- 17 Aralık 2015
- 27.156
- 49.681
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #14.961
baby dol bilmeyen bir komple vucut filesi giyen bayan gördüm dermisimO ne be
mecbur kalacakAh ah adam da yoruldu bide sabaha kadar çalışacak mecali kalacak mı bakalım
Ağa takılmış balık gibi mibaby dol bilmeyen bir komple vucut filesi giyen bayan gördüm dermisim
Koca koca üzerine yazacaksın.Film valla siz işi çözmüşsünüz o ne öyle bacım Bi seferde canım çıktı benim her kafadan ses geliyo abla bu nereye bunu buraya koydum şu şurda
Allahım nasıl acılar bunlarmecbur kalacakneyse olmadi o yatar sen calisirsin
ankara da deniz olmadigindan dir belkiBenim babam da askeriyede ama denizci ankarada hiç de tayini olmadı çok farklılık gösteriyo
Kız sen benim taşınacağımı biliyodun bunu şimdi mi söylüyorsun bak gıcık oldum şimdi sanaKoca koca üzerine yazacaksın.
Mesela mutfak da değil ‘mutfak ilk açılacak tabaklar, su bardakları’ vs diye.
Her şeyi böyle tek tek ilk acil ne olduğuyla yazıp, adamlar taşırken her şeyi üzerinde yazan odaya depolayıp, aciliyet sıradıyla sen açıp dizersen biter gider.
Yoksa onda ne var bunda ne var iş karışır.
Mutfak ama merdane, pasta malzemesi de çıkar içinden.
O da ayrı Bi saçmalık değil mi zatenankara da deniz olmadigindan dir belkiunutmuslardir babani orda
Askerlerde de belli zaten jandarma hem iç işlerine bağlıydı genelkurmayla beraber.hmm askeriyede durum iç islerinden farkli ozaman.
onlarda mesela gittikleri yerde kac sene kalacaklari belli onun disina cikmiyolar pek rütbe alirsa tayinde degisiklik oluyo
Ben dün gece okudum ve iş işten geçmiş çoktan kendi eşyalarını kolilemişsindir diye demedimKız sen benim taşınacağımı biliyodun bunu şimdi mi söylüyorsun bak gıcık oldum şimdi sana
Bodysuit filan var dababy dol bilmeyen bir komple vucut filesi giyen bayan gördüm dermisim
Sağol canımBen dün gece okudum ve iş işten geçmiş çoktan kendi eşyalarını kolilemişsindir diye demedim
Çok değil.Bodysuit filan var da
Kombinezon gibi olanlar mi babydoll ?
Kombinezonum var çünkü aynı şey mi ?
Fork fork illa öğrenecekBodysuit filan var da
Kombinezon gibi olanlar mi babydoll ?
Kombinezonum var çünkü aynı şey mi ?
Çok değil.
Babydoll daha lolita ürünler.
Fork fork illa öğrenecek
Ve sana bir öneri daha, taşınırken yerleştiğin evde tekrar tabak yıkamamak için tülbentten örtüleri vardır annemin.Sağol canım
Pek dar olduğunu sanmıyorum amaufkum genislesin ayol
Valla şapka çıkarıyorumVe sana bir öneri daha, taşınırken yerleştiğin evde tekrar tabak yıkamamak için tülbentten örtüleri vardır annemin.
Tabakları o örtülere tek tek sarar sonra köpük kağıt vs, dolayısıyla gidince açar ve dolabı silip koyarız.
Tekrar yıkanmakla uğraşılmaz.
Tüm kıyafet, nevresim vs her şeyde durum böyle.
Aklında olsun
kendisimi istiyodu tayini?Askerlerde de belli zaten jandarma hem iç işlerine bağlıydı genelkurmayla beraber.
Babam hem iç işlerinden hem de genelkurmaydan tayin almayı becerirdi
Bizim kadar çok gezen bir devresi falan olmadı.
Aman öyle işte, anacıma yazık.
Ömrü eşya topla yerleştirle geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?