Geçinemeyenler kulübü

Herhalde vurulmaz, zorunlu sen de yani
Herhangi bir kaba kuvvet, sesle korkutma daha doğrusu ‘korku’ya yönelik bir duyguya sokulamaz çocuk.
Eline vurulur ya .
El bu
Pıt pıt iki parmaginla .
Kafasını duvara surtmeyecem ki

Ben işerim yol kenarında birini görürseniz o benim dkfjfjd ama büyük ıııh

Eline vurulur ya .
El bu
Pıt pıt iki parmaginla .
Kafasını duvara surtmeyecem ki
İkisi arasında bir fark yok.
Senin kafanı duvara sürtülmesi ya da eline vurulması arasında bir uçurum olur mu?
Gelip biri eline yapıştırsa affeder misin?
Şaka yaptığını düşünüyor meseleyi derince açıklamıyorum ondan.

saydiklarinin icinde bir tek yardimla yatagini topluyor, kirlilerini kirli sepetine atiyor, birde ustunu giyinmeye cabaliyor eğri büğrude olsa :)
mesela deniz bana yardim edermisin desen evde her isi yaptirabilirim ama ikimiz yaparsak, deniz odani oyuncaklarini toplarmisin desem hayatta toplamaz.
hayatini ilerde surdurmesi icin gerekli seyleri ogretmenin tek yolu denizle birlikte yapmak.
tek basina hic bir is yapmiyor hanim.

Eee napcaz hiç elini mıncırmak yok mu
Ben bir kere ısırmıştım.
Köpek gibi kolumu koparıyordu, dişlerini çekemedim baktım kolum kanamaya başladı, çektikçe daha da acıyor.
Dişlerimi geçiriverdim tabii acıtacak seviye değil ama çocuk şok oldu.
Hala içimde yaradır, durdurmak için her yöntemi denedim mi diye düşünür dururum.

analik iç gudusu işte
kolun koparken napabilirdim ki acaba diye dusunecek durumda olmuyor ki insan.
deniz de bir kez beni biriyle konusurken birden gelip hart diye bir isirdi kolumdan, beni neyin isirdigini bile anlayamadan bir anlik refleksle kolumu sallamamla denizin yere yapismasi bir oldu
bilerek mi yaptim hayir ama bir daha isirmadi öyle

Çok merak ettim aşırı tepkini .
Ben vur eline bitane deyince çocuğa vurulmaz aşırı tepki bu deniyor da.
vurduğun zaman çocuklarin yüz ifadesinde şiddete ugradigiklarini anladiklarini anliyosun, ama iste neye vurdugunu anlamiyolar.
bilincli yaptiklari bir şeyler olmadığı icin.
çozemiyorlar sadece şiddete ugradiklarini hissediyolar yani

Ben genelde uçan cisim ve tekme şiddetine maruz kalıyorum.
Daha dün akşam beynime metal araba attı yine, hafif kanadı.
Burnum zaten yamuldu, bırak ele şaplağı, ben feci dayak yiyorum.
Beni sosyal hizmetler gelip alacak, o seviyedeyim.

Geçenlerde benim oğlanlar gene girişti birbirine, büyük olana gücüm yetmiyor ayırmaya, feci dövüyor küçüğü.
Yakaladığım gibi fırlattım kenara bacaklarından kaldıradak, itekledim, çocuk annem bana vurdu diyor.
Haşa ne münasebet, kardeşiyle bizi tekmelerken ayaklarından yakalayıp öteye attım sadece ve küçükle kapandık yere

birde şikayetleniyolar dimi
bende bazen cidden kaşlarımi çata çata kizarim akşama hemen babasına ispiyonluyu, veya annemi aratip ona ispiyonluyo neden kizdi diyincede agliyo sucunu bastiracak ya

Ama işte tuhaf değil mi sen vurmaya karşısın vurmuyorsun .o zaman bu çocuk bu öfkeyi siniri nereden öğrendi

Ama işte tuhaf değil mi sen vurmaya karşısın vurmuyorsun .o zaman bu çocuk bu öfkeyi siniri nereden öğrendi
Vurmak güdüsel bir durum zaten.
Bunu dizginlemek istiyorsan öyle karşılık vermezsin.
Perçinleyeceksen aynı şekilde cevap verirsin.
Hayvanlarda da mevcuttur, hayatta kalma arzusu bu.
Alanında tehlike gördüğünde saldırıyorsun işte.

kuzucum mesela 2 yas sendromuna giriyorlar evde kafasini duvara vuran biri yok ama cocuk gayet rahat sekilde kafasini duvara vurarak agliyo anasini nuri alcoyla yatakta basmis kucuk emrah modunda.
yada mesela ayakkabi alirken kimse kendini ucan adam sabri gibi yere atmiyor ama o atiyor.
herseyi gormesine gerek yok ki savunma diye bir sey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…