- 17 Aralık 2015
- 27.158
- 49.683
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.421
selam brc buralarda takıliyorum, sen ne yapıyorsunKızlarrr selam napıyosunuz
Bende napıyım yoğun geçiyo günler haftaya rahatlarım inşallahselam brc buralarda takıliyorum, sen ne yapıyorsun
Deniz dişin noldu yaptırdın mı memnun musunselam brc buralarda takıliyorum, sen ne yapıyorsun
gectigimiz hafta rahatsiz oldugum icin randevuyu iptal ettim. pazartesi gidecegimDeniz dişin noldu yaptırdın mı memnun musun
daha bitmedimiBende napıyım yoğun geçiyo günler haftaya rahatlarım inşallah
Biter mi perşembe evi tuttuk dün iki tane bayanla anlaştık hiç istemeye istemeye ama mecbur kaldım onlar temizledi içimede pek sinmedi ters zamana denk geldi napıyım artık sonra kendim tekrar içinde yaparım istediğim gibi pazartesi de burdan taşınmaya karar verdik anca burayı topladım falan derken Bi hafta olmadan hop oraya geçicemdaha bitmedimi
gerisini sen kendin parça parça yaparsin artik yerlestikce kabasi gitmiş gibi düşunBiter mi perşembe evi tuttuk dün iki tane bayanla anlaştık hiç istemeye istemeye ama mecbur kaldım onlar temizledi içimede pek sinmedi ters zamana denk geldi napıyım artık sonra kendim tekrar içinde yaparım istediğim gibi pazartesi de burdan taşınmaya karar verdik anca burayı topladım falan derken Bi hafta olmadan hop oraya geçicem
Kolaygelsin, sehir icinde tasiniyorsunuz sanirimBiter mi perşembe evi tuttuk dün iki tane bayanla anlaştık hiç istemeye istemeye ama mecbur kaldım onlar temizledi içimede pek sinmedi ters zamana denk geldi napıyım artık sonra kendim tekrar içinde yaparım istediğim gibi pazartesi de burdan taşınmaya karar verdik anca burayı topladım falan derken Bi hafta olmadan hop oraya geçicem
Taşınıyor musunBiter mi perşembe evi tuttuk dün iki tane bayanla anlaştık hiç istemeye istemeye ama mecbur kaldım onlar temizledi içimede pek sinmedi ters zamana denk geldi napıyım artık sonra kendim tekrar içinde yaparım istediğim gibi pazartesi de burdan taşınmaya karar verdik anca burayı topladım falan derken Bi hafta olmadan hop oraya geçicem
Aynen aynı mahalle hatta ama hepsi aynı işte mecbur topla temizleKolaygelsin, sehir icinde tasiniyorsunuz sanirim
Evet canım perişanları oynuyorum kaç gündür pek de güzel değilTaşınıyor musun
Ne guzeeeel
Yan daireye de taşınsanız her sey tek tek elden geçiyor. Hic fark etmiyor.Aynen aynı mahalle hatta ama hepsi aynı işte mecbur topla temizle
Çok doğru keşke kendi evime taşınsaydım ama maalesef bu son olur inşallah kiraYan daireye de taşınsanız her sey tek tek elden geçiyor. Hic fark etmiyor.
Insallah. Ev içinize sindiyse temizliği de gönlünüze göre taşındıktan sonra da yaparsınız, önceden ee temizlenmiş zaten. Gir çık yaptıkça illa ki bir kez daha temizlik istiyor.Çok doğru keşke kendi evime taşınsaydım ama maalesef bu son olur inşallah kira
Ev içime çok sindi zaten çıkacağım evden memnun değildim komşu evin bakımından falan hayırlısı artık aslında ilk evlendiği sıra takılarımı peşinat olarak verip çok rahat ev alabilirdik nerden bilebilirdimki pandemi patlayacağınıInsallah. Ev içinize sindiyse temizliği de gönlünüze göre taşındıktan sonra da yaparsınız, önceden ee temizlenmiş zaten. Gir çık yaptıkça illa ki bir kez daha temizlik istiyor.
Spora başladım ya dötüm parcalandı
krediler düsecek gibi ama altin yerlerde şuanEv içime çok sindi zaten çıkacağım evden memnun değildim komşu evin bakımından falan hayırlısı artık aslında ilk evlendiği sıra takılarımı peşinat olarak verip çok rahat ev alabilirdik nerden bilebilirdimki pandemi patlayacağını
Aynen öyle zaten ben evlenir evlenmez hepsini bozdurdum takmam diye her türlü zarardayım 5 bine bozdurduğum bileziklerim şuan 7 8bin civarıkrediler düsecek gibi ama altin yerlerde şuan
benim de öyle oldu zamaninda bozmasaydim simdi rahat yüz bine yakin altinim vardiAynen öyle zaten ben evlenir evlenmez hepsini bozdurdum takmam diye her türlü zarardayım 5 bine bozdurduğum bileziklerim şuan 7 8bin civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?