Geçinemeyenler kulübü

keşke benimki de gezeydi 1 yıla yaklaştı aynı sandalyede 9-6 mesai yapıyor evde.
Bak ama sen dikkat edersin, hiçbir sağlık sıkıntınız olmasa, annen ve senin için bile, siz evdesiniz yani.

Benim koca ofise gidiyor, 4 adam oraya geliyor.
1. Adam önceki akşam çocukları okula giden kardeşiyle aile yemeğinde.
2. Adam kardeşinin nişanlısının ailesiyle yemekte.
3. Adamın karısı da çalışıyor ve karısının ailesiyle her gün mıçmıç görüşüyorlar.
4. Adam zaten pandemi dinlemiyor, hayatlarındaki tek değişiklik maske takmak.
Ayrıca benim kocam aile servisliği yapıyor kayın aileye, annesini götürüp getiriyor ablalarına, ablası da kendi çevreleriyle aynen görüşüyor ve korona oldular daha önce zaten.

Şimdi, ben 1 senedir evdeyim, her şeyi yıkıyorum, çocuklar evde.
Neye yarar, söyler misin bana?

biz bu şoku 2 günde anca atlatırız.saat 4 yasağı var diye ne tuhaflıklar yaptım bunca ay inanamıyorummm
ya ben gecen disciye gittim saat 15.30 du esime giderken denizi arabadan indirme sokaga cikma yasagi basliyo dedim.
arabada oturdu bekledi oyle kizilayin ortasinda cocuk. hic degilse bir tur atabilirmis

bunlar hep fakirlikten .o cezayı önemsemesek bunları yaparmıydık
ya gercekten parasi umrumda degil ben saat 4 den sonra sitenin bahcesine bile indirmiyorum cocugu.
sitenin bahcesinde kim ceza yazabilir ama kural yani.
polisi ugrastirmayim, topluma saygisizlik etmeyeyim, kurallara uymak lazim vs vs.
mesela esimin cumartesi pazar bile sokaga cikma izni var ona ragmen arabayla markete yollayip ihtiyaclari aldirmiyorum .

ama ben saat 4 e yaklaşınca çocuğu eve bırakıp kendim tekrar dışarı çıkıyordum .dışarda gördüğüm çocuklara da ailelerine de kızıyordum.meğerse normal olan onlarmış

ama ben saat 4 e yaklaşınca çocuğu eve bırakıp kendim tekrar dışarı çıkıyordum .dışarda gördüğüm çocuklara da ailelerine de kızıyordum.meğerse normal olan onlarmış
yok ben kendim de çıkmiyorum çocuk kendini baskilanmis hissetmesin sadece ona yapilan bir şeymis gibi dusunmesin üzulmesin diye.

Herkes bu hassasiyeti gösterseydi...

Ben açıkçası havadan ve temasla bulaştığını düşünmüyorum. Çok güvendiğim doktorumuz da yiyeceklerden ya da temasla bulaşabilir ama hasta etmez diyor. Birebir damlacık yoluyla bulaşır diyor. Ağız ağıza konuşmak lazim demek ki. Ay neme lazım mesafe iyidir, bahane oldu

evet bana görede havadan bulaşmiyor
kapali ortamda falan olmak lazim,
bir de maruz kaldigin virus sayisida onemli diyorlar ya doğru bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…