- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.441
Hayırlısı ben altın alırım düşer bozdururum yükselir alıştım artıkbenim de öyle oldu zamaninda bozmasaydim simdi rahat yüz bine yakin altinim vardi
bende oyle bahtsiz bedevi gibiyimHayırlısı ben altın alırım düşer bozdururum yükselir alıştım artık
Yanlış hatırlamıyorsam balkona paletten oturmak için yer yapacaktın o noldu deniz yaptın mı intette denk geldim geçen soruyum diyodum sana unuttumbende oyle bahtsiz bedevi gibiyim
Kim bilebilirdi ki.. bu kadar süreceğini tahmin edemezdik de. Sağlık olsun. Geç olsun güç olmasın gönlünüze göre olsunEv içime çok sindi zaten çıkacağım evden memnun değildim komşu evin bakımından falan hayırlısı artık aslında ilk evlendiği sıra takılarımı peşinat olarak verip çok rahat ev alabilirdik nerden bilebilirdimki pandemi patlayacağını
Çok sağolun Rabbim isteyen herkese nasip etsin tabi Bir an öncede bu hastalıktan kurtulalım inşallahKim bilebilirdi ki.. bu kadar süreceğini tahmin edemezdik de. Sağlık olsun. Geç olsun güç olmasın gönlünüze göre olsun
hayırlısı olsun arkadasımEv içime çok sindi zaten çıkacağım evden memnun değildim komşu evin bakımından falan hayırlısı artık aslında ilk evlendiği sıra takılarımı peşinat olarak verip çok rahat ev alabilirdik nerden bilebilirdimki pandemi patlayacağını
Gelseydim yardıma.Evet canım perişanları oynuyorum kaç gündür pek de güzel değilsizinkilere iyice yaklaşıyorum türbenin alt tarafına
Ankarada mısın dahaGelseydim yardıma.
Bizimkileri de bı gorurdum
Amin canım gitti misafirler Bayadır sende yoktunhayırlısı olsun arkadasım
Mart'in 20 sine kadar filan insallahAnkarada mısın daha
Oooh daha baya da varmış sevindim senin adına hasret gideriyosun yaniMart'in 20 sine kadar filan insallah
Ya evetOooh daha baya da varmış sevindim senin adına hasret gideriyosun yaninasıl istediğin gibi buldun mu ankara yı o soğuklar geçti sanki o zamana denk gelmedin
kızkardesım gil bızdeydı..cat aktı gunes enerjısı bozuldu vb ..saglık olsun ne yapıcaksın ılla bırseyler oluyoAmin canım gitti misafirler Bayadır sende yoktun
gecmıs olsun canımYa evet
Bı geldim oooh hava mis.
Yarım kollu ile oturuyorum hatta da
Gerçi geldigimin ertesi günü eşimden nezle bulaştı .
Burnum fena akiyor fork fork
Senin şu benzetmeler anlatırken ki kullandığın kelimeler Allahım yaYa evet
Bı geldim oooh hava mis.
Yarım kollu ile oturuyorum hatta da
Gerçi geldigimin ertesi günü eşimden nezle bulaştı .
Burnum fena akiyor fork fork
Değişiklik olmuştur sana da. Amaaan hiç bitmiyor ki evin derdi sıkıntısı dediğin gibi illa oluyo birseykızkardesım gil bızdeydı..cat aktı gunes enerjısı bozuldu vb ..saglık olsun ne yapıcaksın ılla bırseyler oluyo
Ama öyle değil miSenin şu benzetmeler anlatırken ki kullandığın kelimeler Allahım ya
evetDeğişiklik olmuştur sana da. Amaaan hiç bitmiyor ki evin derdi sıkıntısı dediğin gibi illa oluyo birsey
Tsekkur ederm tiona .gecmıs olsun canım
Niye dondu sobalı mı evin diyecem o zaman iyi ısınması lazımevetkızkardesıme bayaga değişiklik oldu alısmıs dogalgaz sıcaklıgına sıcagıda pek sever dondu burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?