- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.201
bende hic koyamiyorum, bize gelince hep sekeri firliyor niye olakiYaa kıyamamşaka şaka kıyarım oh iyi olmuş
Yok kız bu değil eylülde hannaz yazıyordu buraya öyle bişey yoktuSon dakika.. Tunceli'de kayıp iki kardeşten biri ölü bulundu
Tunceli'deki Munzur Vadisi Milli Parkı içindeki Venk Köyü yakınlarına piknik yapmak ve sarımsak toplamak için gittikten sonra kendilerinden bir daha haber...www.hurriyet.com.tr
Kızım sen çocukla mocukla çıkıyorsun ya, parktır markettir, yahu bana hepsi dahil.bende bende sen yine ayda 2 cikiyomussun
filmle benim sonumu yazayim, filmi bakir koy de dusunen adam heykeli olarak koyacaklar benide yanina agzindan su fiskirtan balik heykeli olarak dikeceklerAmaaan bacım sana da değişiklik olur hastane evden çıkmış olursun Bi
evet hannazin ki 1 2 haftalik olay dahaYok kız bu değil eylülde hannaz yazıyordu buraya öyle bişey yoktu
Yok kız bu değil eylülde hannaz yazıyordu buraya öyle bişey yoktu
TV de kanal değiştirirken denk geldim Esra Erolun programına kadın kocası için diyobende hic koyamiyorum, bize gelince hep sekeri firliyor niye olaki
Niye sır gibi saklıyorlar anlamış değilim bütün Türkiye duydu biz duyamıyoruzBende bitek bu haberi bulabildim de .
Biri haberi yazıyor nette demiş
Baktım .
Tek bulduğum bu .
Olay ne?Niye sır gibi saklıyorlar anlamış değilim bütün Türkiye duydu biz duyamıyoruz
Tövbe tövbe hayal edemiyorumfilmle benim sonumu yazayim, filmi bakir koy de dusunen adam heykeli olarak koyacaklar benide yanina agzindan su fiskirtan balik heykeli olarak dikecekler
pandemi bitince ben kizi anneme birakip gidip bir bankta mal mal oturmak istiyorum sadece
Hannazın ölen kocasıOlay ne?
Niye olay oldu peki?Hannazın ölen kocası
kiz park dedigim yere asansorle 2 kat assagiya sitenin bahcesine iniyorumKızım sen çocukla mocukla çıkıyorsun ya, parktır markettir, yahu bana hepsi dahil.
Geçen hafta ve dün çıktım, o da zorunlu hediye almak için.
Almayacak olsam o da yok.
Çıkmak da değil mesele, yine azıttı bu aralar.
İşsiz adam sabah karga bokunu yemeden gidiyor, akşam 6 da geliyor.
Pandemi nerede, pandemi varsa sen neredesin yok ise bu bebeler niye evde diye sorguluyorum.
Hayal mi edemiyorsun, ben şuan oradayım mesela, deniz yanımda fışkırtıyor görüyorumTövbe tövbe hayal edemiyorumgerçekten çocuklu yada kalabalık aileler pandemiden daha çok etkilendi sanırım
sebebi merak konusu olduNiye olay oldu peki?
Konu açmış yine hiç bilgi vermeden. Üyeler de kendi arkadaşlarınla yazışıyor gibi yazıyorsun demiş, millette gazeteye çıktı demiş. Şimdi madem öyle link verin diyorlar ısrarla vermiyorlar öyle bişilerNiye olay oldu peki?
ay agzimda su vardi fiskirttim birden mesaji okurkenHayal mi edemiyorsun, ben şuan oradayım mesela, deniz yanımda fışkırtıyor görüyorum
kalabalik aile etkilenmemistir hic degilse arada sohbet ediyolardir.Tövbe tövbe hayal edemiyorumgerçekten çocuklu yada kalabalık aileler pandemiden daha çok etkilendi sanırım
Sen bir okyanus kadar su tüketmişsindir, e fışkırtma zamanı geldi herhaldeay agzimda su vardi fiskirttim birden mesaji okurken
kendimi neden su fiskirtan balik yerine koydugumu biliyorsun degilmi
Enteresan, Allah günahlarını affetsin, kalanlara sabır ve mutluluk versin, ne diyeyim.Konu açmış yine hiç bilgi vermeden. Üyeler de kendi arkadaşlarınla yazışıyor gibi yazıyorsun demiş, millette gazeteye çıktı demiş. Şimdi madem öyle link verin diyorlar ısrarla vermiyorlar öyle bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?