Geçinemeyenler kulübü

Zafer parkına gidin ceycey, alın yanınıza kamp sandalyesi ve yiyecek, saatlerce keyif sürün.
Çok iyi gelecek.

ay sorma, şuan delirecegim ya cocuk aksamlari evde catliyorda bir arabayla tur bile attirmiyoruz biz iyimi
e biz markete gidiyoruz saat 4 ü gectiyse denizi almiyorlar markete kapali alanlarmi yasak acaba
Bir yerden bir yere taşıyorsun. Araba içinde serbest. Parka dörtten sonra çıkaramıyorsunuz

Parkta sıkıntı çıkıyor. Biz 4ten sonra site bahçesinde takılıyoruz. Yada annemlere gidio dönüyoruz, arabada olunca sorun yol

kız öğrenmesin bari.yeni çıktı kanun diyeyim.yolar beni ayol yoksa

hah tamam simdi oldu
arabada sorun yok ama disari cikaramiyorum degilmi.
yani ben yanindayim gideyim aksam 6 da tunalida yuruyerek bir tur atayim yasak?
Tunalıda senle gezer. Kreşten aldın, çalışıyordun annen baktı mesela ondan alıyordun. Salıncakta sallayamazsın ama yürürsün

henüz salaklığımın şokunu atlatamadım bir kendime geleyim de gidecek yer düşüneyim.
Düşünme, buldum ben sana.
O kadar kalabalık olup, en fazla bir insanla 50 metre yaklaşabileceğin bür alan daha yok.
Nefes alırsınız, valla bak.
Kız bisiklete biniyorsa onu da alın yanınıza, mis mis.

Parkta sıkıntı çıkıyor. Biz 4ten sonra site bahçesinde takılıyoruz. Yada annemlere gidio dönüyoruz, arabada olunca sorun yol
Şöyle diyeyim, biz sadece piknik, şehir parkı vs alanlarındayız.
Ve daha hiçbir çocuğun ne çıkarıldığını ne de başka bir şey yapıldığını gördüm.
Daha dün işte, eve akşam 6buçukta döndük.
Zafer parkı hınca hınç çoluk çocuk doluydu.
Ama avm 1 den önde almıyor çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…