Geçinemeyenler kulübü

ben giderim adım kalir kaynanam beni hatırlasın mı diyosun
Ayy ben unutayım da o naparsa yapsınoglusuyla başbaşa takılıyorlar şuan,ben de kakılmış gıbı iş yapıyorum sırf yanlarında durmamak ıcın hıyyy öyle sıkıcılar ki gidince karnavala cevırıcem evi

bende kaynanamlar gelince hep iş yapıyorum yoksa sabahtan aksama kadar butun dizileri izlemek zorunda kaliyorum

Benimki dizi asla izlemez ve izlettirmez sürekli hükümete yakın tvlerdeki tartısma prıgramlarını izler arada Pelin Çift izler onu ben izlerim bir de trt 2deki belgeselleri.. A haber beyaz tv ntv izleyemem asla cidden midem bulanıyor. Mutfakta tv var ordan müzik acıyorum sigara için balkona cıkarken ayy nasıl gürültülü kafam götürmüyor bunları dıyorben yanıt vermuyırum tabiii
bende kaynanamlar gelince hep iş yapıyorum yoksa sabahtan aksama kadar butun dizileri izlemek zorunda kaliyorum

offf beterin beteri varmış

kendi oglu brad pitt heralde.
tipi tipe bak onun derdi başkadır
hoşuna gitmeyen sey başkadir yani
Evet hıc sevmedi benı hep gorumcemle kıyasladı o mükemmel cunku bı de kendısı mükemmel. Mesela oglanın dersı 9.10 da ben 8.30 da uyanıp kahvaltı hazırlıyorum hızlıca doyuruyorum ıster ıstemez telas oluyır. Dıyor kı sen gec uyanıyorsun sonra da cocuk ayılıp yiyemıyor. E bi kez de sen kalk o zman degıl mı bir kez de sen bı corba yap bı masa kur 10 swne oluyor bı kez bıle gormedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…