- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.921
Aklıma Sezen Aksu'nun şarkısı geldiyok cınım belki karsilasiriz
Kalede sadık ustada mutlaka oltu ye gitmeden.Bende kesman yazmıştım denize
Özelden yazisiyon dimiiiiiiiVeli dayının her yerde gözü kulağı var
Aaa ne etkisi var ki veli dayı bugün sabah iğne oldum sorma perişanlığımı nakliye arabası geldi dayandı benim randevu saati geldi allaaahhh koştur koştur git iğne ol doktor yarın ilişki diyo he oldu bu yorgunluktan da Bi güzel gider ki dedim tabi içimdenYorgun bir brc den iyi geceler kızlar napıyosunuz
Ay tenli anne duş alirken sabun sampuan kullanmayin ben asilamaya giderken boyle istemislerdi
Kız özel mözel görecek hal mi kaldı bendeÖzelden yazisiyon dimiiiiiii
Demi .kocisinle geçen özel anlardan sonraKız özel mözel görecek hal mi kaldı bende
Geçmiş olsun, sağlıkla ağız tadıyla oturun inşallah.Kız özel mözel görecek hal mi kaldı bende
kimyasal kalabiliyormusAaa ne etkisi var ki veli dayı bugün sabah iğne oldum sorma perişanlığımı nakliye arabası geldi dayandı benim randevu saati geldi allaaahhh koştur koştur git iğne ol doktor yarın ilişki diyo he oldu bu yorgunluktan da Bi güzel gider ki dedim tabi içimden
Sağolll evin içine girdi ya artık yavaş yavaş halletmeye çalışcam
tamam o zaman görev yerine getirilmişKız özel mözel görecek hal mi kaldı bende
bızım bı akraba karısına ne ders calıstırıyosun okadar para verıyoruz ozel okula dıyodu yanıÖn kayıtlar bitti. Kontenjanlar doldu.
İstediğim ve bir şekilde bütçemizi ayarlayabileceğimiz çevremizdeki tüm okullar kapadı kayıtları, tek bir öğrenciye dahi yerleri yok
Erkekler inanmıyor böyle şeylere, eğitim değil ticarethane diye baktıklarından ‘nasıl ya giderim veririm parayı kim almıyor’ algısıyla yaklaşıyorlar.
Adamın yüzünü görmedimDemi .kocisinle geçen özel anlardan sonra
aaa ozaman sabah uykusuz uykusuz çökeceksin adama yapacak bır şey yokAdamın yüzünü görmedimbide vardiya geceye garibim o benden beter
Sağol film valla büyük konusmayım da eşya oynamayacak yerinden ev almadan töbe çıkmam burdan hiç bi kuvvet kaldıramaz beniGeçmiş olsun, sağlıkla ağız tadıyla oturun inşallah.
Ahahahahshshbızım bı akraba karısına ne ders calıstırıyosun okadar para verıyoruz ozel okula dıyodu yanı
Bunca hengamenin içinde valla hamile kalırsam o çocuğun doğası varmış helal olsun diyecemaaa ozaman sabah uykusuz uykusuz çökeceksin adama yapacak bır şey yok
Aaa sabaha yandın . HayırlısıAdamın yüzünü görmedimbide vardiya geceye garibim o benden beter
Taşınma zordur, biz ailece ustayız o konuda.Sağol film valla büyük konusmayım da eşya oynamayacak yerinden ev almadan töbe çıkmam burdan hiç bi kuvvet kaldıramaz beni
surekli ev mi degisiyorsunuzTaşınma zordur, biz ailece ustayız o konuda.
Eğer ilkse hele pazar yerine dönüyor ortalık.
Sistematik ilerlersen 4 gün içinde tamamen biterS
evet ıster ozel ıster devlet olsun..cocuk calısmassa olmaz..ozelın artı yonlerı temızlık hıjyen..derlı toplu ortam..Ahahahahshsh
Aynen öyle algı işte.
İş elbette çocukça biter, özeli devleti falan hikaye.
Öğretmen bile bir yere kadar ama sosyal donatı sebepli özel düşünüyorum ben.
Yoksa haftasonları kurslarda ömür çürütüp akranlarına yetişsinler istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?