- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.661
ağırlık soyle, mesela peyami safanin kitaplarini okurken orda benim dahs once hic duymadigim eski turkce bir kelime geciyor assagiya koyduklari mini sozlukten anlamina bakmak zorunda kaliyorum, kitaptan kopuyorum falan.Ya senin algı düzeyin için ben hiç de ağır olduğunu düşünmüyorum
Okuyabilirsin
En azından dene
olmazsa kitapliginda bir kaç yıl durur ve kızın ilkokula giderken yeniden okumak için uzanirsin kitaplarina.
Bu tip vakalara, durumlara mesleki anlamda aşina olmama rağmen bu kitaptan sonra yaklaşık bir hafta uyku uyuyamadım.Normal insanı etkileyecektir evet ama beeennn
konusuma baktim severim boyle kitaplari ama 1 2 hafta kendime gelemem diye düsünuyorumKöpek Gibi Büyüyülmüş Çocuk travmatik gerçek yaşam öykülerini içerir.
Psikolojinizi olumsuz etkileyebilir uyarmak isterim.
Dimi harika kesinlikleBayılmıştım bu saydiklariniza .
Okumuştum
Çok haklısınızKöpek Gibi Büyüyülmüş Çocuk travmatik gerçek yaşam öykülerini içerir.
Psikolojinizi olumsuz etkileyebilir uyarmak isterim.
okumayayım en iyisiÇok haklısınız
Biz okurken dayanamıyoruz bunları yaşayan çocukların olduğunu bilmek gerçeklerle yüzleşmek çok zor geliyor insana
Ben zorlanmadım aslında. Ama tabi benim acı karşısında ketum bı tarafım var diye olabilir. Yapıyla alakalı sanırım .okumayayım en iyisiruh sağlığim icin en uygunu bu diyecegim ama dürtüyor suan kitap beni al beni al diye
kiz ben halid huseyin in kitaplarini okuyup 1 hafta kendime gelememiş insanimBen zorlanmadım aslında. Ama tabi benim acı karşısında ketum bı tarafım var diye olabilir. Yapıyla alakalı sanırım .
Hassas biriysen , ruhunu bu kitapla strese sokma tabi ki
cemşite giderdim tabiki ilyasin boyu devrilsinAyyy şimdi selvi boylum al yazmalımın final sahnesini seyrettim. Yorumlar dikkatimi çekti, siz olsanız cemşite mi yoksa İlyas a mı giderdiniz
Şuan var ya resmen sinandim sana öyle . Ben ketumum acılara çok tepki vermem filan derken ablam video attı . Honkurerek ağlıyorum şuan videodaki mevzuya.kiz ben halid huseyin in kitaplarini okuyup 1 hafta kendime gelememiş insanim
hele birde iris galey diye bir yazarin kitabi vardi babam öldügunde aglamadim diye, sahaf sahaf gezerek buldum öyle soyleyim sana.
sonuc gece uyurken birden uyanip aglayasim geliyodu
baya ketumsun ciddenŞuan var ya resmen sinandim sana öyle . Ben ketumum acılara çok tepki vermem filan derken ablam video attı . Honkurerek ağlıyorum şuan videodaki mevzuya.
Hay Allah'ım
Di mi? Bende aynı ama İlyasçı yorumlar görünce şaşırdım. Böyle düşünenler de var mı diye.cemşite giderdim tabiki ilyasin boyu devrilsin
İkisine de gidemiyormuyuzAyyy şimdi selvi boylum al yazmalımın final sahnesini seyrettim. Yorumlar dikkatimi çekti, siz olsanız cemşite mi yoksa İlyas a mı giderdiniz
Tek şansİkisine de gidemiyormuyuz
burda bile var, kocam beni dövuyor ama aşıgım seviyorum diyenlerDi mi? Bende aynı ama İlyasçı yorumlar görünce şaşırdım. Böyle düşünenler de var mı diye.
Akşam 5 te bincem 6 da inmiş olurum.baya ketumsun cidden
yarin kacta geliyorsun
Hadi beee. Napak ömür boyu cefa cekemem Cemşid olsun bari.Tek şans
hava iyi gibiydi bugun ama sen yine de iclik giyAkşam 5 te bincem 6 da inmiş olurum.
Eğer buz tutmazsam yirmi dakikaya annemlerdeyim
Yün içlik mi giysem napsam
O değil de Google cemsidin boy boy resimlerini acip yakışıklı miydi değil miydi diye iyice bı incelemem peki ?Tek şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?