Geçinemeyenler kulübü

ben bildigin okul konusunda zir cahil şuan, 5 yaşında ana okuluna zorunlu olarak basliyor yani cocuklar artik öylemi ?
Evet, 72 aylık olduğu sene o eylülde başlamak zorunda.
Küçük oğlan ekim doğumlu, o tamamlayamıyor ama isteğe bağlı gönderebiliyorum, yoksa diğer sene yine zorunlu.

Sanırım deniz de isteğe bağlı olacak kasım doğumlu olduğundan, ama sonraki sene yollaman daha iyi olur.
Yani 2023 eylülde de yollayabilirsin, 2022 de de.

aaa tamam hatirladim simdi bakmistim ona aydan yirtiyo bizim ki bir sene daha demistim.
bebeler gozunu acar acmaz okula kosuyolar ya cok uzuluyorum ama herkes boyle oldugu icin de geri kalma ihtimallerine karsilik sosyallesmeleri icin mecbur gondermek zorunda kaliyosun.
artik bizim gibi disarda rahat rahat oynayamiyorlarda.
dun komsunun kizinin yanina gitti evlerine ilk kez tek basina bir yere gitti nasil mutlu geldi eve anlatamam.

ne kadar gec okadar ıyı bana gore..ozellıkle devletteyse

anasınıfı bır sey degılde bırıncı sınıf bızım ıcın zor gecmıstı..çocuktan cocuga değişir tabı..özelemı gondereceksınız
Şöyle, anaokulu artık zorunlu ya.
Bence 1 zorlamaz, eğitimini alacağı okulda anasınıfına başlayacak, artık orada ilköğretimi bitirecek.
İşte nereye göndereceğimiz belli değil, eylül ayında okula gidecek ve bizde sıfır hazırlık var şuan.
Bir yanım sinirleniyor, bir yanım ver en beğendiğine ödesin eşoğlu eşek diyor

pazarlık vb varmı arastırırsın..erkekler bu konuda degısık gercekten..

Yorgun bir brc den iyi geceler kızlar napıyosunuz

Ay tenli anne duş alirken sabun sampuan kullanmayin ben asilamaya giderken boyle istemislerdi
[/QUOTE]
Aaa ne etkisi var ki veli dayı bugün sabah iğne oldum sorma perişanlığımı nakliye arabası geldi dayandı benim randevu saati geldi allaaahhh koştur koştur git iğne ol doktor yarın ilişki diyo he oldu bu yorgunluktan da Bi güzel gider ki dedim tabi içimden

Sağolll evin içine girdi ya artık yavaş yavaş halletmeye çalışcam

pazarlık vb varmı arastırırsın..erkekler bu konuda degısık gercekten..
Ön kayıtlar bitti. Kontenjanlar doldu.
İstediğim ve bir şekilde bütçemizi ayarlayabileceğimiz çevremizdeki tüm okullar kapadı kayıtları, tek bir öğrenciye dahi yerleri yok
Erkekler inanmıyor böyle şeylere, eğitim değil ticarethane diye baktıklarından ‘nasıl ya giderim veririm parayı kim almıyor’ algısıyla yaklaşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…