- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #13.981
az önce bir konuya sonradan dahil oldum.üye açıköğretim öğretmenlik okuyorum yazmış.hakkımı yediler atanamadım demiş.bend e açıköğretim mezunu öğretmen istemezdim çocuğuma.açıköğretimden öğretmen olmaya karşıyım yazdım.bana ama ben eğitim fakültesi de mezunuyum bu 2. üniversitem dedi.ben de ha tmmm o zaman .ben sadece açıköğretim sanıp yazmıştım dedim.cevap yazdı atarlı atarlı okuduğumu doğru anlayacakmışım.bu insanlar öğretmen olmasın yaa olmasın.öğrencisine de aynı atarı yapar çocuk bir şeyi yanlış anlayınca değil mi?bir de beddualar sıralamış yerine atananlaraBen eski konularını tarayıp ifade atmıyorum. Hali hazırda takibimdeki konudan gelen bildirime gelip okudum ve gerçekten komik geldi ifade koydum. Bu gayet sıradan bir eyleme, profile girip, iki kişilik bir konuşmadaki alakasız şeylere ifade yollamaksa tam bir basitlik ve işsizlik örneği. Aradaki uçurum farkı da anlamıyor
Yoo konular herkese açıksizi konunuz yorum yaptığı bir konu olduğu için ona bildirim gidebilir mesajlari gorebilir gelip okuyabilir, ama siz şuan daha once hic girmediginiz konusmadiginiz bir topikte üye takip edip uyeyi rahatsiz ediyorsunuz.
konuyu siz kişiselleştiriyorsunuz.
Hadi ya daha o konu işlenirken geçen seneki konumdan bahsetmiştiniz. Çook bencil Bi insansınızBen eski konularını tarayıp ifade atmıyorum. Hali hazırda takibimdeki konudan gelen bildirime gelip okudum ve gerçekten komik geldi ifade koydum. Bu gayet sıradan bir eyleme, profile girip, iki kişilik bir konuşmadaki alakasız şeylere ifade yollamaksa tam bir basitlik ve işsizlik örneği. Aradaki uçurum farkı da anlamıyor
konular herkese açık ama buraya gelip polemige sebep oluyorsunuz.Yoo konular herkese açık
eeee daha daha nasılsınız?çoluk çocuk nasıl?boyunuz kilonuz kaç tanıyalım siziYoo konular herkese açık
Sizi ilgilendiren Bi durum yokkonular herkese açık ama buraya gelip polemige sebep oluyorsunuz.
ve bunuda kendi mesajinizda belirtiyorsunuz.
sen bana soyle yaptin da ben geldim ondan boyle yaptim vs diyerek.
var, burasi geyik topigi polemik topigi degil.Sizi ilgilendiren Bi durum yok
Sizi ilgilendiren Bi durum yokvar, burasi geyik topigi polemik topigi degil.
polemik yapmak istesek bizde bdv de siyaset te vs takiliriz.
geyik topigine gelip burda herkesin sohbet ettigi platformda kişisel sorunlarinizin polemigini yapiyosunuz
kendi ismine çok uygun olur benceBu arada kızlar, bugün oğlan durduk yere ilerde baba olursa torunuma koyacağı ismi söylediErken gidecek benimki herhalde. Çocuğu olursa adını su koyacakmış
ben seni çok sevdim gel arkadaş olalımmmmSizi ilgilendiren Bi durum yok
sohbetin konusunu unuttukcanım arkadaşım gitti galiba.siz sohbetinize devam edin arkadaşlarr
ters davranınca gitmeyeceğini anladım.ben de taktik değiştirdim ne yapayım.sohbetin konusunu unuttuk
Yine de anlayisiniza hayran kaldim.Öteki arkadaş tuvalete gitmiş göremeyince terk ettik sanmış sjdkfkfk. Giremezsiniz dedim, özür diledi zaten ben öyle çok çıkışmıyorum hakaret-darp olmadığı müddetçe. Hastalık hali olabiliyor, insan sevdikleri mevzu olunca ne yaptığını bilemeyebiliyor.
boyle topiklere keşke istek falan atılsa yaters davranınca gitmeyeceğini anladım.ben de taktik değiştirdim ne yapayım.
Aynı sizin bugün bana yaptığınız gibiOrtalığın tadını kaçırıp giden tipler vardır ya buralarda da oluyormuş
Ayyy ben de öyleyimBenimki insanı susarak öldürür tartışmalarda. Duvar gibi susar iyice zıvanadan çıkarım.
nasıl mülayim değil miYine de anlayisiniza hayran kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?