- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.070
- 748
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.361
Yatsam maaile ac kalırız evı be o ke götürür o ancak emir verır olöaz kiYalandan bı hasta yatsana .gerekirse tebeşir tozu hooop yüksek ateş .a aman Allahım korona mi yoksa ? Filan falan .geldiği yere gönder .
Öyle kaynanaya böyle muamele
aynen babamla esının yanında da 10 gun zor durdum babam karısından beter karısıyo herseye..Annemlerde sürekli yemek tantanası olur sabahtan akşama kadar yemek yap, yemek ye orda da rahat yok
rabbım yar ve yardımcın olsun ınsanın genclık enerjısı ıste..yoksa cekılmez rabbım affetsın..gencken ınsan hereseye dayanıklı oluyo stres vb..Neyse gıdecegı gunlere odaklanıyorum mart sonuna kadar ıdare edecek motıvasyona sahibim inşallah nisana kalmaz
eşin de tuhaf ha neden butun tatil onunla yaniAhh cannım bunlar cok derin mevzular. Esımle gıderız once annesının gonlunu yaparız 15 gun kalırız sonra tatıle gıderız 4 5 gun sonra tekrat annesıne doneriz 10 gun daha kalır annemlere gecerız esım 1 ya da 2 gece kalır iş bası için evımıze doner ben cocuklarla anmemde kalırım 20 gun. Tatıle gıdıyıruz dıye hersene küser trıp atar
Cunku elalem ne der? Annesı uzulur kıyamaz annesıneeşin de tuhaf ha neden butun tatil onunla yani
iyi geceler canimIyı geceler bebekler sabah 8.30 maraton başlıyoropuyorum
hafta sonu sessizligi coktu yine, sali gunune duzelirÇok sessiz bu gece
Bakalım normalleşme nası olcakhafta sonu sessizligi coktu yine, sali gunune duzelir
ne zaman normallesecegizBakalım normalleşme nası olcak
Bakalım normalleşme nası olcak
Okullar pazartesi günkü toplantidan sonra netlesecekmis..ne zaman normallesecegiz
ben tetikte bekliyorum ankarayi hafta sonu actik dedikleri gun kizi gezdirecegim
bir gun erteleme diye okudum bende oyuzden mi ertelemisler.Okullar pazartesi günkü toplantidan sonra netlesecekmis..
Illere göre açılacak. Sanirim mavi ve sarıyla gosterilen illerde açılacak turuncu ve kırmızıyla gösterilenlerde açılmayacak..bir gun erteleme diye okudum bende oyuzden mi ertelemisler.
umarim acmazlar
ankara da açacaklar ozamanIllere göre açılacak. Sanirim mavi ve sarıyla gosterilen illerde açılacak turuncu ve kırmızıyla gösterilenlerde açılmayacak..
Tam olarak nerden baktınız? Sağlık bakanlığının sitesinde olması lazımdı ama..ankara da açacaklar ozaman
psikolojik,sosyolojik, ve davranissal olarak toplumca çöktük bence.Çocuklarımızın yılları gitti ya çok üzülüyorum sadece öğretim olarak bakamiyorum konuya, sosyolojik, psikolojik, davranışsal pek çok kaybımız var. Buzdağının görünün yüzü 1 yil ama cok daha fazlası var
Herkes kendi çekirdek ailesinde telafi etmeye çalışmalı. Isin bir de maddi boyutu var ki hepimizi yıprattı..psikolojik,sosyolojik, ve davranissal olarak toplumca çöktük bence.
bir yerden bakmadim %35.35 dik sanirim dunde haberlerde buyuk sehirler icerisinde ank.ist.izmir arasinda normallesmeye en yakin olan buyuk il olarak görüyoruz vs tarzi bir haber okumustum.Tam olarak nerden baktınız? Sağlık bakanlığının sitesinde olması lazımdı ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?