Geçinemeyenler kulübü

Herkes kendi çekirdek ailesinde telafi etmeye çalışmalı. Isin bir de maddi boyutu var ki hepimizi yıprattı..
telafi edebilecek imkanimizda yok ki.
cocugu ve yaslisi olan aileler resmen evlere tikildik.
e beni eve tiktinizda cocugumla eşim işe gidiyor onu napicaz?
yasliyi eve tiktiniz ama evin icinde ki en az iki kisi işe gidiyor o iş ne olacak?
bu sebeple hala riskteyken neden bu sekilde bir tedbire maruz birakildik onuda anlamadim.
kizim hala en son (eylulde) gittigi niloya parkinin hayaliyle yasiyor.
cunku daha 3 yasindayken girdigi tek guzel ortamdi. bir dahs oyle bir ortama hic giremedi.
ben desen 1 senedir 2 kez anneme gitmek ve 1 ay köye kacma disinda hic bir sey yapmadim hangimiz hangimizi toparlayalim.
anneler bu surecte 2 3 kat yiprandi resmen psikolojik olarak

Ne telafisi, seneler yaşandı ve ömrümüzden eksildi. Korku dolu bir sene, çok korkunç. Çocuğuma/torunuma anlatıp ağlıcam yaşlanınca

Geçen bu tartıstık is yerinde. O kadar cok yıllarımız gidecek ki, aslında bunlar iyi yanı. Bittikten sonraki psikolojik problemleri görmek daha üzücü olacak

Ben de bagısıklık oluştuğunu düşünüyorum resmî verilerde yok evet çünkü ortalama 5 kişilik ailede bir pozitif cıkınca ve ötekiler belirti gösterince hastaneye gitmiyorlar, herkes ilacı öcü gibi gördüğü için fark etseler bile ilaç içmemek için gitmiyorlar ve test yapılmıyor, sonrasında esnafların cogu ise gitmeme korkusuyla yazın test yapmadı. O kadar fazla ki test yapmayan sayısı.

daha önce sars in goruldugu toplumlarda ne gibi etkiler birakti acaba psikolojik olarak
Kaygı bozukluğu anksiyete panik atakta cok ciddi artıslar olacak. Suanda bile cok fazla insan var, bu insanların maskesiz hayata adapte süresi yıllar sürecek belki de

ben sana kendi sulalemden gitmeyen ama kovit olduguna emin oldugum en az 10 esnaf sayabilirim.
bir de benim gibi olan kismini dusunelim, astim hastasi ve bagisiklik sistemi hastasi olup grip desen grip olmayan nezle desen nezle olmayan ne oldugunu anlayamadan atlattigini dusunen kesimde vardir.
zaten bagisiklik olsada ankarada bagisiklik olustu demezler dememelilerde bana göre

İste maalesef esnafa da saydıramıyorum bu durumda. Öyle bir durum ki allah kahretsin ki herkes haklı. Cok üzülüyorum, birde hastaneye gidip pozitif olduğu halde negatif çıkan da Var da var, ben toplam vakanın 2,5 milyon oldugunu düşünmüyorum. Bir kişi 5 kişilik ailede ise ortalama 13milyon, hiç gitmeyip buluşturanlarla ortalama 7 milyon dersek en az 20milyon vaka vardır. Sadece resmî verilere yansımıyor haliyle gitmedikleri icin

Kaygı bozukluğu anksiyete panik atakta cok ciddi artıslar olacak. Suanda bile cok fazla insan var, bu insanların maskesiz hayata adapte süresi yıllar sürecek belki de
sunlardan biri olmamak icin kendimi rahataltiyorum resmen psikolojik ama ben saglik personelinin de uzun sure toplayabilecegini sanmiyorum.
bizim korktuklarimiz ve belkide aklimiza bile getirmedigimiz getiremeyecegimiz sahneleri bire bir yasadilar.

sunlardan biri olmamak icin kendimi rahataltiyorum resmen psikolojik ama ben saglik personelinin de uzun sure toplayabilecegini sanmiyorum.
bizim korktuklarimiz ve belkide aklimiza bile getirmedigimiz getiremeyecegimiz sahneleri bire bir yasadilar.
Ben is hayatım boyunca artık maske cıkarmayı düşünmüyorum çoğu arkadaşım da öyle

ben gecen haftalarda esimin hemen dr a gittigi icin negatif ciktigini dusunuyorum acikcasi. bir iki gun sonra gitse kesinlikle pozitif cikardi.
can havliyle bana su yuttum bogazimda kaldi dedi ama bence mudahale edebilmem icin yalan soylemek zorunda kaldi resmen boguluyordu önumde
birde kendine konduramama durumu var insanlarda.
haklilarda 10 gun icinde olebilme ihtimali yipratir insani

Belirti gösterdikten sonra pozitif çıkar hemen ya da sonra fark etmez belirti olması kafi. Ama temas eder etmez gitmisse negatif cıkmıssa sonra belirti olmussa evet o zaman düsünülebilir

Belirti gösterdikten sonra pozitif çıkar hemen ya da sonra fark etmez belirti olması kafi. Ama temas eder etmez gitmisse negatif cıkmıssa sonra belirti olmussa evet o zaman düsünülebilir
sadece oksuruyordu.
bir kuzenim oksuruk ve ates sikayetiyle gitti negatif cikti, 2 gun sonra tekrar gitti nefes darligiyla pozitif birde servise yatirdilar hemen.

Neyapsamkisimdi annemi aşidan once antikor testine goturmem gerekir mi?
koydeyken bir ara sadece bogazi agridi ve 4 5 gun sonra koku gitti diyor. baska bisey yok yani bilmeden atlattiysak supheliysek antikor testi gereklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…