- 17 Ocak 2020
- 28.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.881
Niçin yarın değilbutun pastalari guzel livanin guzel ve taze
hafta sonu brunch a gidebilirsin bak
Biz herhalde okullar açılmadan 2 hafta önce önümüze gelene kayıt ettireceğizfilmdelisi okul işini naptın, gelişme var mı?
benımde canım cekıyo:)beben olunca ne yapsam ne yapsam diye sorarsin sendepasta pasta dediniz liva düştü aklima yine
sende ogren sımdıden cocukların olunca ıstıycekler hazır almakla basa cıkamıycaksınEyvah eyvah
ben herkesi benim gibi hafta sonu disari cikacak sandigim icinNiçin yarın değil
1.sınıfamı baslıycakBiz herhalde okullar açılmadan 2 hafta önce önümüze gelene kayıt ettireceğiz
annenlerin oraya vermistin iptalmi olduBiz herhalde okullar açılmadan 2 hafta önce önümüze gelene kayıt ettireceğiz
Yok, eylülde zorunlu anaokuluna başlayacak.1.sınıfamı baslıycak
niye yaLivaya tövbeliyim pasta konusunda.
Zehir zıkkım olsun aldıkları para!
Yok yokannenlerin oraya vermistin iptalmi oldu
buyuk oglunun ana okul donemi mi basliyor, zorunlu ana okulu derkenYok yok electa normal okulu soruyor, senin dediğin kreş.
Ona eylüle kadar gidecek.
Livadan herhalde her hafta siparişim olur, çok da sık giderim.niye ya
Evet. Eylülde zorunlu anaokuluna başlayacak 5 yaş olacağı için.buyuk oglunun ana okul donemi mi basliyor, zorunlu ana okulu derken
satışları azaldigi icin ellerinde patlamistir ama bu musterinin sorunu degil sonucta taze olmaliydi.Livadan herhalde her hafta siparişim olur, çok da sık giderim.
Burada gece 2 de açık ender mekanlardan ama pandemi başı en son istediğimiz bayat ve güya 4 5 kişilik diye satılan pasta, bildiğin adet pastaya bir dilim eklenmiş ve bayattı.
İçinde çürük çilekler falan vardı, acayip de zam yaptı.
Benim oğlan oranın karaköy böreğine falan bayılır, hepsini kestim, gitmiyorum da almıyorum da.
ben bildigin okul konusunda zir cahil şuan, 5 yaşında ana okuluna zorunlu olarak basliyor yani cocuklar artik öylemi ?Evet. Eylülde zorunlu anaokuluna başlayacak 5 yaş olacağı için.
Ondan deli gibi ön kayıtlara bakıyordum ya, maalesef benim müthiş eğitim destekçisi kocam ‘bir şey olmaz yeaa yer mi bitecekmiş’ dedi ve gerçekten doldu kontenjanlar.
Hayırlısı artık.
Bekarken yegenlere , ablamlara çok yapıyordum .sende ogren sımdıden cocukların olunca ıstıycekler hazır almakla basa cıkamıycaksın
Son günler galiba.ben herkesi benim gibi hafta sonu disari cikacak sandigim icin
bıktın dımı yapa yapa..kac yıllık evlısınBekarken yegenlere , ablamlara çok yapıyordum .
Yaptıkça sen güzel yapiyon diye senden bekleniyor
O yüzden yapmıyorum evlendim evleneli
yaptigin banaysa ögrendiğin kendine nasihati bu nerde gorsem tanirimBekarken yegenlere , ablamlara çok yapıyordum .
Yaptıkça sen güzel yapiyon diye senden bekleniyor
O yüzden yapmıyorum evlendim evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?