- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.341
çıktınmı arkadasım mapuslardan haydın gozun aydınBenim annemlerde de öyle oluyorsabahtan akşama kadar iş .
Akşam sekizde anca çaya oyuna vs. oturuyoruz
çıktınmı arkadasım mapuslardan haydın gozun aydın
kızkardesım vardı havalarda soguk gıttı dımı bı ara donduk rabbım affetsın bu gunlerde duzeldı havalarÇıktım on günü geçti ama sana ulaşamadık İyimisin
yanınızdamı sureklı kaynana..Turk kadınlarına acıyorum kendımde dahıl bu nedenlerdenCok despot bi kadın sanarsın ordu konutanıbi de benı hıııc begenmez cırkın bulur
Yok sürekli degıl cok şükür senede bir o gelır kalır 1 2 bazen 3 ay sonra yaz tatılınde bız gıderız 1 aya yakın kalırızyanınızdamı sureklı kaynana..Turk kadınlarına acıyorum kendımde dahıl bu nedenlerden
amip yaEvet hıc sevmedi benı hep gorumcemle kıyasladı o mükemmel cunku bı de kendısı mükemmel. Mesela oglanın dersı 9.10 da ben 8.30 da uyanıp kahvaltı hazırlıyorum hızlıca doyuruyorum ıster ıstemez telas oluyır. Dıyor kı sen gec uyanıyorsun sonra da cocuk ayılıp yiyemıyor. E bi kez de sen kalk o zman degıl mıbir kez de sen bı corba yap bı masa kur 10 swne oluyor bı kez bıle gormedım
niye beraber kalacakmissiniz?Yok sürekli degıl cok şükür senede bir o gelır kalır 1 2 bazen 3 ay sonra yaz tatılınde bız gıderız 1 aya yakın kalırızama tek erkek zaten ıkı kardesler sonunda beraber kalıcaz yani
gittimi ?kızkardesım gelmıstı ondan gıremedım kızlar..umarım ıyısınızdır
Yok sürekli degıl cok şükür senede bir o gelır kalır 1 2 bazen 3 ay sonra yaz tatılınde bız gıderız 1 aya yakın kalırızama tek erkek zaten ıkı kardesler sonunda beraber kalıcaz yas
yarın gıdıcek canım sabah yatıym dedı benımde uykum kactıgittimi ?
senın evladını senden cok kımse dusunemez..sırf elestırmek ıcın elestiriyorlar..klasık kaynana..100 de 90 ı aynı..gelın dusmanıYok sürekli degıl cok şükür senede bir o gelır kalır 1 2 bazen 3 ay sonra yaz tatılınde bız gıderız 1 aya yakın kalırızama tek erkek zaten ıkı kardesler sonunda beraber kalıcaz yani
Ahh cannım bunlar cok derin mevzular. Esımle gıderız once annesının gonlunu yaparız 15 gun kalırız sonra tatıle gıderız 4 5 gun sonra tekrat annesıne doneriz 10 gun daha kalır annemlere gecerız esım 1 ya da 2 gece kalır iş bası için evımıze doner ben cocuklarla anmemde kalırım 20 gun. Tatıle gıdıyıruz dıye hersene küser trıp atarniye beraber kalacakmissiniz?
sizin tatilde baska sey yaoma luksunuz yok mu neden gidip yaninda bir ay kaliyosunuz ki?
Bilmiyorum ama hayalim böyle degıldı ben istedim gül bahcesı denk gelen taş topraksenın evladını senden cok kımse dusunemez..sırf elestırmek ıcın elestiriyorlar..klasık kaynana..100 de 90 ı aynı..gelın dusmanı
ınsan evlenırken ne hayallerle evlenıyo dımı..esımle cok guzel gunler bızı beklıyo sanırdım..daha onuncu gunde kayınvalıde kayın peder.kayınvalıdenın kızkardesı bıze kalmaya gelmıslerdı..ve elestırıler..anlatılmaz yasanır..tabı hıcbır tecrubem yoktu..ınsanlarla nasıl gecınıcem hıc bısey bılmıyodum..adamlarda eslerıyle aılesının arasında kalıyoBilmiyorum ama hayalim böyle degıldı ben istedim gül bahcesı denk gelen taş toprak
Neyse gıdecegı gunlere odaklanıyorum mart sonuna kadar ıdare edecek motıvasyona sahibim inşallah nisana kalmazınsan evlenırken ne hayallerle evlenıyo dımı..esımle cok guzel gunler bızı beklıyo sanırdım..daha onuncu gunde kayınvalıde kayın peder.kayınvalıdenın kızkardesı bıze kalmaya gelmıslerdı..ve elestırıler..anlatılmaz yasanır..tabı hıcbır tecrubem yoktu..ınsanlarla nasıl gecınıcem hıc bısey bılmıyodum..adamlarda eslerıyle aılesının arasında kalıyo
Eşine çok kızdım ...Ahh cannım bunlar cok derin mevzular. Esımle gıderız once annesının gonlunu yaparız 15 gun kalırız sonra tatıle gıderız 4 5 gun sonra tekrat annesıne doneriz 10 gun daha kalır annemlere gecerız esım 1 ya da 2 gece kalır iş bası için evımıze doner ben cocuklarla anmemde kalırım 20 gun. Tatıle gıdıyıruz dıye hersene küser trıp atar
mart sonumuNeyse gıdecegı gunlere odaklanıyorum mart sonuna kadar ıdare edecek motıvasyona sahibim inşallah nisana kalmaz
Yalandan bı hasta yatsana .gerekirse tebeşir tozu hooop yüksek ateş .a aman Allahım korona mi yoksa ? Filan falan .geldiği yere gönder .Neyse gıdecegı gunlere odaklanıyorum mart sonuna kadar ıdare edecek motıvasyona sahibim inşallah nisana kalmaz
Ben de cok kızgınım ama işte.. Babasız buyumek ve annesıne vıcdanen hep borclu hıssetmekEşine çok kızdım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?