Geçinemeyenler kulübü

kalabalik aile etkilenmemistir hic degilse arada sohbet ediyolardir.
benim gece uyurken bile beynimde anne oynayalim mi anneee anneeee sesleri yankilaniyor
gecen sene araliktan beri duydugum tek ses bu nerdeyse
Ay sende ses yankılanıyor ben geçen kendi kendime konusuyodum brcu öylemi yok yok öyle olamaz Bi an kalakaldım öyle yalnızlık da zor be deniz

Ay sende ses yankılanıyor ben geçen kendi kendime konusuyodum brcu öylemi yok yok öyle olamaz Bi an kalakaldım öyle yalnızlık da zor be deniz
bi yerde okumustum insanlar kendi kendine konusuyosa sıkinti yokmuş, ama hem konusup hem cevapta veriyorsan ayvayi yedin demekmis senide yanimiza alalim biz senin heykelin konusu ne olsun

bi yerde okumustum insanlar kendi kendine konusuyosa sıkinti yokmuş, ama hem konusup hem cevapta veriyorsan ay ayi yedin demekmis senide yanimiza alalim biz senin heykelin konusu ne olsun
Ya biliydim böyle olacağını tavsiyeleri alıyım ne olmamı istersiniz kızlar

kadın gerçek olay da gerçekkk maaleseffff.umarım bundan sonra ki hayatı çok güzel olur çocuklarıyla
Olayın gerçekliğine bir lafım yok, bu kadar merak edilmesi enteresan.
Çok çekti kadın, gidenin arkasından bir şey denmez artık, bizlerin boyutunu aştı yaradanla kendisi arasında mevzusu.
Kıza zamanda atlatıp, güzel bir hayata kavuşurlar umarım.

ne meraklı olduk yaaa sitede.ama bunda üyenin de bilmeyerek suçu var.keşke hiç buraya yansıtmasaydı olayı.dost sandıkları bile ifşa olmasına vesile oluyorlar maalesef.ben bile öğrendim gördüm kadını tanımadığım halde düşünnn

Geçen hafta gördüm, herkes soruyordu biri söyledi.
Arkadaşları ‘biz kendi paylaşmak isterse diye cevap vermedik, haddimiz değildi’ dediler.
Yine bir yerden çıkıyor işgüzar, ne diyeyim.
Merak ediyorum ama bakmam, bakmak istemem.
Bir acıdan merak duygumu tetiklemek üzer beni.

ne olmuşsa konusu silinmiş tamamen.
ifşa oldu sanirim gece

Dün trendyoldan alışveriş yapmıştım indirime girmiş aldıklarım bir daha aynılarından aldım indirimli fiyatından ötekileri göndericem
markete 1 ay once aldigi hic acmadigi yagi getirip indirime girmis ben bunu iade edip yenisini alicam diyen teyzeler gibi

Dün trendyoldan alışveriş yapmıştım indirime girmiş aldıklarım bir daha aynılarından aldım indirimli fiyatından ötekileri göndericem
Ben olsam kaderime razı olur ‘bir de çıkacak para varmış napalım?’ Diye kendimi teselli ederim.
Hiç aklıma gelmez iade edip tekrar almak.
Bir de akıllı geçinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…