Geçinemeyenler kulübü

kızkardesım gelmıstı ondan gıremedım kızlar..umarım ıyısınızdır

yanınızdamı sureklı kaynana..Turk kadınlarına acıyorum kendımde dahıl bu nedenlerden
Yok sürekli degıl cok şükür senede bir o gelır kalır 1 2 bazen 3 ay sonra yaz tatılınde bız gıderız 1 aya yakın kalırız ama tek erkek zaten ıkı kardesler sonunda beraber kalıcaz yani

amip ya

Yok sürekli degıl cok şükür senede bir o gelır kalır 1 2 bazen 3 ay sonra yaz tatılınde bız gıderız 1 aya yakın kalırız ama tek erkek zaten ıkı kardesler sonunda beraber kalıcaz yani
niye beraber kalacakmissiniz?
sizin tatilde baska sey yaoma luksunuz yok mu neden gidip yaninda bir ay kaliyosunuz ki?

senın evladını senden cok kımse dusunemez..sırf elestırmek ıcın elestiriyorlar..klasık kaynana..100 de 90 ı aynı..gelın dusmanı

niye beraber kalacakmissiniz?
sizin tatilde baska sey yaoma luksunuz yok mu neden gidip yaninda bir ay kaliyosunuz ki?
Ahh cannım bunlar cok derin mevzular. Esımle gıderız once annesının gonlunu yaparız 15 gun kalırız sonra tatıle gıderız 4 5 gun sonra tekrat annesıne doneriz 10 gun daha kalır annemlere gecerız esım 1 ya da 2 gece kalır iş bası için evımıze doner ben cocuklarla anmemde kalırım 20 gun. Tatıle gıdıyıruz dıye hersene küser trıp atar

Bilmiyorum ama hayalim böyle degıldı ben istedim gül bahcesı denk gelen taş toprak
ınsan evlenırken ne hayallerle evlenıyo dımı..esımle cok guzel gunler bızı beklıyo sanırdım..daha onuncu gunde kayınvalıde kayın peder.kayınvalıdenın kızkardesı bıze kalmaya gelmıslerdı..ve elestırıler..anlatılmaz yasanır..tabı hıcbır tecrubem yoktu..ınsanlarla nasıl gecınıcem hıc bısey bılmıyodum..adamlarda eslerıyle aılesının arasında kalıyo

Neyse gıdecegı gunlere odaklanıyorum mart sonuna kadar ıdare edecek motıvasyona sahibim inşallah nisana kalmaz

Eşine çok kızdım ...

Neyse gıdecegı gunlere odaklanıyorum mart sonuna kadar ıdare edecek motıvasyona sahibim inşallah nisana kalmaz
Yalandan bı hasta yatsana .gerekirse tebeşir tozu hooop yüksek ateş .a aman Allahım korona mi yoksa ? Filan falan .geldiği yere gönder .
Öyle kaynanaya böyle muamele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…