- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.301
Eline vurulur ya .Herhalde vurulmaz, zorunlu sen de yani
Herhangi bir kaba kuvvet, sesle korkutma daha doğrusu ‘korku’ya yönelik bir duyguya sokulamaz çocuk.
Ben işerim yol kenarında birini görürseniz o benim dkfjfjd ama büyük ıııhBenimde evde gelmez gelmez
Kocam tuvalete girince yarışa girmişim gibi ishal olur kivranirim çik çık diye diretirim.
Bı de dışarıya çıkınca olur bu patlamalar
Ben hiç asla diyemiyorum yani.
Bulduğum yere yaparım.
Kampta tuvalet bulamayıp arkadaşla otların arasına bırakmıştık bırer kalıp
Ben de 26, daha bebeye varYaşım 28
Beybim yok daha teyzesi .
2 yıli geçen hafta doldurduk.
çocuk denemelerine başlamadık
Henüz çocuğu pataklama potansiyeline sahip biriyim bunu aşmadan bebek denemeyi düşünmemeliyim de sanırım
Ajdjdjdjdjdk elini bir ters döndüremeyeceksem niye şeyimden bebek çıkarıyorum allah allahEline vurulur ya .
El bu
Pıt pıt iki parmaginla .
Kafasını duvara surtmeyecem ki
Ya sen minnoşmussun dahaaaaBen de 26, daha bebeye var
İkisi arasında bir fark yok.Eline vurulur ya .
El bu
Pıt pıt iki parmaginla .
Kafasını duvara surtmeyecem ki
saydiklarinin icinde bir tek yardimla yatagini topluyor, kirlilerini kirli sepetine atiyor, birde ustunu giyinmeye cabaliyor eğri büğrude olsa :)Şimdi dayatmayla sorumluluk vermek başka şeyler.
Kendine ait sorumlulukları yani bireysel hareketi olmalı.
Çocuk sebep sonuç ilişkisini ancak böyle öğrenebilir, elbet uzman değilim ama yaşına göre kesinlikle ödev ve görevleri olmalı.
Kendi soyunup giyinmek, tabağını bitince kaldırmak, yatağını toplamak, kirlilerini kirli sepetine götürmek, oyuncakları kaldırmak ve eve giriş çıkışlarda eşyalarını hazırlamak vs gibi.
Gayet bunların hepsi yaşına uygun şeyler.
Mesele ev dağılmasın değil, birey olarak yaptıklarını toplamayı öğrenmeli, bir şey için emek harcayınca ancak sonuca ulaşabildiğini görmeli.
Kendi hayatını yapabileceği şekilde idame ettirebilmeli, fikri zikri olmalı.
Kararları ya da tercihleri sorulmalı, birey algısı aşılamak böyle böyle oluyor.
6 yaşa kadar bunlar oldu oldu, sonrası çok zor.
Ben bir kere ısırmıştım.Eee napcaz hiç elini mıncırmak yok mu
analik iç gudusu işteBen bir kere ısırmıştım.
Köpek gibi kolumu koparıyordu, dişlerini çekemedim baktım kolum kanamaya başladı, çektikçe daha da acıyor.
Dişlerimi geçiriverdim tabii acıtacak seviye değil ama çocuk şok oldu.
Hala içimde yaradır, durdurmak için her yöntemi denedim mi diye düşünür dururum.
vurduğun zaman çocuklarin yüz ifadesinde şiddete ugradigiklarini anladiklarini anliyosun, ama iste neye vurdugunu anlamiyolar.Çok merak ettim aşırı tepkini .
Ben vur eline bitane deyince çocuğa vurulmaz aşırı tepki bu deniyor da.
Ben genelde uçan cisim ve tekme şiddetine maruz kalıyorum.analik iç gudusu işte
kolun koparken napabilirdim ki acaba diye dusunecek durumda olmuyor ki insan.
deniz de bir kez beni biriyle konusurken birden gelip hart diye bir isirdi kolumdan, beni neyin isirdigini bile anlayamadan bir anlik refleksle kolumu sallamamla denizin yere yapismasi bir oldu
bilerek mi yaptim hayir ama bir daha isirmadi öyle
Sinirim bozuldubeni biriyle konusurken birden gelip hart diye bir isirdi kolumdan, beni neyin isirdigini bile anlayamadan bir anlik refleksle kolumu sallamamla denizin yere yapismasi bir oldu
birde şikayetleniyolar dimiBen genelde uçan cisim ve tekme şiddetine maruz kalıyorum.
Daha dün akşam beynime metal araba attı yine, hafif kanadı.
Burnum zaten yamuldu, bırak ele şaplağı, ben feci dayak yiyorum.
Beni sosyal hizmetler gelip alacak, o seviyedeyim.
Geçenlerde benim oğlanlar gene girişti birbirine, büyük olana gücüm yetmiyor ayırmaya, feci dövüyor küçüğü.
Yakaladığım gibi fırlattım kenara bacaklarından kaldıradak, itekledim, çocuk annem bana vurdu diyor.
Haşa ne münasebet, kardeşiyle bizi tekmelerken ayaklarından yakalayıp öteye attım sadece ve küçükle kapandık yere
Ama işte tuhaf değil mi sen vurmaya karşısın vurmuyorsun .o zaman bu çocuk bu öfkeyi siniri nereden öğrendiBen genelde uçan cisim ve tekme şiddetine maruz kalıyorum.
Daha dün akşam beynime metal araba attı yine, hafif kanadı.
Burnum zaten yamuldu, bırak ele şaplağı, ben feci dayak yiyorum.
Beni sosyal hizmetler gelip alacak, o seviyedeyim.
Geçenlerde benim oğlanlar gene girişti birbirine, büyük olana gücüm yetmiyor ayırmaya, feci dövüyor küçüğü.
Yakaladığım gibi fırlattım kenara bacaklarından kaldıradak, itekledim, çocuk annem bana vurdu diyor.
Haşa ne münasebet, kardeşiyle bizi tekmelerken ayaklarından yakalayıp öteye attım sadece ve küçükle kapandık yere
neden isirilma olayinami yere yapismasina miSinirim bozuldu
Isırma olayınaneden isirilma olayinami yere yapismasina mi
Vurmak güdüsel bir durum zaten.Ama işte tuhaf değil mi sen vurmaya karşısın vurmuyorsun .o zaman bu çocuk bu öfkeyi siniri nereden öğrendi
kuzucum mesela 2 yas sendromuna giriyorlar evde kafasini duvara vuran biri yok ama cocuk gayet rahat sekilde kafasini duvara vurarak agliyo anasini nuri alcoyla yatakta basmis kucuk emrah modunda.Ama işte tuhaf değil mi sen vurmaya karşısın vurmuyorsun .o zaman bu çocuk bu öfkeyi siniri nereden öğrendi
her cocuk isiriyo malesef bir donem güc denemesi donemleri oluyoIsırma olayına
Beni de çok isirdilar heralde küçükken .her cocuk isiriyo malesef bir donem güc denemesi donemleri oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?