Geçinemeyenler kulübü

he bide o var, 2 senede bir kere kakali bez degismezler annesiiii bu kaka yapmis kokuyo, annessiiii ciş yapmis bezi dolmuş, annesiiii agliyo bana artik gina gelmisti annesiii diyince eşşeginkiiiii demistim bi gun
Ya yok ya .
Bizim anneden gördüğümüz kodladigimiz değişmeyecek belli ki

Damar yolu iğnesi
ceyyar aklima ne geldi deniz yeni doğmustu 3 4 gunluk daha bezini bir actim kirmizi kirmizi biseyler var, elimde de yeni takacagim bez duruyo.
o kirmizi seyleri gorunce hormonlarinda etkisiyle cahillikte var ay bir agladim annemler yemegi birakti yanima kostular agzim burnum akiyo aglamaktan annem almis eline kizin bezini burnumu siliyo
yanima oturmuslar dertli dertli beni izliyolar falan bi sinir oldum ki ya cocugu dr a goturelim dedim aldim ciktim kizi, acile gittik bezide alip gorsunler diye
dr acti bakti nefes aliyo diye cocugu hastaneye getirmissin resmen dedi bana

Annene cok güldüm

Harika bı topik ya seksten tut bokuna kadar konuştuğumuz bı yer .
Adeta bokunu cikardigimiz bı yer

Seviyorum bunu

Haahshsjsjkd ve kimse garipsemiyor 10/10 ortam
birde sey var, biz emzirmek gibi kutsal bir olaydan bahsedip meme derken birinin aklina sevisirken nasil olacak yeaaa geliyo hop bi yandan ona dert anlat bi yandan kaldigin yerden devam et, aradan zirt biri cikiyo tamamen +18 ve herkes saatlerdir onu konusuyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…