Geçinemeyenler kulübü

Ya bunun birebir örneği benim.
Koronalı adamlarla pikniğe gittim ben.
Elbet aynı şekerliği tutmuşuzdur, bir şey yapmışızdır.
Ailece bebek dahil korona oldukları 2 gün sonra anlaşıldı, eşim bebeği öptü falan o derece.
Gayet ağız ve burundan bayağı virüs almak lazım herhalde.

H Heytttt be ben de oğlumu ilk dönem hiç gondermedim okula. Simdi göndermeyi düşünüyorum. Sizinki daha da büyükmüş sağlık problemlerinizden ötürü mü gondermiyorsunuz?

bdv de bir konuda sitenin kadınlarının yarısı ayy ben çok küçük gösteriyorum yazdı da bu akşam ona istinaden bend e 15 gösteriyorum dedim ha ha ha.27 yaşında 12 yaşında sanılan bile varmış

H Heytttt be ben de oğlumu ilk dönem hiç gondermedim okula. Simdi göndermeyi düşünüyorum. Sizinki daha da büyükmüş sağlık problemlerinizden ötürü mü gondermiyorsunuz?
evet maalesef o yüzden.eşim kronik hasta idari izinli işe gitmiyor.bana da yasakladı doktorum.bir de yaşlı annem var benle yaşayan.yoksa gönderirdim okula önlem alarak.

bebeklinick termali buldun bizi unuttun heralde
Gitmedik chamallows.

Ailemle bir araya gelince annemlerle tabu okey filan derken gece yatmalık vakit geliyor . Ha hiç mi mola yok beş dakikalık aralarda ya çay koyuyorum ya burnumu siliyorum fork fork.
Bu ara birazcık sumukluyum biliyosun

Ayy Deniz Çakır gözaltı ışık dolgusu falan yaptırmış, feci şişmiş yanakları.
Geçen söylemiştim gözaltı yanakla birleşiyor diye, tam öyle olmuş.
Belki yenidir .
İki haftaya oturur ( on güne )

Ayy Deniz Çakır gözaltı ışık dolgusu falan yaptırmış, feci şişmiş yanakları.
Geçen söylemiştim gözaltı yanakla birleşiyor diye, tam öyle olmuş.
bloomberg de arada ht magazini izlerim.sosyetik dediğimiz kadınların bazıları estetik ola ola korkuluğa benzemiş.ağızları bile kaymışş bir tuhaf görünüyorlar.

evet maalesef o yüzden.eşim kronik hasta idari izinli işe gitmiyor.bana da yasakladı doktorum.bir de yaşlı annem var benle yaşayan.yoksa gönderirdim okula önlem alarak.
Evet tekrar çok geçmiş olsun. Sağlık en büyük nimetimiz. Bizim de.psikolojimiz bozuluyor çocuk tırnaklarını kopariyor takıntılı, panik bir sey oldu. Tabi bunda kardeslerinin ve benim de istemesek de payımız büyük. Uzaklassin istiyorum. Insallah doğru bir karar olur.

eski hali çok güzeldi.
Bence hilal altinbilek mi altunbilek mi ne meretse o daha bı efsane .

Estetik güzeli diyorlar
Ben kilolu eski halleriyle şimdiki hali arasında estetik göremiyorum ama bakarkor de olabilirim tabisi

okulda ilk senesi gitsin bence de.hevesleri kursaklarında kaldı mini mini birlerin

Bence işlem kötü.
Yanaklar da bişektomi mi olmuş ne olmuş, yüz şekli komple değişmiş.
Tv açık yeni diziye denk geldim de, enteresan geldi.
Sanki mümevver karabulut hikayesini andırıyor.
Bisektomide gamze efekti mi veriliyordu filmdelisi ?
Ben gamze işlemi izledim bı
Çok korktum loplop etleri köpeğe atar gibi alıyorlar çok korktum heveslemistim , dedim bırak zorunlu . Sen botoks bile yaptıramazsin bu korkuyla .

Gamze operasyonu ayrı, o çökük hollywood yanağı bişektomi.
Bunların hepsi angeline jolie etkisi.
Onun çenesi, yanakları, alın yapısı incelendi senelerdir ve ona benzer hatlar yapılmaya çalışıldı.
Vs vs, ben aşıyı korkmadan nasıl yaptıracağım diyorum, güzelleşmek için iğne sıktıramam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…