- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.401
Götürme bence antikorları daha da artar ben aşıdan 3 hafta önce geçirmeme rağmen aşıyı oldumNeyapsamkisimdi annemi aşidan once antikor testine goturmem gerekir mi?
koydeyken bir ara sadece bogazi agridi ve 4 5 gun sonra koku gitti diyor. baska bisey yok yani bilmeden atlattiysak supheliysek antikor testi gereklimi
bir şey olmaz değil mi? komşumuza atlattiklari icin aşı olmayacakları soylenmiş, teyzeme sira gelmisti ama hastaligin uzerinden 6 ay gecmedigi icin yapmadilar zaten antikorlusun diyerek.Götürme bence antikorları daha da artar ben aşıdan 3 hafta önce geçirmeme rağmen aşıyı oldum
Yapmama sebepleri sen de antikor var aşıyı hiç hastalığı geçirmemiş kişilere yapmak daha öncelikli diye yapmıyorlar. Biz de isteğe bağlıydı, aktif çalıştığımız icin olup olmama inisiyatifi bizdeydi,hastalıgı olan bütün arkadaşlarım ben dahil aşı olduk. Ne zamana kadar koruyacağı, yeterli oluşup oluşmadığı belirsizdi çünkü. 10 gün sonra da test yaptıracagım zaten antikor icinbir şey olmaz değil mi? komşumuza atlattiklari icin aşı olmayacakları soylenmiş, teyzeme sira gelmisti ama hastaligin uzerinden 6 ay gecmedigi icin yapmadilar zaten antikorlusun diyerek.
ozaman hic antikor testine gidip ortaligi karistirmaya gerek yokYapmama sebepleri sen de antikor var aşıyı hiç hastalığı geçirmemiş kişilere yapmak daha öncelikli diye yapmıyorlar. Biz de isteğe bağlıydı, aktif çalıştığımız icin olup olmama inisiyatifi bizdeydi,hastalıgı olan bütün arkadaşlarım ben dahil aşı olduk. Ne zamana kadar koruyacağı, yeterli oluşup oluşmadığı belirsizdi çünkü. 10 gün sonra da test yaptıracagım zaten antikor icin
acilmayacakmi sizin ordaOglum aglıyor resmen sınır krizi gecırdı okul acılmayacakmıs deyınce, ben içten içe sevınsem de haline üzüldüm halimize üzüldüm.
Arada görüsüyoruz ama iste okul gıbı olmuyor ki. Kabine toplantısı sonrası bellı olucakmıs acılır sanırım burada ama umarım pişman olmazlaracilmayacakmi sizin orda
yazik ya nasil bunalmışsa
arkadaşlariyla falan gorusmuyor mu hiç?
Hatun nasılsın ruh sagligin nasılArada görüsüyoruz ama iste okul gıbı olmuyor ki. Kabine toplantısı sonrası bellı olucakmıs acılır sanırım burada ama umarım pişman olmazlar
Ruhi cennettHatun nasılsın ruh sagligin nasıl
Dirayetli ol bize lazımsınRuhi cennettnasıl olayım cılgınca bebeksiyim
iiyim yemek yapiyodum sen ?chamallows napiyosuuuuuuun
umarım olmazlarArada görüsüyoruz ama iste okul gıbı olmuyor ki. Kabine toplantısı sonrası bellı olucakmıs acılır sanırım burada ama umarım pişman olmazlar
Eline sağlıkk.iiyim yemek yapiyodum sen ?
nasıl oldunuz?Eline sağlıkk.
İiyiyim bende
Dedikodu su bu geçiyor vakit
toparladık şükürnasıl oldunuz?
iyi baritoparladık şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?