- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.221
2 yap sen onuBu meselelerden uzak bir kişi var aramızda
Zafer parkına gidin ceycey, alın yanınıza kamp sandalyesi ve yiyecek, saatlerce keyif sürün.yeminle haberimiz yok.bugün evde sıkıldık kızılay tunalı arabayla gezdik.saat dördü geçince her polis arabası gördüğümüzde zavallı kıza eğil saklan dedik ya.salak bile az gelir bana.aylardır aynını yapıyorummm
Bir yerden bir yere taşıyorsun. Araba içinde serbest. Parka dörtten sonra çıkaramıyorsunuzay sorma, şuan delirecegim ya cocuk aksamlari evde catliyorda bir arabayla tur bile attirmiyoruz biz iyimi
e biz markete gidiyoruz saat 4 ü gectiyse denizi almiyorlar markete kapali alanlarmi yasak acaba
henüz salaklığımın şokunu atlatamadım bir kendime geleyim de gidecek yer düşüneyim.Zafer parkına gidin ceycey, alın yanınıza kamp sandalyesi ve yiyecek, saatlerce keyif sürün.
Çok iyi gelecek.
ya denizi 4 den sonra markete sokmuyolar burdaYahu avm ye git, her yer çocuk dolı.
Ama avm ye 1 den önce almıyorlar.
Restoran açılırsa restorana git, yasak değil...
benim kim olacak. +18 konuşulmasından bile hoşlanmayan yaratık benimmm2. Kim
Ya deniz dedikçe seviniyorumya denizi 4 den sonra markete sokmuyolar burda
Hele su sağır sultana da söyleyin kimmiş o?konuyu hiç bilmiyorum.buraya gelip azarı basınca gördüm.
benim kim olacak. +18 konuşulmasından bile hoşlanmayan yaratık benimmm
Markete girmeyiver sen de.ya denizi 4 den sonra markete sokmuyolar burda
hah tamam simdi olduBir yerden bir yere taşıyorsun. Araba içinde serbest. Parka dörtten sonra çıkaramıyorsunuz
Parkta sıkıntı çıkıyor. Biz 4ten sonra site bahçesinde takılıyoruz. Yada annemlere gidio dönüyoruz, arabada olunca sorun yolMarkete girmeyiver sen de.
Anne baba yanında olduktan sonra, çocukların dışarıda olması sıkıntı değil.
Ama toplu kullanım alanlarında yasak saatinde bulunmamalarına özen gösteriliyor olabilir, ben daha denk gelmedim.
kız öğrenmesin bari.yeni çıktı kanun diyeyim.yolar beni ayol yoksaMarkete girmeyiver sen de.
Anne baba yanında olduktan sonra, çocukların dışarıda olması sıkıntı değil.
Ama toplu kullanım alanlarında yasak saatinde bulunmamalarına özen gösteriliyor olabilir, ben daha denk gelmedim.
Bana bdv ne diye soran mı acabakonuyu hiç bilmiyorum.buraya gelip azarı basınca gördüm.
Tunalıda senle gezer. Kreşten aldın, çalışıyordun annen baktı mesela ondan alıyordun. Salıncakta sallayamazsın ama yürürsünhah tamam simdi oldu
arabada sorun yok ama disari cikaramiyorum degilmi.
yani ben yanindayim gideyim aksam 6 da tunalida yuruyerek bir tur atayim yasak?
Düşünme, buldum ben sana.henüz salaklığımın şokunu atlatamadım bir kendime geleyim de gidecek yer düşüneyim.
allahim ne sacma yahuTunalıda senle gezer. Kreşten aldın, çalışıyordun annen baktı mesela ondan alıyordun. Salıncakta sallayamazsın ama yürürsün
Şöyle diyeyim, biz sadece piknik, şehir parkı vs alanlarındayız.Parkta sıkıntı çıkıyor. Biz 4ten sonra site bahçesinde takılıyoruz. Yada annemlere gidio dönüyoruz, arabada olunca sorun yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?