- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.241
Ya normalde olsa uğraşmam belki ama aldığım üründe dün hiç yorum yoktu,bugün kilo boy beden bilgisi yazıp bol demiş biri. Ben ondan daha zayıfım ve daha büyük beden aldım. Her halükarda iade edeceğime indirimliden alıp ötekini iade etmiş olacağımBen olsam kaderime razı olur ‘bir de çıkacak para varmış napalım?’ Diye kendimi teselli ederim.
Hiç aklıma gelmez iade edip tekrar almak.
Bir de akıllı geçinirim.
Yok, olmadı öyle bir şey.ne olmuşsa konusu silinmiş tamamen.
ifşa oldu sanirim gece
Aliexpressten aldığımız musluğu taktık az önce.Ben olsam kaderime razı olur ‘bir de çıkacak para varmış napalım?’ Diye kendimi teselli ederim.
Hiç aklıma gelmez iade edip tekrar almak.
Bir de akıllı geçinirim.
Alışveriş etmediğim market, mağaza, site yok bir tek AliBaba’ya bulaşmadım.Aliexpressten aldığımız musluğu taktık az önce.
2 haftada geldi, kargo ücreti 30 tl ödedim.
Yarı fiyatına aldım yahu burada satılana göre.
Böyle araştırmak, paranın kıymetini bilmek lazım.
Ucuza aldığım ürünleri ‘aman kötü ya da olmasa da bir gün bir şeye kullanır, birine veririm’ diye hep tutardım evde.
E onlar 30 40 derken birikip, yıl sonunda ciddi meblağ götürüyor aslında.
Aliexpressten aldık biz, çevremizde herkes alıyor valla biz eksik kalmıştık.Alışveriş etmediğim market, mağaza, site yok bir tek AliBaba’ya bulaşmadım.
Gümrük, uzun süreli teslimat nedeniyle...
Sanırım Türkiye merkezli bir kolu da açılmış sitenin.
bazen gümruğe takilabiliyor orda iyi takip et.Aliexpressten aldık biz, çevremizde herkes alıyor valla biz eksik kalmıştık.
Hep sepete ekleyip yüksek kargo görünce silmiştik ama satıcı da araştırmak gerekiyormuş.
O tür sitelerde ulaşım seçenekleri var, uçak gemi vs diye.
Güya nisan teslim görünüyordu, 15 gün olmadı sipariş vereli ve dün geldi.
Helal olsun dedim, ülke içinde 2 haftayı geçen teslimatım çok oldu.
Büyük şeylere kullanan özellikle teknoloji ürünlerini sürekli alan arkadaşlarım var ama bence küçük şeyler için daha mantıklı.
Şuan bir çatal kaşık takımı siparişini vereceğim.
Trendyol 950tl satıyor 6 kişilik, ben tek seti 150 250 civarına buldum, iki set alacağım yine ucuz olacak:)
Fena bir tuzağa düştüm.
Bu ben. 150₺ zarar ettim teslim edilmedi ürün. Anlaşmazlık açtım,mail attım falan filan geri yatırmadılar. Ben de bıraktım artıkparayi odeyip urunu teslim alamayanlar oluyo
Ne oldubugün delirmezsem dahada delirmem ben heralde
Nolduuuuubugün delirmezsem dahada delirmem ben heralde
bir cocuk bir tanede kocaman adama karsilik bir ordu getirsen bir evi anca bu kadar dagitip pisletebilirler 3 saat icinde.Ne oldu
Uiyyt haklıymışsın. Benim de babam böyledir. Deliriyo insan. Allahtan eşimde normalin üstü titizlik var, tamam bu da cok iyi değil ama temizdir ben daha pisim. Yardımcı kadın çağır, yetişemiyorum de belki bu sayede biraz derler toplar?bir cocuk bir tanede kocaman adama karsilik bir ordu getirsen bir evi anca bu kadar dagitip pisletebilirler 3 saat icinde.
bir insan neden elini sildigi havluyu tekrar havlupana asmaz?
maskesini banyoda bile cop kovasi varken neden goturup banyo dolabinin ustune atar?
