Geçinemeyenler kulübü

ağırlık soyle, mesela peyami safanin kitaplarini okurken orda benim dahs once hic duymadigim eski turkce bir kelime geciyor assagiya koyduklari mini sozlukten anlamina bakmak zorunda kaliyorum, kitaptan kopuyorum falan.
yani bir kelimeyi anlamak icin saginda solunda bu neymis ya anlami neymis diye bakacagim seyler olmasin istiyorum derdim bu.

okumayayım en iyisi ruh sağlığim icin en uygunu bu diyecegim ama dürtüyor suan kitap beni al beni al diye
Ben zorlanmadım aslında. Ama tabi benim acı karşısında ketum bı tarafım var diye olabilir. Yapıyla alakalı sanırım .

Hassas biriysen , ruhunu bu kitapla strese sokma tabi ki

Ben zorlanmadım aslında. Ama tabi benim acı karşısında ketum bı tarafım var diye olabilir. Yapıyla alakalı sanırım .

Hassas biriysen , ruhunu bu kitapla strese sokma tabi ki
kiz ben halid huseyin in kitaplarini okuyup 1 hafta kendime gelememiş insanim
hele birde iris galey diye bir yazarin kitabi vardi babam öldügunde aglamadim diye, sahaf sahaf gezerek buldum öyle soyleyim sana.
sonuc gece uyurken birden uyanip aglayasim geliyodu

Ayyy şimdi selvi boylum al yazmalımın final sahnesini seyrettim. Yorumlar dikkatimi çekti, siz olsanız cemşite mi yoksa İlyas a mı giderdiniz

Şuan var ya resmen sinandim sana öyle . Ben ketumum acılara çok tepki vermem filan derken ablam video attı . Honkurerek ağlıyorum şuan videodaki mevzuya.

Hay Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…