- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.381
Ya yok ya .he bide o var, 2 senede bir kere kakali bez degismezler annesiiii bu kaka yapmis kokuyo, annessiiii ciş yapmis bezi dolmuş, annesiiii agliyo bana artik gina gelmisti annesiii diyince eşşeginkiiiii demistim bi gun
Ben yanımda intraket tasıyayım yemek yemeyince iğne diyip sokayım shahsshhsyemeği araştirmana gerek yok zaten yemiyolar
Aynen öyle gördüğümüzü yapcaz ayyyynen.Ya yok ya .
Bizim anneden gördüğümüz kodladigimiz değişmeyecek belli ki
eşime bir gün atesi var demistim de bebeyi banyoya sokup legenin icine daldirip daldirip çikarmistiAteşi var diye gece ağlarken babalar rüyada ateşli ateşli. Ağlamıyorum....
Skdkdldldşfççgçhhş harika bir video atcameşime bir gün atesi var demistim de bebeyi banyoya sokup legenin icine daldirip daldirip çikarmisti
o ne ola kiBen yanımda intraket tasıyayım yemek yemeyince iğne diyip sokayım shahsshhs
Ateşlenen bebeğimin ateşini düşürmeye çalışan kocameşime bir gün atesi var demistim de bebeyi banyoya sokup legenin icine daldirip daldirip çikarmisti
ay yok ne değismesiYa yok ya .
Bizim anneden gördüğümüz kodladigimiz değişmeyecek belli ki
Damar yolu iğnesio ne ola kiıse yarar bıseymi
hahahahahaAteşlenen bebeğimin ateşini düşürmeye çalışan kocam
Şuan damar yolu açtığınız yerlerim sızladı intraket deyinceBen yanımda intraket tasıyayım yemek yemeyince iğne diyip sokayım shahsshhs
ceyyarDamar yolu iğnesi
Annene cok güldümceyyaraklima ne geldi deniz yeni doğmustu 3 4 gunluk daha bezini bir actim kirmizi kirmizi biseyler var, elimde de yeni takacagim bez duruyo.
o kirmizi seyleri gorunce hormonlarinda etkisiyle cahillikte varay bir agladim annemler yemegi birakti yanima kostular agzim burnum akiyo aglamaktan annem almis eline kizin bezini burnumu siliyo
yanima oturmuslar dertli dertli beni izliyolar falan bi sinir oldum ki ya cocugu dr a goturelim dedim aldim ciktim kizi, acile gittik bezide alip gorsunler diye
dr acti bakti nefes aliyo diye cocugu hastaneye getirmissin resmen dedi bana
Sarı olanı düşün bari o daha minnoşŞuan damar yolu açtığınız yerlerim sızladı intraket deyince
bende aklima geldikce guluyorum bezin tanesi 1 lira agzima yuzume suruyoAnnene cok güldüm
başka türlüsü bayıyoHarika bı topik ya seksten tut bokuna kadar konuştuğumuz bı yer .
Adeta bokunu cikardigimiz bı yer
Seviyorum bunu
Haahshsjsjkd ve kimse garipsemiyor 10/10 ortamHarika bı topik ya seksten tut bokuna kadar konuştuğumuz bı yer .
Adeta bokunu cikardigimiz bı yer
Seviyorum bunu
Sarı olanı düşün bari o daha minnoş
birde sey var, biz emzirmek gibi kutsal bir olaydan bahsedip meme derken birinin aklina sevisirken nasil olacak yeaaa geliyo hop bi yandan ona dert anlat bi yandan kaldigin yerden devam et, aradan zirt biri cikiyo tamamen +18Haahshsjsjkd ve kimse garipsemiyor 10/10 ortam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?