evde port manto varken neden cikardigi montu getirip mutfakta sandalyenin ustune asar?
ustelik port mantonun yanindan gecerek daha uzak mesafe olan mutfaga giderek yani neden biri bana aciklasin?
evde zibilyon tane tabak varken neden cekirdeginin copunu yedigi kuruyemisin icine yada tepsinin icine atar.
krdi kopek bile yattigi yeri once bir deseler öyle yatar ya.
pandemi olmasa ayda bir 200 lira verdirtsem bi temizlige bi daha o parayi vermemek icin dagitamaz, gercekten artik tahammul edemiyorum ya pisliginde bir limiti olur yani.Uiyyt haklıymışsın. Benim de babam böyledir. Deliriyo insan. Allahtan eşimde normalin üstü titizlik var, tamam bu da cok iyi değil ama temizdir ben daha pisim. Yardımcı kadın çağır, yetişemiyorum de belki bu sayede biraz derler toplar?
Al 200₺yi al bebeni çık evden, çağır kadını. Verince dikkat eder. Sen de eve dönünce havalandırırsın bütün evi problem olmazpandemi olmasa ayda bir 200 lira verdirtsem bi temizlige bi daha o parayi vermemek icin dagitamaz, gercekten artik tahammul edemiyorum ya pisliginde bir limiti olur yani.
yemek yerken kirinti dokmek gibi masum bi pislik degil bu.
arkadan toplayan eşşek var nasil olsa pisliği.
Canım haklıymışsın ya bu ne böyle arkasından toplamak zorundamısın Aa bak ben bile sinir oldum neden yani yardımın olmuyorsa bile zararın da olmasın valla Allah kolaylık versinbir cocuk bir tanede kocaman adama karsilik bir ordu getirsen bir evi anca bu kadar dagitip pisletebilirler 3 saat icinde.
bir insan neden elini sildigi havluyu tekrar havlupana asmaz?
maskesini banyoda bile cop kovasi varken neden goturup banyo dolabinin ustune atar?
evde port manto varken neden cikardigi montu getirip mutfakta sandalyenin ustune asar?
ustelik port mantonun yanindan gecerek daha uzak mesafe olan mutfaga giderek yani neden biri bana aciklasin?
evde zibilyon tane tabak varken neden cekirdeginin copunu yedigi kuruyemisin icine yada tepsinin icine atar.
krdi kopek bile yattigi yeri once bir deseler öyle yatar ya.
dokundugu yerlerAl 200₺yi al bebeni çık evden, çağır kadını. Verince dikkat eder. Sen de eve dönünce havalandırırsın bütün evi problem olmaz
Gerek yok canım ben yapmıyorum , hatta şişeyi falan direkt dikiyorum kafaya. Bu zamana kadar bunlardan birşey kapmadım. Eşim de senin gibi asla anlatamıyorum. Geçen aşıya gittim oturmadım ayaktaydım hemen makineye at diyor, yahu oturmadım ki tertemizim kaldı ki o pijamadan bana geçmez. Bu kadar kasmaya asla gerek yokNeyapsamkisimdi ya ben sana aslinda bir kac sey sormak istiyorum,
ben hala dısardan gelen herseyi deterjanla camasir suyuyla paketlerini ambalajlarini yikiyorum.
hala disardan gelince tum kiyafetleri aninda makinaya atiyorum vs.
bu kadara gerek varmi?
mesela eve biri olduda bir sebepten girdiyse dokundugu her yeri takip etmek zorunda kaliyorum ki sileyim diye
damacanalari bile yikamadan silmeden iceri alamiyorum
Bence bu Bi çözüm değil Bi süre sonra buna da alışır nasılda parasını veriyorum gelir temizler gibi zaten bu anlattıkların kadının yapacağı birsey değil havlu asmak çıkardığı montu yerine koymak çöpleri Kovaya atmak gibi bunları ayda bir gelen kadın halledemez sanırımdokundugu yerler
birde o kadar saat nereye gidebilirim ki cocukla bu sogukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?