- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.401
Ahshshdjdjdjdkdkbirde sey var, biz emzirmek gibi kutsal bir olaydan bahsedip meme derken birinin aklina sevisirken nasil olacak yeaaa geliyo hop bi yandan ona dert anlat bi yandan kaldigin yerden devam et, aradan zirt biri cikiyo tamamen +18ve herkes saatlerdir onu konusuyo sanki
ekmeksiz yemek yeBilmeeeem.
Sonuçta reelde beni tanıya.... Neyse
bunun da bokunu çıkardığıma göre naber nassin
Acıktım ben
Pötübörü mu çaya bansam yemek mi yesem daha az kalorili olur ki
Ya dün durduk yere laf yedim zaten. Sanki küfür ettim alt tarafı niye uzuyo harf dedik.Bilmeeeem.
Sonuçta reelde beni tanıya.... Neyse
bunun da bokunu çıkardığıma göre naber nassin
Acıktım ben
Pötübörü mu çaya bansam yemek mi yesem daha az kalorili olur ki
bende şekerli çayimi içiyim.Ya dün durduk yere laf yedim zaten. Sanki küfür ettim alt tarafı niye uzuyo harf dedik.
ben baklava yicem
regl donemin mi yakin ?Neyapsamkisimdi huhu sağlık çalışanı
Kalbime arada ağrı giriyor
Kas agrisi mi gaz sıkışması mi kalp mı ayırt edemiyorum da .
Şeyi sorayım biri kalp krizi geçiriyorsa sol elinin baş parmağına mi ne iğne batirilmaliymis basıncı azaltmak için.
Doğru mu ?
Makarna yerim o zamannnnnekmeksiz yemek ye
ekmek bulamiyosan pasta ye gibi olduMakarna yerim o zamannnnn
Kas olabilir arada bende de oluyor nefes alırken zorlanma falan.Neyapsamkisimdi huhu sağlık çalışanı
Kalbime arada ağrı giriyor
Kas agrisi mi gaz sıkışması mi kalp mı ayırt edemiyorum da .
Şeyi sorayım biri kalp krizi geçiriyorsa sol elinin baş parmağına mi ne iğne batirilmaliymis basıncı azaltmak için.
Doğru mu ?
Aslında şuan yedi gün var yakın evet .regl donemin mi yakin ?
Şşşşşşbende şekerli çayimi içiyim.
senin oruç ne oldu
Ay evet nefes aldırmıyor nasıl acıyor o öyle. Nefesimi tutup kolumu salliyorum pencereye koşuyorum.Kas olabilir arada bende de oluyor nefes alırken zorlanma falan.
İlk defa duydum desem
bende soracagim eğildigim zaman sag gogsumun altinda mandalina buyuklugunde bir sey sisip iniyor sankiKas olabilir arada bende de oluyor nefes alırken zorlanma falan.
İlk defa duydum desem
valla sen niye koşuyosun yaAy evet nefes aldırmıyor nasıl acıyor o öyle. Nefesimi tutup kolumu salliyorum pencereye koşuyorum.
Deniz bilir beni zaten .
Hep bı koşarım benyeter ki bişey olsun ben ordan oraya ordan oraya
regl donemine yakin bendede oluyo, ve ben aylseca regl olamadigim icin olana kadar suruyo o ağrıAslında şuan yedi gün var yakın evet .
Ama dönem dönem olur bende
Küçükken hele nasıl olurdu var ya .
Check uplara filan gittim
Doktor kalp gelişirken olması çok olağan .biseui yok virt zırt demisti
ben sana kötü bir şey yazmadım aksine şaka yaptım neyapsamkişimdi.asıl düşmanın kim onu bir iyi değrelendir derim sana naçizane.sana neler demeye çalışanla dostsun ama ben senin de nikin uzun ne olacak dediğim için anormalim yani.pekiiiiYa dün durduk yere laf yedim zaten. Sanki küfür ettim alt tarafı niye uzuyo harf dedik.
ben baklava yicem
ne dostu ne düsmani noluyosunuz anlamadim kiben sana kötü bir şey yazmadım aksine şaka yaptım neyapsamkişimdi.asıl düşmanın kim onu bir iyi değrelendir derim sana naçizane.sana neler demeye çalışanla dostsun ama ben senin de nikin uzun ne olacak dediğim için anormalim yani.pekiiii
denizciğim dün neyapsamkişimdi bana sen harfleri yazarken uzatıyorsun dedi.ben de öyle aışmışım misali bir şey yazdım.şakasın ada senin de nikin uzun o ne olacak dedim.şimdi br gördüm kendisini azarlamışım gibi yorum yapmış bana neyapsamki şimdi.düne dönüp okurmusun ben kötü bir şey yazmışmıyımmm?ne dostu ne düsmani noluyosunuz anlamadim ki
yok o mesajlari gordum ben de dost dusman falan ne alakadenizciğim dün neyapsamkişimdi bana sen harfleri yazarken uzatıyorsun dedi.ben de öyle aışmışım misali bir şey yazdım.şakasın ada senin de nikin uzun o ne olacak dedim.şimdi br gördüm kendisini azarlamışım gibi yorum yapmış bana neyapsamki şimdi.düne dönüp okurmusun ben kötü bir şey yazmışmıyımmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?