Geçinemeyenler kulübü

Biter mi perşembe evi tuttuk dün iki tane bayanla anlaştık hiç istemeye istemeye ama mecbur kaldım onlar temizledi içimede pek sinmedi ters zamana denk geldi napıyım artık sonra kendim tekrar içinde yaparım istediğim gibi pazartesi de burdan taşınmaya karar verdik anca burayı topladım falan derken Bi hafta olmadan hop oraya geçicem

gerisini sen kendin parça parça yaparsin artik yerlestikce kabasi gitmiş gibi düşun

Kolaygelsin, sehir icinde tasiniyorsunuz sanirim

Taşınıyor musun
Ne guzeeeel

Çok doğru keşke kendi evime taşınsaydım ama maalesef bu son olur inşallah kira
Insallah. Ev içinize sindiyse temizliği de gönlünüze göre taşındıktan sonra da yaparsınız, önceden ee temizlenmiş zaten. Gir çık yaptıkça illa ki bir kez daha temizlik istiyor.

Insallah. Ev içinize sindiyse temizliği de gönlünüze göre taşındıktan sonra da yaparsınız, önceden ee temizlenmiş zaten. Gir çık yaptıkça illa ki bir kez daha temizlik istiyor.
Ev içime çok sindi zaten çıkacağım evden memnun değildim komşu evin bakımından falan hayırlısı artık aslında ilk evlendiği sıra takılarımı peşinat olarak verip çok rahat ev alabilirdik nerden bilebilirdimki pandemi patlayacağını

krediler düsecek gibi ama altin yerlerde şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…