- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.241
Ahhh hayalimmmmmkaravan al.at çocukları içine dağ bayır gezzz
Ya şu cafeleri açmalarını ondan istiyorum. Normalde bizim park tenhaydı, ergen doldu. Salıncak dibindeki bankta maskeyi çene altına indirip sigara içip geyik yapıyorlar. Tüm gençler parkta. Tıklım tıkış. Açsalar da bari parklar normale dönseŞöyle diyeyim, biz sadece piknik, şehir parkı vs alanlarındayız.
Ve daha hiçbir çocuğun ne çıkarıldığını ne de başka bir şey yapıldığını gördüm.
Daha dün işte, eve akşam 6buçukta döndük.
Zafer parkı hınca hınç çoluk çocuk doluydu.
E ben de öyle biliyordum. Gelin sarılalımbend e öyle biliyordum değilmiymiş yani?
ankara icin hafta sonu yasaklari kalkacak mi acaba 1 marttaŞöyle diyeyim, biz sadece piknik, şehir parkı vs alanlarındayız.
Ve daha hiçbir çocuğun ne çıkarıldığını ne de başka bir şey yapıldığını gördüm.
Daha dün işte, eve akşam 6buçukta döndük.
Zafer parkı hınca hınç çoluk çocuk doluydu.
Ama avm 1 den önde almıyor çocuk.
burda parklarda sigara icmek yasak, oyun alanlarinin olduğu bölumde ozellikleYa şu cafeleri açmalarını ondan istiyorum. Normalde bizim park tenhaydı, ergen doldu. Salıncak dibindeki bankta maskeyi çene altına indirip sigara içip geyik yapıyorlar. Tüm gençler parkta. Tıklım tıkış. Açsalar da bari parklar normale dönse
Aramızdaki Avrupalıları gördük bahaneyle, kurallara tam uyum esnetmek için boşluk aramamakE ben de öyle biliyordum. Gelin sarılalım
3 ettik filmE ben de öyle biliyordum. Gelin sarılalım
Burda da belki öyledir de dinleyen yokburda parklarda sigara icmek yasak, oyun alanlarinin olduğu bölumde ozellikle
O kadar bilmiyorum, ben normal parka gitmiyorum site parkı da dahil.Ya şu cafeleri açmalarını ondan istiyorum. Normalde bizim park tenhaydı, ergen doldu. Salıncak dibindeki bankta maskeyi çene altına indirip sigara içip geyik yapıyorlar. Tüm gençler parkta. Tıklım tıkış. Açsalar da bari parklar normale dönse
Kalkmaz, ikinci bölge ankara.ankara icin hafta sonu yasaklari kalkacak mi acaba 1 martta
ya ben gecen gece rahatsizdim eşim hastaneye gotureyim dedi kiza cikmak yasak napicaz diyip gitmedim biliyomusunAramızdaki Avrupalıları gördük bahaneyle, kurallara tam uyum esnetmek için boşluk aramamak
Bize akşam avukat arkadaş geldi, dokuzda evden çıktılar, polis çevirirse sen tanık dinlemeye çağrıldın ben de kız durmadı mecbur çıktım tamam mı diye kalktılar
sanki ankara da gezecek yer var da?Kalkmaz, ikinci bölge ankara.
Ama ben kaldırdım arkadaş, korona bitiyor bana.
Çocuklar okula, koca işe, ben gezmeye
ya kaparsanKalkmaz, ikinci bölge ankara.
Ama ben kaldırdım arkadaş, korona bitiyor bana.
Çocuklar okula, koca işe, ben gezmeye
şuan eymir ahlatlibel, pony park benim icin cennet ne demek gezecek yer yoksanki ankara da gezecek yer var da?
Var, gezmek isteyenesanki ankara da gezecek yer var da?
Koca kapmadıysa ben kapamam.ya kaparsan
iyi geceler khomyukİyi geceler kızlaar
keşke benimki de gezeydi 1 yıla yaklaştı aynı sandalyede 9-6 mesai yapıyor evde.Var, gezmek isteyene
Ki ev ev bile gezerim, bana ne ulan kocam günde kaç dükkan geziyor, kaç adamla muhattap oluyor kapalı alanda.
Oturup ondan virüs bekleyeceğime bari keyfime bakarım.
Bilkent arkasına spor klübü parkı bir şeyi açıldı, ora da çok iyi.şuan eymir ahlatlibel, pony park benim icin cennet ne demek gezecek yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?