- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.341
işte o aciyla birde her daim emzirmeye devam ediyosun iyileşene kadar ağlaya ağlayaTamam susssss bir ara bikiniden dolayı kesilmişti kanayıp hayatımda böyle bir acı yaşamamıştım yürürken bile acıyordu ay beynim uyuştu şu an canım memem
herkes meme demiş sadeceTamam susssss bir ara bikiniden dolayı kesilmişti kanayıp hayatımda böyle bir acı yaşamamıştım yürürken bile acıyordu ay beynim uyuştu şu an canım memem
Zaten çocuk olunca o memeyi kafadan 2 yıl sadece çocuk ısırabiliyor.Ben emzirirken hart diye meme ısırma şeysinden korkuyorum içim çekiliyo. Memem sadece tek bir amaç uğruna ısırılabilir
Tam yağlı inek sütü içiririm eşşşek sıpasınaişte o aciyla birde her daim emzirmeye devam ediyosun iyileşene kadar ağlaya ağlaya
Ay bi ara çok bağırdım. Artık bağırmıyorum. Beni dinliyorlar. Ama babalarına çok eziyet ediyorlar.Çok merak ettim aşırı tepkini .
Ben vur eline bitane deyince çocuğa vurulmaz aşırı tepki bu deniyor da.
Sagsak her öğünde emzirmesek olmaz mı diyecem .emzirirken çatlamaktan yara olmaktan kopan kanayan meme ucu
Ayyy soriyim öyle süt şeysi döneminde kocalar mıncıklayıp oynaşamıyo mu yaZaten çocuk olunca o memeyi kafadan 2 yıl sadece çocuk ısırabiliyor.
Tam yağlı inek sütü içiririm eşşşek sıpasına
Aaa. ZararliTam yağlı inek sütü içiririm eşşşek sıpasına
Ya espri yapıyorum
mama var niye inek sütü hemde tam yağlı
Süt gelir adamın ağzına eline yüzüne.Ayyy soriyim öyle süt şeysi döneminde kocalar mıncıklayıp oynaşamıyo mu ya
Aksjdkrllfltşf hayal ettim de böyle süper ortam aganigi havada fıskiye gibi süt. SmföfçfçflflfkfkföfödldkdkSüt gelir adamın ağzına eline yüzüne.
Gelsin .Süt gelir adamın ağzına eline yüzüne.
sağmakta bir çozum ama dogru çozum dogru emzirme seklini bulmak.Sagsak her öğünde emzirmesek olmaz mı diyecem .
Oda pek zahmetli ve anne bebek bağı için sakıncalı sanirim
Nasıl da belli daha şeyimizden bebek çıkarmadığımız......Gelsin .
İneğin keçinin sütünü sömürüyor bana gelince mi tiksinecek.
Zıkkım içsin o zaman anayim ben anaa
Hayır bizimde elimize yüzümüze gelenler oluyor biseu diyoz mu.ustelik süt bile değilAksjdkrllfltşf hayal ettim de böyle süper ortam aganigi havada fıskiye gibi süt. Smföfçfçflflfkfkföfödldkdk
Kocam için dedim tiksinecekse zıkkım içsin diyeNasıl da belli daha şeyimizden bebek çıkarmadığımız......
Gözümüze akarken gık diyor muyuzHayır bizimde elimize yüzümüze gelenler oluyor biseu diyoz mu.ustelik süt bile değil
normalde eğilsen bile süt akiyo o dönemde ilk zamanlar ozellikle, sıksa cok fenaAyyy soriyim öyle süt şeysi döneminde kocalar mıncıklayıp oynaşamıyo mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?