- 8 Mart 2015
- 25.155
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.414
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.281
Ya bunun birebir örneği benim.Ben açıkçası havadan ve temasla bulaştığını düşünmüyorum. Çok güvendiğim doktorumuz da yiyeceklerden ya da temasla bulaşabilir ama hasta etmez diyor. Birebir damlacık yoluyla bulaşır diyor. Ağız ağıza konuşmak lazim demek ki. Ay neme lazım mesafe iyidir, bahane oldu
siz neredesiniz?Yaaaa ah canım Eskişehir ahhh..
bdv de bir konuda sitenin kadınlarının yarısı ayy ben çok küçük gösteriyorum yazdı da bu akşam ona istinaden bend e 15 gösteriyorum dedim ha ha ha.27 yaşında 12 yaşında sanılan bile varmışBen açıkçası havadan ve temasla bulaştığını düşünmüyorum. Çok güvendiğim doktorumuz da yiyeceklerden ya da temasla bulaşabilir ama hasta etmez diyor. Birebir damlacık yoluyla bulaşır diyor. Ağız ağıza konuşmak lazim demek ki. Ay neme lazım mesafe iyidir, bahane oldu
Yok devenin nalıbdv de bir konuda sitenin kadınlarının yarısı ayy ben çok küçük gösteriyorum yazdı da bu akşam ona istinaden bend e 15 gösteriyorum dedim ha ha ha.27 yaşında 12 yaşında sanılan bile varmış
evet maalesef o yüzden.eşim kronik hasta idari izinli işe gitmiyor.bana da yasakladı doktorum.bir de yaşlı annem var benle yaşayan.yoksa gönderirdim okula önlem alarak.H Heytttt be ben de oğlumu ilk dönem hiç gondermedim okula. Simdi göndermeyi düşünüyorum. Sizinki daha da büyükmüş sağlık problemlerinizden ötürü mü gondermiyorsunuz?
eski hali çok güzeldi.Ayy Deniz Çakır gözaltı ışık dolgusu falan yaptırmış, feci şişmiş yanakları.
Geçen söylemiştim gözaltı yanakla birleşiyor diye, tam öyle olmuş.
Gitmedik chamallows.
Belki yenidir .Ayy Deniz Çakır gözaltı ışık dolgusu falan yaptırmış, feci şişmiş yanakları.
bloomberg de arada ht magazini izlerim.sosyetik dediğimiz kadınların bazıları estetik ola ola korkuluğa benzemiş.ağızları bile kaymışş bir tuhaf görünüyorlar.Ayy Deniz Çakır gözaltı ışık dolgusu falan yaptırmış, feci şişmiş yanakları.
Evet tekrar çok geçmiş olsun. Sağlık en büyük nimetimiz. Bizim de.psikolojimiz bozuluyor çocuk tırnaklarını kopariyor takıntılı, panik bir sey oldu. Tabi bunda kardeslerinin ve benim de istemesek de payımız büyük. Uzaklassin istiyorum. Insallah doğru bir karar olur.evet maalesef o yüzden.eşim kronik hasta idari izinli işe gitmiyor.bana da yasakladı doktorum.bir de yaşlı annem var benle yaşayan.yoksa gönderirdim okula önlem alarak.
Bence hilal altinbilek mi altunbilek mi ne meretse o daha bı efsane .eski hali çok güzeldi.
Bence işlem kötü.Belki yenidir .
İki haftaya oturur ( on güne )
okulda ilk senesi gitsin bence de.hevesleri kursaklarında kaldı mini mini birlerinEvet tekrar çok geçmiş olsun. Sağlık en büyük nimetimiz. Bizim de.psikolojimiz bozuluyor çocuk tırnaklarını kopariyor takıntılı, panik bir sey oldu. Tabi bunda kardeslerinin ve benim de istemesek de payımız büyük. Uzaklassin istiyorum. Insallah doğru bir karar olur.
Bisektomide gamze efekti mi veriliyordu filmdelisi ?Bence işlem kötü.
Yanaklar da bişektomi mi olmuş ne olmuş, yüz şekli komple değişmiş.
Tv açık yeni diziye denk geldim de, enteresan geldi.
Sanki mümevver karabulut hikayesini andırıyor.
Kırıkkale.siz neredesiniz?
Gamze operasyonu ayrı, o çökük hollywood yanağı bişektomi.Bisektomide gamze efekti mi veriliyordu filmdelisi ?
Ben gamze işlemi izledim bı
Çok korktum loplop etleri köpeğe atar gibi alıyorlarçok korktum heveslemistim , dedim bırak zorunlu . Sen botoks bile yaptıramazsin bu korkuyla .
siz de yakınmışsinızKırıkkale.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?