Geçinemeyenler kulübü

bende bende sen yine ayda 2 cikiyomussun
Kızım sen çocukla mocukla çıkıyorsun ya, parktır markettir, yahu bana hepsi dahil.
Geçen hafta ve dün çıktım, o da zorunlu hediye almak için.
Almayacak olsam o da yok.
Çıkmak da değil mesele, yine azıttı bu aralar.
İşsiz adam sabah karga bokunu yemeden gidiyor, akşam 6 da geliyor.
Pandemi nerede, pandemi varsa sen neredesin yok ise bu bebeler niye evde diye sorguluyorum.

Amaaan bacım sana da değişiklik olur hastane evden çıkmış olursun Bi
filmle benim sonumu yazayim, filmi bakir koy de dusunen adam heykeli olarak koyacaklar benide yanina agzindan su fiskirtan balik heykeli olarak dikecekler
pandemi bitince ben kizi anneme birakip gidip bir bankta mal mal oturmak istiyorum sadece

bende hic koyamiyorum, bize gelince hep sekeri firliyor niye olaki
TV de kanal değiştirirken denk geldim Esra Erolun programına kadın kocası için diyo

Annesi onu doğurdu yetiştirdi ama bende annesi kadar emeğim var üstünde oya gibi işledim falan dedi ay bana Bi dokundu bu söz anlatamam

filmle benim sonumu yazayim, filmi bakir koy de dusunen adam heykeli olarak koyacaklar benide yanina agzindan su fiskirtan balik heykeli olarak dikecekler
pandemi bitince ben kizi anneme birakip gidip bir bankta mal mal oturmak istiyorum sadece
Tövbe tövbe hayal edemiyorum gerçekten çocuklu yada kalabalık aileler pandemiden daha çok etkilendi sanırım

kiz park dedigim yere asansorle 2 kat assagiya sitenin bahcesine iniyorum bide ayda bir buyuk alisverise iste, ondada deniz hanimin ay suna ihtiyacim var buna ihtiyacim var diye arabaya doldurdugu sacma sapan seyleri bosaltirken kendi ihtiyaclarimi almaya calisarak geciriyorum

Tövbe tövbe hayal edemiyorum gerçekten çocuklu yada kalabalık aileler pandemiden daha çok etkilendi sanırım
kalabalik aile etkilenmemistir hic degilse arada sohbet ediyolardir.
benim gece uyurken bile beynimde anne oynayalim mi anneee anneeee sesleri yankilaniyor
gecen sene araliktan beri duydugum tek ses bu nerdeyse

Enteresan, Allah günahlarını affetsin, kalanlara sabır ve mutluluk versin, ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…