Geçinemeyenler kulübü

Ya şu cafeleri açmalarını ondan istiyorum. Normalde bizim park tenhaydı, ergen doldu. Salıncak dibindeki bankta maskeyi çene altına indirip sigara içip geyik yapıyorlar. Tüm gençler parkta. Tıklım tıkış. Açsalar da bari parklar normale dönse

ankara icin hafta sonu yasaklari kalkacak mi acaba 1 martta

burda parklarda sigara icmek yasak, oyun alanlarinin olduğu bölumde ozellikle

E ben de öyle biliyordum. Gelin sarılalım
Aramızdaki Avrupalıları gördük bahaneyle, kurallara tam uyum esnetmek için boşluk aramamak
Bize akşam avukat arkadaş geldi, dokuzda evden çıktılar, polis çevirirse sen tanık dinlemeye çağrıldın ben de kız durmadı mecbur çıktım tamam mı diye kalktılar

O kadar bilmiyorum, ben normal parka gitmiyorum site parkı da dahil.
Benim bebelerin yalama huyundan dolayı, 1 senedir totoları salıncak ya da kaydırak görmedi.
Ondan gözlemleyemedim ama her ehliyeti olan genç çift şehir parklarında, bunu biliyorum

ya ben gecen gece rahatsizdim eşim hastaneye gotureyim dedi kiza cikmak yasak napicaz diyip gitmedim biliyomusun oyle bir avrupailik yani
ben hep derim kurallara acayip uyarim megerse kendim kural bile uydurabiliyormusum

Var, gezmek isteyene
Ki ev ev bile gezerim, bana ne ulan kocam günde kaç dükkan geziyor, kaç adamla muhattap oluyor kapalı alanda.
Oturup ondan virüs bekleyeceğime bari keyfime bakarım.
keşke benimki de gezeydi 1 yıla yaklaştı aynı sandalyede 9-6 mesai yapıyor evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…