- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.683
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.261
ben bi salamiyorum yaKoca kapmadıysa ben kapamam.
Bilkent arkasına spor klübü parkı bir şeyi açıldı, ora da çok iyi.
Uğur mumcu güzel, malum piknik ve mesire alanları ikinci evim benim
iyi gecelerİyi geceler kızlaar
biz bu şoku 2 günde anca atlatırız.saat 4 yasağı var diye ne tuhaflıklar yaptım bunca ay inanamıyorummmsaat 4 den sonra cikmak yasak oralara gidemem
ay suan cildiracagim ya
Bak ama sen dikkat edersin, hiçbir sağlık sıkıntınız olmasa, annen ve senin için bile, siz evdesiniz yani.keşke benimki de gezeydi 1 yıla yaklaştı aynı sandalyede 9-6 mesai yapıyor evde.
ya benbiz bu şoku 2 günde anca atlatırız.saat 4 yasağı var diye ne tuhaflıklar yaptım bunca ay inanamıyorummm
bunlar hep fakirlikten .o cezayı önemsemesek bunları yaparmıydıkya bengecen disciye gittim saat 15.30 du esime giderken denizi arabadan indirme sokaga cikma yasagi basliyo dedim.
arabada oturdu bekledi oyle kizilayin ortasinda cocuk. hic degilse bir tur atabilirmis
ya gercekten parasi umrumda degil ben saat 4 den sonra sitenin bahcesine bile indirmiyorum cocugu.bunlar hep fakirlikten .o cezayı önemsemesek bunları yaparmıydık
ama ben saat 4 e yaklaşınca çocuğu eve bırakıp kendim tekrar dışarı çıkıyordum .dışarda gördüğüm çocuklara da ailelerine de kızıyordum.meğerse normal olan onlarmışya gercekten parasi umrumda degil ben saat 4 den sonra sitenin bahcesine bile indirmiyorum cocugu.
sitenin bahcesinde kim ceza yazabilir ama kural yani.
polisi ugrastirmayim, topluma saygisizlik etmeyeyim, kurallara uymak lazim vs vs.
mesela esimin cumartesi pazar bile sokaga cikma izni var ona ragmen arabayla markete yollayip ihtiyaclari aldirmiyorum mesela.
yok ben kendim de çıkmiyorum çocuk kendini baskilanmis hissetmesin sadece ona yapilan bir şeymis gibi dusunmesin üzulmesin diye.ama ben saat 4 e yaklaşınca çocuğu eve bırakıp kendim tekrar dışarı çıkıyordum .dışarda gördüğüm çocuklara da ailelerine de kızıyordum.meğerse normal olan onlarmış
Herkes bu hassasiyeti gösterseydi...ya gercekten parasi umrumda degil ben saat 4 den sonra sitenin bahcesine bile indirmiyorum cocugu.
sitenin bahcesinde kim ceza yazabilir ama kural yani.
polisi ugrastirmayim, topluma saygisizlik etmeyeyim, kurallara uymak lazim vs vs.
mesela esimin cumartesi pazar bile sokaga cikma izni var ona ragmen arabayla markete yollayip ihtiyaclari aldirmiyorum mesela.
film ceycey ve ben ankaradayizBu arada altın kızlar siz hep Ankaradansiniz anlaşılan?
çoktan bitmişti.Herkes bu hassasiyeti gösterseydi...
evet öyle.filmle de okul arkadaşıyız ama o genç ben yaşlıyımmm.fakat görünüşüm 15 en fazlaBu arada altın kızlar siz hep Ankaradansiniz anlaşılan?
Khomyuk?film ceycey ve ben ankaradayiz
evet bana görede havadan bulaşmiyorBen açıkçası havadan ve temasla bulaştığını düşünmüyorum. Çok güvendiğim doktorumuz da yiyeceklerden ya da temasla bulaşabilir ama hasta etmez diyor. Birebir damlacık yoluyla bulaşır diyor. Ağız ağıza konuşmak lazim demek ki. Ay neme lazım mesafe iyidir, bahane oldu
eskişehirKhomyuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?