- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.361
Anladım anayım ben ana esprisinden dolayı dedimKocam için dedim zıkkım içsin diye
yazik ya bide cocuk olunca eskisi gibi sevismeye devam edebileceklerini saniyolarGelsin .
İneğin keçinin sütünü sömürüyor bana gelince mi tiksinecek.
Zıkkım içsin o zaman anayim ben anaa
Biyolojik silah. Kızdırdı mı fırtlat gitsinnormalde eğilsen bile süt akiyo o dönemde ilk zamanlar ozellikle, sıksa cok fena
Fış fışnormalde eğilsen bile süt akiyo o dönemde ilk zamanlar ozellikle, sıksa cok fena
pismisinHayır bizimde elimize yüzümüze gelenler oluyor biseu diyoz mu.ustelik süt bile değil
Fazla p.rno izlemisligim var galibapismisin
Yine başladı +18 konuşmaya.... ben cevap vermiyorum farkındaysanpismisin
kıyamazsın :) o sütün bir damlası yere aksa cigerin sizlar.Biyolojik silah. Kızdırdı mı fırtlat gitsinsu tabancası
Halbuki saat gece yarısı bile değil .pismisin
ay ne bileyimHalbuki saat gece yarısı bile değil .
Niye dellendim ki ben
Minnoş analar grubu olarak değiştirin lan topiğin adınıkıyamazsın :) o sütün bir damlası yere aksa cigerin sizlar.
çocugunun ekmegi elinden alinmis gibi oluyosun
Sattı iki dk daYine başladı +18 konuşmaya.... ben cevap vermiyorum farkındaysan
siz doğurunca hepinizle hesaplasacağiz biz burdaMinnoş analar grubu olarak değiştirin lan topiğin adını
Analar çeker yüküMinnoş analar grubu olarak değiştirin lan topiğin adını
Ağır olmanın bedelini ağır ödüyorum....Sattı iki dk da
Babalarda sadece tiksinsinsiz doğurunca hepinizle hesaplasacağiz biz burda
ühuuuu bezinde kan var yardim edin kizlar bu ne olaki,
sonra b.klu bebe bezi resmi gonderip bu niye boyle sunmus ya ühüü diyince gorecegim ben sizi
Kızlarrrrr acilllll sıcarken gözünü kapadı cok korkuyorumsiz doğurunca hepinizle hesaplasacağiz biz burda
ühuuuu bezinde kan var yardim edin kizlar bu ne olaki,
sonra b.klu bebe bezi resmi gonderip bu niye boyle sunmus ya ühüü diyince gorecegim ben sizi
Ateşi var diye gece ağlarken babalar rüyada ateşli ateşli. Ağlamıyorum....Analar çeker yükü
Kimsenin bilesi yok
he bide o var, 2 senede bir kere kakali bez degismezler annesiiii bu kaka yapmis kokuyo, annessiiii ciş yapmis bezi dolmuş, annesiiii agliyo bana artik gina gelmisti annesiii diyince eşşeginkiiiii demistim bi gunBabalarda sadece tiksinsin
Kızlarrrrr acilllll sıcarken gözünü kapadı cok korkuyorum(( temsili ben bu. Böyle bir ana olacağıma o kadar eminim ki. Geçen bir okulun önünden geçtik, kreşi varsa bebemizi buraya veririz dedim. O zaman bakarız dedi eşim. Ama araştırmak lazım yemeği öğretmeni falan dedimdöcçgöflflflfögögö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?