sıkıcam beyninin pekmezini akıtıcam, o olacak.
Canımı pekmez cektirdin.
Bizim evde dut pekmezi var da kusmuk gibi.
Sevmiyorum .

Ankara'ya gidince annemlerde üzüm pekmezini her yerine surecem adeta.cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…